kaloudis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας. Έχω μια zotac 3080 oc 10 gb. Σε κάποια παιχνίδια που η θερμοκρασία ξεπερναει τους 60° Η κάρτα κάνει σαν αεροπλάνο. Δεν έχω υπερθέρμανση απλά υπερβολικά μεγάλο θόρυβο Έχει καποιος το ίδιο θέμα; Πώς μπορώ να το λύσω; Επίσης μετά από αναβάθμιση επεξεργαστή από 10900k σε 11700k με μητρική msi carbon wifi έχω δύο πρόβληματα το ένα είναι ότι έχω μια καλωδιοταινία pci express για να έχω όρθια την κάρτα η οποία δεν δουλεύει ενώ πριν ήμουν οκ και δεύτερο οι μνήμες μου ενώ δούλευαν 4000mhz τώρα έχω μπλε οθονες αραιά και πού. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2022 από kaloudis
3DJIN Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 μπορεις να αλλαξεις την ταχυτητα των ανεμιστηρων με το msi afterburner βαλτο πχ μετα τους 75 να ανεβαζουν στροφες. Εκτος αν μιλας για coil whine. αλλο μεμορι controler ο 10900 και αλλο ο 11700 θα πρεπει να παιξεις με ταση και timings στις ram.
kaloudis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, 3DJIN είπε μπορεις να αλλαξεις την ταχυτητα των ανεμιστηρων με το msi afterburner βαλτο πχ μετα τους 75 να ανεβαζουν στροφες. Εκτος αν μιλας για coil whine. αλλο μεμορι controler ο 10900 και αλλο ο 11700 θα πρεπει να παιξεις με ταση και timings στις ram. Και γιατί η κάρτα γραφικών με την επέκταση δεν παίζει;;; Χωρίς driver ποσταρει κανονικά με το που κάνω εγκαταστάση χάνω το σήμα και δεν ξαναποσταρει στα windows
50EuroUser Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Είναι Gen4 το riser ; Δοκίμασε να το βάλεις σε Gen3 στο bios και να δεις αμα δουλεύει η επέκταση. Ο 10900Κ είναι Gen3 και ο 11700 Gen4. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2022 από 50EuroUser
Apollonian Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 7 ώρες πριν, kaloudis είπε Καλησπέρα σας. Έχω μια zotac 3080 oc 10 gb. Σε κάποια παιχνίδια που η θερμοκρασία ξεπερναει τους 60° Η κάρτα κάνει σαν αεροπλάνο. Δεν έχω υπερθέρμανση απλά υπερβολικά μεγάλο θόρυβο Έχει καποιος το ίδιο θέμα; Πώς μπορώ να το λύσω; Επίσης μετά από αναβάθμιση επεξεργαστή από 10900k σε 11700k με μητρική msi carbon wifi έχω δύο πρόβληματα το ένα είναι ότι έχω μια καλωδιοταινία pci express για να έχω όρθια την κάρτα η οποία δεν δουλεύει ενώ πριν ήμουν οκ και δεύτερο οι μνήμες μου ενώ δούλευαν 4000mhz τώρα έχω μπλε οθονες αραιά και πού. Ειλικρινά δεν αντέχω την ποιότητα κατασκευής του Zotac, οι περισσότεροι κάτοχοι που γνωρίζω αντιμετώπισαν προβλήματα. Η έκδοση Holo χρειάζεται thermal pads για να διορθωθεί το πρόβλημα, και οι Trinity έχουν τραγικά ενοχλητικό θόρυβο ανεμιστήρα, συνήθως αυτό συμβαίνει στον ανεμιστήρα που βρίσκεται πιο κοντά στις θύρες I/O. Η λύση είναι το vertical mount.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα