stedes Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα έκανα ανακαίνιση σε διαμέρισμα δικό μου και έχω τραβήξει σαλόνι, κρεβατοκάμαρες, καλώδιο ethernet cat 6e και όλα πάνε στο πατάρι όπου εκεί θέλω να βάλω ένα switch για να μοιράζω παντού το ethernet .Το μόντεμ θα είναι σαλόνι και από εκεί από μια πρίζα ethernet θα οδηγήται πατάρι και θα μοιράζεται σε όλο το σπίτι .Επειδή δεν γνωρίζω πέστε μου ποιες είναι οι διαφορές σε αυτά https://www.e-shop.gr/tp-link-tl-sg105-5-port-10-100-1000mbps-desktop-switch-p-PER.612549 και σε αυτό https://www.e-shop.gr/tp-link-tl-sf1005p-5-port-10-100mbps-desktop-switch-with-4-port-poe-p-PER.612892 και ποιο πραγματικά χρειάζομαι σας ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 To πρώτο είναι Gigabit, δηλαδή υποστηρίζει ταχύτητες έως 1000Mbps. Το δεύτερο είναι fast Ethernet, δηλαδή υποστηρίζει ταχύτητες έως 100Mbps. Έχει ωστόσο πλεονέκτημα ότι παρέχει PoE 802.3af τροφοδοσία σε άλλες δικτυακές συσκευές εφόσον αυτές το υποστηρίζουν. Δεν αξίζει σήμερα να κοιτάς οποιοδήποτε switch που δεν είναι Gigabit. Αν θέλεις και PoE, υπάρχουν τέτοιες επιλογές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stedes Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Ευχαριστώ, άρα θέλω ένα με 4 θύρες η ένα αντίστοιχο με 8 πάντα σε tplink υποδειξε μου κάποια ευχαριστώ και πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Με 4 δεν θα βρεις. Υπάρχουν με 5, 8, 16, 24, 32, 48. Θέλεις και PoE; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stedes Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Ευχαριστώ, άρα θέλω ένα με 4 θύρες η ένα αντίστοιχο με 8 πάντα σε tplink υποδειξε μου κάποια ευχαριστώ και πάλι Poe? η με 4 η 8 θύρες 5 ήθελα να γράψω το poe τι χρειάζεται? Εν τάχει Οκ το βρήκα power over Ethernet καλό δεν θα είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Καλό είναι αν έχεις ή σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις συσκευές που τροφοδοτούνται για την λειτουργία τους μέσω δικτύου αντί για τον κλασικό μετασχηματιστή σε πρίζα ρεύματος. Προτάσεις για 5θυρα και 8θυρα χωρίς PoE, της TP-Link που ζήτησες. Προσωπικά έχω ένα TL-SG108E που είναι smart με μερικές επιπλέον δυνατότητες έναντι των απλών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stedes Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ πάρα πολύ φίλε μου να είσαι καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kouaks88 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Στις 28/1/2022 στις 3:50 ΜΜ, jkoukos είπε Καλό είναι αν έχεις ή σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις συσκευές που τροφοδοτούνται για την λειτουργία τους μέσω δικτύου αντί για τον κλασικό μετασχηματιστή σε πρίζα ρεύματος. Προτάσεις για 5θυρα και 8θυρα χωρίς PoE, της TP-Link που ζήτησες. Προσωπικά έχω ένα TL-SG108E που είναι smart με μερικές επιπλέον δυνατότητες έναντι των απλών. Δηλαδή μπορούμε να συνδέσουμε κάμερες (PoE) σε αυτά τα switch; και πως θα βλέπουμε την εικόνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Ναι εφόσον δέχονται τροφοδοσία ΡοΕ, συμβατή με αυτή που παρέχουν τα switch. Τι εννοείς πως θα βλέπεις την εικόνα. Κανονικά όπως και χωρίς το ΡοΕ, είτε ενσύρματα είτε ασύρματα ανάλογα τις δυνατότητες σύνδεσης έχουν. Η τροφοδοσία ΡοΕ παρέχεται στο ίδιο καλώδιο δικτύου μαζί με τα δεδομένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kouaks88 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δηλαδή μπορώ να έχω 2 switch σε ένα μόντεμ, το ένα για κάμερες και το άλλο για το υπόλοιπο δίκτυο του σπιτιού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Όσα switch θέλεις μπορείς να έχεις, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Αλλά γιατί να μην τα συνδέσεις όλα σε ένα μόνο switch; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kouaks88 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 6 ώρες πριν, jkoukos είπε Όσα switch θέλεις μπορείς να έχεις, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Αλλά γιατί να μην τα συνδέσεις όλα σε ένα μόνο switch; Έλεγα μήπως ήταν καλύτερα αλλά αφού γίνεται να τα έχω σε ένα θα πάρω ένα. Κάτι άλλο, σε κάθε δωμάτιο θα βάλω ethernet, θα μπορεί ο καθένας υπολογιστής να συνδέεται με τον άλλον για μεταφορά δεδομένων; ή το switch είναι μόνο για να μοιράζει το Internet; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 3 hours ago, kouaks88 said: Έλεγα μήπως ήταν καλύτερα αλλά αφού γίνεται να τα έχω σε ένα θα πάρω ένα. Κάτι άλλο, σε κάθε δωμάτιο θα βάλω ethernet, θα μπορεί ο καθένας υπολογιστής να συνδέεται με τον άλλον για μεταφορά δεδομένων; ή το switch είναι μόνο για να μοιράζει το Internet; μοιραζει τα παντα.ιντερνετ αρχεια κτλ.το switch απλα μεταφερει *data* . δεν ξερει δεν το νοιαζει τι ειναι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kouaks88 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Στις 21/2/2022 στις 9:05 ΠΜ, poulinos είπε μοιραζει τα παντα.ιντερνετ αρχεια κτλ.το switch απλα μεταφερει *data* . δεν ξερει δεν το νοιαζει τι ειναι. Με καλώδιο cat-6 είναι καλυμμένος για δίκτυο και κάμερες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Με οτιδήποτε από Cat5e και πάνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα