Kati85 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Παιδιά, καλησπέρα. Νοικιάζω σπίτι από τον Γενάρη του 2018. Είχαμε συμβόλαιο το οποίο κ έληξε τον Σεπτέμβρη του 2020. Από τότε κ με αφορμή το μειωμένο ενοίκιο που πήρε λόγω πανδημίας δεν μας ανανεώνει το συμβόλαιο. Εγώ χάνω το επίδομα ενοικίου που μέχρι σήμερα είναι 140€. Πληρώνουμε κανονικά το ενοίκιο χωρίς καθυστερήσεις στο χέρι βέβαια κ ο,τι άλλο μας αναλογεί. Του έχουμε πει πολλές φορές να μας ανανεώσει το συμβόλαιο κ αυτός αρνείται κ μας λέει να φύγουμε. Εμείς σπίτι δεν βρίσκουμε όσο κ αν έχουμε ψάξει. Του είπαμε να μας κάνει συμβόλαιο κ εμείς θα συνεχίσουμε να ψάχνουμε αλλά να παίρνουμε τουλάχιστον το επίδομα για να να μας βοηθάει για οικονομικούς λόγους. Τίποτα. Τι να κάνω για να τον φοβερίσω λίγο; 1 1
greekfragma Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μάλλον αστειεύεσαι να τον φοβερίσεις κιόλας. Ήξερες πολύ καλά πότε έληγε το συμβόλαιο και είσαι 1χρόνο και 4μήνες παραπάνω μέσα στον αέρα. Αδυνατώ να πιστέψω οτι έψαχνες σπίτι από το Σεπτέμβρη του 2020 και δε βρήκες. Στο χέρι κιόλας; Αφού δε σε έχει πετάξει ήδη έξω μάλλον και πολύ καλός άνθρωπος είναι. Παρασκευή σήμερα ε; 😀 Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2022 από greekfragma 6 1
tzotzo Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, greekfragma είπε Μάλλον αστειεύεσαι να τον φοβερίσεις κιόλας. Ήξερες πολύ καλά πότε έληγε το συμβόλαιο και είσαι 1χρόνο και 4μήνες παραπάνω μέσα στον αέρα. Αδυνατώ να πιστέψω οτι έψαχνες σπίτι από το Σεπτέμβρη του 2020 και δε βρήκες. Στο χέρι κιόλας; Αφού δε σε έχει πετάξει ήδη έξω μάλλον και πολύ καλός άνθρωπος είναι. αν ημουν στη θεση της κοπελας θα σου έλεγα τι σπιτι ψάχνω και θα σου ελεγα να μου βρεις εσυ. ολος ο κοσμος εχει γυρισει αναποδα 2 χρονια τωρα και εσυ λες εξυπναδες. 1
Nabuko Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 18 λεπτά πριν, Kati85 είπε Νοικιάζω σπίτι από τον Γενάρη του 2018. Είχαμε συμβόλαιο το οποίο κ έληξε τον Σεπτέμβρη του 2020. Τον Ιανουάριο του 2021 έληξε. 3ετία 1
greekfragma Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, tzotzo said: αν ημουν στη θεση της κοπελας θα σου έλεγα τι σπιτι ψάχνω και θα σου ελεγα να μου βρεις εσυ. ολος ο κοσμος εχει γυρισει αναποδα 2 χρονια τωρα και εσυ λες εξυπναδες. η δυσκολία εύρεσης σπιτιού λόγω COVID ή κρίσης είναι δεδομένη. Βλέπεις όμως οτι βάση περιγραφής της κυρίας Kati οτι ψάχνει μαιμουδιά να επεκτείνει την περίοδο ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ακόμα και μετά από 1μιση χρόνο και όχι να μας ρωτήσει που μπορεί να βρει πιο εύκολα σπίτι και σε ποιά περιοχή. Οπότε τις νουθεσίες περί εξυπνάδας να τις πασάρεις σε κάνα βλάκα του περιβάλλοντός σου. Μασάει η κατσίκα ταραμά φίλε; Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2022 από greekfragma 3 1
Joshua21 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Εγώ πάλι δεν έχω παρατηρήσει καμία δυσκολία ευρέσεως σπιτιού, αυτοί που δεν βρίσκουν με τίποτα απλά δεν είναι διατεθημένοι να τα πληρώσουν στις τρέχουσες τιμές. Πχ εάν ένα σπίτι σαν αυτό που ψάχνεις πάει γύρω στα 600 και εσύ περιμένεις να το βρεις με 350 όχι μόνο θα δυσκολευτείς, αλλά μάλλον δεν θα το βρεις ποτέ. 48 λεπτά πριν, Kati85 είπε Τίποτα. Τι να κάνω για να τον φοβερίσω λίγο; Εσύ θα έπρεπε να φοβάσαι μην σε διώξει. 3 1
greekfragma Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 4 minutes ago, Joshua21 said: Εγώ πάλι δεν έχω παρατηρήσει καμία δυσκολία ευρέσεως σπιτιού, αυτοί που δεν βρίσκουν με τίποτα απλά δεν είναι διατεθημένοι να τα πληρώσουν στις τρέχουσες τιμές. Πχ εάν ένα σπίτι σαν αυτό που ψάχνεις πάει γύρω στα 600 και εσύ περιμένεις να το βρεις με 350 όχι μόνο θα δυσκολευτείς, αλλά μάλλον δεν θα το βρεις ποτέ. Εσύ θα έπρεπε να φοβάσαι μην σε διώξει. εύκολα εντός 20ημέρου έξωση, τα πράγματα στο δρόμο και αλλαγή κλειδαριάς. του βγάζω το καπέλο του ιδιοκτήτη που την αφήνει έτσι μέσα την κυρία Kati και δεν την έχει ήδη βγάλει στο δρόμο από το Γενάρη του 2021. 1
tzotzo Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 27 λεπτά πριν, greekfragma είπε η δυσκολία εύρεσης σπιτιού λόγω COVID ή κρίσης είναι δεδομένη. Βλέπεις όμως οτι βάση περιγραφής της κυρίας Kati οτι ψάχνει μαιμουδιά να επεκτείνει την περίοδο ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ακόμα και μετά από 1μιση χρόνο και όχι να μας ρωτήσει που μπορεί να βρει πιο εύκολα σπίτι και σε ποιά περιοχή. Οπότε τις νουθεσίες περί εξυπνάδας να τις πασάρεις σε κάνα βλάκα του περιβάλλοντός σου. Μασάει η κατσίκα ταραμά φίλε; Ασε ρε πονηρε. Να μην επαιρνε το ενοικιο και να της εκανε εξωση. Αλλα δεν ειναι βλακας προσπαθει να την εκβιασει με την μη εκδοση συμβολαιου ωστε να μην μπορει να πάρει το επιδομα. Ελα προχωρα παρακατω ή ζητησε τα στοιχεια του ιδιοκτητη να πας να του πεις κανα κολπο να διωξει την OP 1 1
Nabuko Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, greekfragma είπε του βγάζω το καπέλο του ιδιοκτήτη που την αφήνει έτσι μέσα την κυρία Kati και δεν την έχει ήδη βγάλει στο δρόμο από το Γενάρη του 2021. Mα δε θέλει να τη διώξει. Να παίρνει τα ενοίκια μαύρα τον ενδιαφέρει. 1
greekfragma Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 1 minute ago, tzotzo said: Ασε ρε πονηρε. Να μην επαιρνε το ενοικιο και να της εκανε εξωση. Αλλα δεν ειναι βλακας προσπαθει να την εκβιασει με την μη εκδοση συμβολαιου ωστε να μην μπορει να πάρει το επιδομα. Ελα προχωρα παρακατω ή ζητησε τα στοιχεια του ιδιοκτητη να πας να του πεις κανα κολπο να διωξει την OP Άσε ρε πονηρέ....ο ανθρωπάκος παίρνει το ενοίκιο για να μην την πετάξει στο δρόμο και μπλέξει με εξώδικα μπας και φιλοτιμηθεί η κυρία Kati και του το αδειάσει δίχως να έρθουν σε σύγκρουση. Αυτό έλειπε να μην το έπαιρνε και το ενοίκιο και να την είχε μέσα τσάμπα. Καλός είσαι και συ. ΧΑΧΑ γελάμε Παρασκευή! 🤪 1
RedMike7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, greekfragma είπε εύκολα εντός 20ημέρου έξωση, τα πράγματα στο δρόμο και αλλαγή κλειδαριάς. Εσύ είσαι επικίνδυνος. Που τα έχεις δει αυτά;
greekfragma Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Just now, Nabuko said: Mα δε θέλει να τη διώξει. Να παίρνει τα ενοίκια μαύρα τον ενδιαφέρει. δε νομίζω τάκη 😉
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 55 λεπτά πριν, Kati85 είπε Τι να κάνω για να τον φοβερίσω λίγο; Πες του ότι θα φύγεις!!!Θα τον τρομάξεις για τα καλά.
Haldol Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Για να τον φοβερίσεις, κάντου "μπου". Κάτι άλλο δε μπορείς. Το συμβόλαιο έχει λήξει. Βρες απλά σπίτι και φύγε, αφού δε θέλει πλέον να σας το διαθέσει.
Nabuko Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, greekfragma είπε δε νομίζω τάκη 😉 Είσαι ο ιδιοκτήτης? Είσαι η ts με 2ο ακάουντ? Γνωρίζεστε? Πως είσαι τόσο σίγουρος? Και μάθε να συνδιαλέγεσαι, δε γνωριζόμαστε από χθες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις