GATE123 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το G.I. Joe : A Real American Hero είναι μια σειρά κινουμένων σχεδίων που προέρχεται από την πολύ επιτυχημένη σειρά παιχνιδιών της Hasbro και από τη σειρά κόμικς της Marvel. Ξεκίνησε στις 12 Σεπτεμβρίου 1983 με μια μίνι σειρά 5 επεισοδίων (A Real American Hero The MASS Device). Ακολούθησε στις 10 Σεπτεμβρίου 1984 μια δεύτερη μίνι σειρά (Τhe Revenge of Cobra). Η κανονική σειρά ξεκίνησε στις 16 Σεπτεμβρίου 1986 και τελείωσε στις 20 Νοεμβρίου 1986. Στις 2 Σεπτεμβρίου 1989 άρχισε και δεύτερη σειρά, αλλά με πολλούς καινούργιους ήρωες, η οποία δε γνώρισε την ίδια μεγάλη επιτυχία. Η σειρά τελείωσε οριστικά στις 20 Ιανουαρίου 1992, έχοντας προβληθεί συνολικά 144 επεισόδια των 30 λεπτών. Στην Ελλάδα νομίζω προβλήθηκε από το MEGA, ενώ τα κόμικς εκδόθηκαν από τη Modern Times. Πλοκή Απλή. Μια αμερικάνικη ομάδα ειδικών δυνάμεων (G.I. Joe) προσπαθεί να σώσει την ανθρωπότητα από τα σχέδια της τρομοκρατικής οργάνωσης COBRA. Μια προσπάθεια να βρω και να ανεβάσω όσα ποιο πολλά επεισόδια μπορώ με ελληνικούς υπότιτλους. Οι υπότιτλοι είναι ενσωματωμένοι.Εδώ είναι ο σύνδεσμος που μπορείτε να τα βρείτε: link:https://terabox.com/s/1dPcoMMGH2ujVWmEbd4jPNg Υ.Γ: Δυστυχώς το YouTube μου έκλεισε το κανάλι που είχα(λόγο πνευματικών δικαιωμάτων)με πάρα πολλά παιδικά που είχα μαζέψει. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2022 από GATE123 11 3
ZONIMOV Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα επεισόδια. Τα ψαχνω πολυ καιρο Αν εχεις αλλα,καλυτερα στο προσωπικό μηνυμα.
GATE123 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, ZONIMOV είπε Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα επεισόδια. Τα ψαχνω πολυ καιρο Αν εχεις αλλα,καλυτερα στο προσωπικό μηνυμα. Σήμερα αν μπορέσω θα ανεβάσω τα τελευταία 5 επεισόδια που έχω. Μπορείς να με βρεις και στο καινούργιο κανάλι που έχω του YouTube https://youtube.com/channel/UCWec0W1HO2BB2lnjDH-DYNg Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2022 από GATE123 2
GATE123 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 5/2/2022 στις 4:35 ΠΜ, ZONIMOV είπε Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα επεισόδια. Τα ψαχνω πολυ καιρο Αν εχεις αλλα,καλυτερα στο προσωπικό μηνυμα. Τέλος επεισοδίων. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2022 από GATE123
Shinji ikari Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Είχε βγάλει και η καμπάνα καμία εικοσαριά τεύχη πριν την MT. Όλα τα λεφτά είναι τα κόμικς με Larry Hama συγγραφέα. Τα υπόλοιπα είναι σαπουνοφουσκες.
MacGyverLarisa Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Καλησπέρα φίλε μου έχεις κάνει απίστευτη δουλειά με όλες τις σειρές αυτές. Μπορώ να μοιράσω το λινκ από το terabox Ή να τους προωθήσω στο κανάλι σου?
GATE123 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, MacGyverLarisa είπε Καλησπέρα φίλε μου έχεις κάνει απίστευτη δουλειά με όλες τις σειρές αυτές. Μπορώ να μοιράσω το λινκ από το terabox Ή να τους προωθήσω στο κανάλι σου? Ευχαριστώ πολύ. Ότι θες. Το κανάλι είναι δωρεάν. Τα επεισόδια τα βλέπεις μέσο του TeraBox.
MacGyverLarisa Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, GATE123 είπε Ευχαριστώ πολύ. Ότι θες. Το κανάλι είναι δωρεάν. Τα επεισόδια τα βλέπεις μέσο του TeraBox. Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες βιάζονται.
GATE123 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 33 λεπτά πριν, MacGyverLarisa είπε Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες βιάζονται. Βρήκα και άλλα 3 επεισόδια που θα τα ανεβάσω και αυτά.
MacGyverLarisa Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, GATE123 είπε Βρήκα και άλλα 3 επεισόδια που θα τα ανεβάσω και αυτά. Θα ερχόντουσαν και σπίτι σου πιστεύω για να τα αντιγράψουν ακόμη και τώρα 😅
GATE123 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, MacGyverLarisa είπε Θα ερχόντουσαν και σπίτι σου πιστεύω για να τα αντιγράψουν ακόμη και τώρα 😅 Με χαρά. Κερνάω και φραπεδάκι 😁 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα