Προς το περιεχόμενο

Ειστε ευχαριστημενοι με τη Nova?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Eιμαι στην wind με 50αρα (η οποια μετα απο πολυ τρεξιμο λειτουργει επιτελους ιδανικα) και ληγει το συμβολαιο μου.Απο την wind δεν μου κανουν καμια προσφορα για 100αρα για να μεινω περα απο αυτες του site,ενω η nova μου δινει 100αρα στην τιμη που πληρωνω 50αρα στην wind.Το ιδιο και η vodafone,με ακομα πιο χαμηλη τιμη.

Μενω Ανω Πατησια.

Eχετε γενικα θεματα με την Nova?Αποσυνδεσεις,ταχυτητα,εξυπηρετηση σε περιπτωση βλαβης?

Εχω ΚΑΦΑΟ νεο του ΟΤΕ κατω απο το σπιτι και οπως ειπα η συνδεση ειναι πολυ καλη αλλα θα ηθελα 100αρα πλεον.

Μου ειπαν απο τις αλλες εταιριες οτι οι εταιριες μεταξυ τους χρησιμοποιουν ολες πλεον η μια τις γραμμες της αλλης,οποτε αν ειχα καλη συνδεση στην wind θα εχω και στη Nova πχ.
Ισχυει αυτο?

Γενικα θα προτεινατε Nova η vodafone η θα τρεχω σε ψυχολογους οπως παλια με την wind?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

On 28/01/2022 at 14:42, azuli said:

Eιμαι στην wind με 50αρα (η οποια μετα απο πολυ τρεξιμο λειτουργει επιτελους ιδανικα) και ληγει το συμβολαιο μου.Απο την wind δεν μου κανουν καμια προσφορα για 100αρα για να μεινω περα απο αυτες του site,ενω η nova μου δινει 100αρα στην τιμη που πληρωνω 50αρα στην wind.Το ιδιο και η vodafone,με ακομα πιο χαμηλη τιμη.

Μενω Ανω Πατησια.

Eχετε γενικα θεματα με την Nova?Αποσυνδεσεις,ταχυτητα,εξυπηρετηση σε περιπτωση βλαβης?

Εχω ΚΑΦΑΟ νεο του ΟΤΕ κατω απο το σπιτι και οπως ειπα η συνδεση ειναι πολυ καλη αλλα θα ηθελα 100αρα πλεον.

Μου ειπαν απο τις αλλες εταιριες οτι οι εταιριες μεταξυ τους χρησιμοποιουν ολες πλεον η μια τις γραμμες της αλλης,οποτε αν ειχα καλη συνδεση στην wind θα εχω και στη Nova πχ.
Ισχυει αυτο?

Γενικα θα προτεινατε Nova η vodafone η θα τρεχω σε ψυχολογους οπως παλια με την wind?

ιδιο χαλκο θα παρεις απο το ιδιο kv .μονο το cpe αλλαζει.

must αυτο ειδικα στην 100 αρα.

https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

99 9τις 100 και την ιδια port στο kv(dslam) που εχεις τωρα

• Thanks 1

Καλησπέρα και απο μένα, θυμάμαι κάποιες περιπτώσεις που ο νέος πάροχος που εκανε προσφορά στον πελάτη , ζητούσε απο τον ενδιαφερόμενο τον αριθμό βρόγχου της εξης μορφης εφόσον μιλαμε για καμπινα ( 21VXXXXXX) οπου Χ και ενα νουμερο, ετσι ώστε να χρησιμοποιηθεί η ιδια καρτα πορτα και ο ιδιος χαλκος μιας και δουλευε μια χαρα.( δεν ξερω αν εφαρμόζεται πλέον αυτο)

Το σιγουρο ειναι πως ο παροχος θα στείλει τεχνικό ετσι κ αλλιως για ελεγχος σε Χ.Κ ή ΕΙΣ και κεντρική πρίζα και εγκατάσταση εξοπλισμού (κοινός Κ5).

• Thanks 1

21Β στο adsl//vdsl απο το αστικο κεντρο και 21v απο το Kv. γενικοτερα ναι οταν αλλαζεις παροχο ο χαλκος παραμενει ο ιδιος ειτε απο Kv ειτε απο το αστικο κεντρο. αλα στην δευτερη περιπτωση θα γινει αλλη παραμετροποιηση οσο ξερω ενω στην πρωτη ο οτε θα σε ριξει σε αλλο ζευκτικο ωστε στην αιθουσα παροχων να πεσεις στα ορια που εχει δεσμευσει ο χ παροχος που θα πας.

ο παροχος δεν θα στειλει για ελεγχο οταν ειναι ενεργος ο βροχος.δεν χρειαζεται μεικτονομηση οποτε δεν θα στειλει.απα στελνει τον εξοπλισμο με courier.θα στειλει τεχνικο με χρεωση συνηθως αν το αιτηθει  ο πελατης.

56 minutes ago, ThisIsIt said:

Καλησπέρα και απο μένα, θυμάμαι κάποιες περιπτώσεις που ο νέος πάροχος που εκανε προσφορά στον πελάτη , ζητούσε απο τον ενδιαφερόμενο τον αριθμό βρόγχου της εξης μορφης εφόσον μιλαμε για καμπινα ( 21VXXXXXX) οπου Χ και ενα νουμερο, ετσι ώστε να χρησιμοποιηθεί η ιδια καρτα πορτα και ο ιδιος χαλκος μιας και δουλευε μια χαρα.( δεν ξερω αν εφαρμόζεται πλέον αυτο)

Το σιγουρο ειναι πως ο παροχος θα στείλει τεχνικό ετσι κ αλλιως για ελεγχος σε Χ.Κ ή ΕΙΣ και κεντρική πρίζα και εγκατάσταση εξοπλισμού (κοινός Κ5).

• Like 1

• 3 μήνες μετά...

Απαράδεκτη εταιρεία (χωρίς να υπονοώ σε καμία περίπτωση ότι οι άλλες ίσως είναι καλύτερες)

Πήρα τηλέφωνο από το κινητό για να μιλήσω για την αργή σύνδεση στο 13731 και εκεί είπαν ότι δεν έχουν αρμοδιότητα και να πάρω στο 13831.

Παίρνω εκεί και λέει ότι η κλήση από σταθερό χρεώνεται 0,25€ ανα κλήση ενώ από κινητό σύμφωνα με το τιμολόγιο του εκάστοτε παρόχου.

Ησύχασα διότι έχω δωρεάν λεπτά, ενώ αν χρέωνε ένα μικροποσό ανα κλήση όπως για τα σταθερά κλάιν μάιν.

Το αποτέλεσμα όμως ήταν να με χρεώσουν 3€ για περίπου ενάμισο λεπτό συνομιλίας! Όταν το είδα εννοείται το έκλεισα κατευθείαν.

Είναι απαράδεκτο, αν και δυστυχώς όχι αδιανόητο στο ρδέλο που ζούμε να παίρνεις την εξυπηρέτηση πελατών και αυτή να είναι ουσιαστικά μια γραμμή υψηλής χρέωσης η οποία θα μου τράβαγε πολλές δεκάδες ευρώ για μία απλή συνομιλία αν δεν ήμουν ψυλλιασμένος

41 minutes ago, cthulhucarbide said:

Απαράδεκτη εταιρεία (χωρίς να υπονοώ σε καμία περίπτωση ότι οι άλλες ίσως είναι καλύτερες)

Πήρα τηλέφωνο από το κινητό για να μιλήσω για την αργή σύνδεση στο 13731 και εκεί είπαν ότι δεν έχουν αρμοδιότητα και να πάρω στο 13831.

Παίρνω εκεί και λέει ότι η κλήση από σταθερό χρεώνεται 0,25€ ανα κλήση ενώ από κινητό σύμφωνα με το τιμολόγιο του εκάστοτε παρόχου.

Ησύχασα διότι έχω δωρεάν λεπτά, ενώ αν χρέωνε ένα μικροποσό ανα κλήση όπως για τα σταθερά κλάιν μάιν.

Το αποτέλεσμα όμως ήταν να με χρεώσουν 3€ για περίπου ενάμισο λεπτό συνομιλίας! Όταν το είδα εννοείται το έκλεισα κατευθείαν.

Είναι απαράδεκτο, αν και δυστυχώς όχι αδιανόητο στο ρδέλο που ζούμε να παίρνεις την εξυπηρέτηση πελατών και αυτή να είναι ουσιαστικά μια γραμμή υψηλής χρέωσης η οποία θα μου τράβαγε πολλές δεκάδες ευρώ για μία απλή συνομιλία αν δεν ήμουν ψυλλιασμένος

α.υπαρχουν παντα και σταθερα νουμερα που μπορεις να παρεις ενα παροχο.β. το 0.25 ειναι απο σταθερο.απο κινητο σε ολα τα 5ψηφια ισχυει διαφορετικη χρεωση και δεν ειναι μονο στην nova αλλα παντου.

ta 5ψηφια ποτε δεν πιανονται στους δωρεαν χρονους ομιλιας.

48 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Απαράδεκτη εταιρεία

...επειδη εσυ δεν ξερεις αυτο που ξερουν ολοι (11 εκατομμυρια) κατοικοι αυτης της χωρας ? Οτι στα δωρεαν λεπτα ομιλιας στο κινητο δεν πιανονται τα 5ψηφια ? Σοβαρα μιλαμε τωρα ?
Ας επαιρνες απο σταθερο. 0.25 ευρω ανα κληση . Οχι ανα δευτερολεπτο/λεπτο/ωρα/μερα/μηνα.

Σταματηστε την Γη , θελω να κατεβω...

• Like 1

6 ώρες πριν, mphxths είπε

...επειδη εσυ δεν ξερεις αυτο που ξερουν ολοι (11 εκατομμυρια) κατοικοι αυτης της χωρας ? Οτι στα δωρεαν λεπτα ομιλιας στο κινητο δεν πιανονται τα 5ψηφια ? Σοβαρα μιλαμε τωρα ?
Ας επαιρνες απο σταθερο. 0.25 ευρω ανα κληση . Οχι ανα δευτερολεπτο/λεπτο/ωρα/μερα/μηνα.

Σταματηστε την Γη , θελω να κατεβω...

Ποιος σου είπε ότι έχω σταθερό?

Το ότι θα βρισκόταν κάποιος να δικαιολογήσει τις λαμογιές της εταιρείας δεν είναι έκπληξη βέβαια, τους φαίνεται λογικό μια εξυπηρέτηση πελατών να έχει επικοινωνία μόνο με 5ψήφια και υψηλές χρεώσεις

7 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Ποιος σου ειπε οτι ο δωρεαν χρονος ομιλιας ισχυει και για τα 5-ψηφια ? Κανεις. Ετσι θεωρησες εσυ αυθαιρετα οτι ισχυει. Στην ουσια εισαι θυμωμενος με τον εαυτο σου , οχι με την Nova. Η Nova ποτε δεν σε εξαπατησε. Οι χρεωσεις ηταν εκει ξεκαθαρες.

Πηγαινε λοιπον βρες ενα σταθερο και κανε την δουλεια σου , και μην ξεφτιλιζεσαι αλλο εδω περα κραζοντας την Nova για ενα θεμα που δεν φταιει.

19 minutes ago, mphxths said:

Ποιος σου ειπε οτι ο δωρεαν χρονος ομιλιας ισχυει και για τα 5-ψηφια ? Κανεις. Ετσι θεωρησες εσυ αυθαιρετα οτι ισχυει. Στην ουσια εισαι θυμωμενος με τον εαυτο σου , οχι με την Nova. Η Nova ποτε δεν σε εξαπατησε. Οι χρεωσεις ηταν εκει ξεκαθαρες.

Πηγαινε λοιπον βρες ενα σταθερο και κανε την δουλεια σου , και μην ξεφτιλιζεσαι αλλο εδω περα κραζοντας την Nova για ενα θεμα που δεν φταιει.

το βασικο ειναι να βρει καποιος το σταθερο νουμερο που ειναι με αστικη χρεωση ή και χωρις χρεωση. αν θυμαμαι καλα ο καθε παροχος ειναι υποχρεωμενος να εχει ενα.

καπου υπηρχε και θεμα με τα τηλεφωνα

7 hours ago, cthulhucarbide said:

Το ότι θα βρισκόταν κάποιος να δικαιολογήσει τις λαμογιές της εταιρείας δεν είναι έκπληξη βέβαια, τους φαίνεται λογικό μια εξυπηρέτηση πελατών να έχει επικοινωνία μόνο με 5ψήφια και υψηλές χρεώσεις

συνηθως υπαρχει και σταθερο νουμερο οπως ανεφερα.

8 λεπτά πριν, poulinos είπε

το βασικο ειναι να βρει καποιος το σταθερο νουμερο που ειναι με αστικη χρεωση ή και χωρις χρεωση. αν θυμαμαι καλα ο καθε παροχος ειναι υποχρεωμενος να εχει ενα.

Απο ο,τι εχω καταλαβει , ολοι οι παροχοι θελουν να αποφυγουν τα τελευταια χρονια τις κλησεις. Λιγοτερα εξοδα για αυτους σε τηλεφωνητες. Τους ανθρωπους εννοω.
Για αυτο , ειτε βαζουν καποιο 5-ψηφιο με χρεωση , ειτε βαζουν καποιο bot , που σε βαζει να φωναζεις διαφορες λεξεις μπας και βγαλει ακρη αυτο και σε εξυπηρετησει.

Εγω προσωπικα προτιμω το live chat για να βγαλω ακρη και αν δεν βγει , που συνηθως βγαινει , παιρνω στο 5-ψηφιο απο το σταθερο μου. 0.25ευρω/κληση. Σιγα το κοστος δηλ. Δεν ξερω αν υποχρεουνται απο καποιον νομο να εχουν και σταθερο νουμερο , στο σαιτ δεν βλεπω καποιο. Τουλαχιστον σε εμφανες σημειο.
Ειμαστε στο 2022 , μπορουμε να βρουμε σταθερο τηλεφωνο να καλεσουμε απο εκει ή να κανουμε live chat.

Αλλα η Nova , εδω ,  αναφερει ξεκαθαρα τι ισχυει στα 5-ψηφια της. Δεν υπαρχει καμμια λαμογια. Τουλαχιστον ως προς τις χρεωσεις της. Αν ξυπνησε καποιος απο κωμα και δεν ξερει οτι τα 5-ψηφια δεν περιλαμβανονται στον δωρεαν χρονο ομιλιας των πακετων των κινητων,  εδω και κατι χρονια , ειναι δικο του προβλημα.

Τωρα , αν ειναι λαμογια το οτι δεν εχει ή τουλαχιστον δεν αναφερει σταθερα νουμερα για να καλεσει καποιος , αυτο ειναι μια αλλη ιστορια για συζητηση , αλλα δεν ειναι αυτο που συζηταμε εδω.

50 minutes ago, mphxths said:

Απο ο,τι εχω καταλαβει , ολοι οι παροχοι θελουν να αποφυγουν τα τελευταια χρονια τις κλησεις. Λιγοτερα εξοδα για αυτους σε τηλεφωνητες. Τους ανθρωπους εννοω.
Για αυτο , ειτε βαζουν καποιο 5-ψηφιο με χρεωση , ειτε βαζουν καποιο bot , που σε βαζει να φωναζεις διαφορες λεξεις μπας και βγαλει ακρη αυτο και σε εξυπηρετησει.

Εγω προσωπικα προτιμω το live chat για να βγαλω ακρη και αν δεν βγει , που συνηθως βγαινει , παιρνω στο 5-ψηφιο απο το σταθερο μου. 0.25ευρω/κληση. Σιγα το κοστος δηλ. Δεν ξερω αν υποχρεουνται απο καποιον νομο να εχουν και σταθερο νουμερο , στο σαιτ δεν βλεπω καποιο. Τουλαχιστον σε εμφανες σημειο.
Ειμαστε στο 2022 , μπορουμε να βρουμε σταθερο τηλεφωνο να καλεσουμε απο εκει ή να κανουμε live chat.

Αλλα η Nova , εδω ,  αναφερει ξεκαθαρα τι ισχυει στα 5-ψηφια της. Δεν υπαρχει καμμια λαμογια. Τουλαχιστον ως προς τις χρεωσεις της. Αν ξυπνησε καποιος απο κωμα και δεν ξερει οτι τα 5-ψηφια δεν περιλαμβανονται στον δωρεαν χρονο ομιλιας των πακετων των κινητων,  εδω και κατι χρονια , ειναι δικο του προβλημα.

Τωρα , αν ειναι λαμογια το οτι δεν εχει ή τουλαχιστον δεν αναφερει σταθερα νουμερα για να καλεσει καποιος , αυτο ειναι μια αλλη ιστορια για συζητηση , αλλα δεν ειναι αυτο που συζηταμε εδω.

οσο ξερω υποχρεουνται.δεν το εχω ψαξει παραπανω δυστυχως για να σου πω.

κατα τα αλλα εχοντας περασει απο support καποτε θα πω οτι η αληθεια ειναι καπου στην μεση.

απειρα ατομα που καλουν για το παραμικρο προβλημα, απειρα ατομα που καλουν για προβληματα που δεν εχει σχεση ο παροχος,απειρα ατομα σε support που ξερουν ενα τυφλοσουρτι που διαβασαν και δεν γνωριζουν κατι παραπανω.κτλ κτλ κτλ.

2 ώρες πριν, poulinos είπε

καπου υπηρχε και θεμα με τα τηλεφωνα

συνηθως υπαρχει και σταθερο νουμερο οπως ανεφερα.

Αν υπάρχει θέλω να το μάθω γιατί στο σάιτ τους δεν είδα τίποτα τέτοιο. Το πρώτο 5ψήφιο που κάλεσα ήταν χωρίς χρέωση αλλά εκεί δήλωσαν αναρμόδιοι οπότε με παρέπεμψαν στο άλλο που σου παίρνει τα βρακιά

2 ώρες πριν, mphxths είπε

Ακριβώς το ότι ήμαστε στο 2022 σημαίνει ότι δεν βρίσκεις εύκολα σταθερό τηλέφωνο, δεν είμαστε στο 1990 που δεν υπήρχαν κινητά.

Το λινκ που έβαλες δεν είναι καθόλου ξεκάθαρο γιατί λέει ότι η χρέωση εξαρτάται από τν πάροχο. Στον δικό μου πάροχο έχω "δωρεάν" χρόνο ομιλίας, που καθόλου δωρεάν δεν είναι γιατί τον έχω πληρώσει κανονικότατα και το μόνο σωστό θα ήταν να καταναλώνεται αυτός.

Και προφανώς δεν προσγειώθηκα σήμερα στην Γη και ξέρω τι παίζει με τις χρεώσεις γιαυτό παρακολουθούσα στην εφαρμογή την χρέωση και σταμάτησα την συνομιλία στο ενάμισο λεπτό επειδή η ζημιά ήταν μεγαλύτερη απόσο υπολόγιζα.

Κατά τα άλλα είσαι ο ιδανικός πολίτης που θέλουν να έχουν όσοι κουμαντάρουν αυτή την χώρα. Δικαιολογείς τα αδικαιολόγητα και παίρνεις το μέρος ισχυρού και του λαμόγιου.

2 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Ακριβώς το ότι ήμαστε στο 2022 σημαίνει ότι δεν βρίσκεις εύκολα σταθερό τηλέφωνο, δεν είμαστε στο 1990 που δεν υπήρχαν κινητά.

Σταθερο τηλεφωνο απο το οποιο να καλεσεις το πενταψηφιο της NOVA και να εχεις την χρεωση των 0.25ευρω/κληση.

Το λινκ που έβαλες δεν είναι καθόλου ξεκάθαρο γιατί λέει ότι η χρέωση εξαρτάται από τν πάροχο. Στον δικό μου πάροχο έχω "δωρεάν" χρόνο ομιλίας

Συνεχιζεις να επιμενεις για κατι που ΕΣΥ δεν καταλαβες σωστα , κατι το οποιο ισχυει εδω και χρονια και το γνωριζουν απαντες. Οτι τα πενταψηφια δεν υπαγονται στον "δωρεαν χρονο ομιλιας" απο τα διαφορα πακετα της κινητης τηλεφωνιας ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ. Το λινκ λοιπον ειναι ξεκαθαρο. Η χρεωση εξαρταται απο τον παροχο. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΟΧΟΙ χρεωνουν τα πενταψηφια. Ποσο τα χρεωνουν , τραβα ρωτα τον παροχο σου. Αυτο λεει εν ολιγοις η NOVA.
To τι θες εσυ να πιστευεις ειναι δικο σου θεμα. Η πραγματικοτητα ειναι αλλη και ειναι γνωστη εδω και χρονια σε ΟΛΟΥΣ.

Κατά τα άλλα είσαι ο ιδανικός πολίτης που θέλουν να έχουν όσοι κουμαντάρουν αυτή την χώρα. Δικαιολογείς τα αδικαιολόγητα και παίρνεις το μέρος ισχυρού και του λαμόγιου.

Κατα τα αλλα εισαι ο κλασικος πολιτης , που δεν ξερει τι του γινεται , νομιζει οτι ολα λειτουργουν με τον τροπο που νομιζει αυτος οτι λειτουργουν και εχει δημιουργησει μια εικονικη πραγματικοτητα με τις αντιληψεις του. Και οταν διαπιστωνει οτι η πραγματικοτητα που ζει ειναι διαφορετικη απο αυτη που ζουν ΟΛΟΙ οι αλλοι ανθρωποι γυρω του , δεν του φταιει ο εαυτος του , αλλα ολοι οι αλλοι και τους αποκαλει λαμογια.
Το επικινδυνο με εσενα ειναι οτι ζεις σε αρνηση. Μεχρι και αυτην την στιγμη θεωρεις οτι εχει λαθος η NOVA και οχι εσυ , και οχι μονο εφτιαξες ενα θεμα για να κραξεις την κακια NOVA αλλα συνεχιζεις να υποστηριζεις την αποψη σου , που δειχνει οτι δεν εχεις καταλαβει τι σου γινεται.

• Like 1

On 12/05/2022 at 13:10, cthulhucarbide said:

Αν υπάρχει θέλω να το μάθω γιατί στο σάιτ τους δεν είδα τίποτα τέτοιο. Το πρώτο 5ψήφιο που κάλεσα ήταν χωρίς χρέωση αλλά εκεί δήλωσαν αναρμόδιοι οπότε με παρέπεμψαν στο άλλο που σου παίρνει τα βρακιά

δυστυχως περα απο αυτο

Τηλεφωνικοί αριθμοί εξυπηρέτησης χωρίς χρέωση για σταθερή και κινητή τηλεφωνία (odigostoupoliti.eu)

δεν ξερω κατι αλλο.δεν ξερω ομως αν πιανεται απο κινητα. πχ σε εθνικη τραπεζα αντι να παρω το 181818 παιρνω το τηλεφωνο που ειναι για αν βρισκεσαι απο εξωτερικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...