AzaZyL Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 8 ώρες πριν, ison είπε Must play κατ εμε τα πιτσιρικια μου το κατευχαριστηθηκαν (10 και 12 χρονων) και εννοειτε το επαιξα και εγω με το αδερφο μου....εξαιρετικα ευρηματικο και fun to play... Προσωπικα εκανα ενα μηνα EA PLAY με 3.99 και το επαιξα...αν και πραγματικα σκεφτομαι να το αγορασω για να υποστηριξω τους developers. Διαμαντι απο τα λιγα. Το έπαιξα πειρατικό με τον γιό μου και το ευχαριστηθήκαμε και το ψάχνω να το αγοράσω τώρα, για να υποστηρίξω τη δημιουργία τέτοιων παιχνιδιών και θα το παίξω και ε κανά 2 χρόνια και με τη κόρη μου, που είναι τώρα 8.. 1
denthnpalevw Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δεν παίζει cross platform. Αλλά είναι εξαιρετικό.
IcemanGr71 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στο Πλαίσιο ακόμα υπάρχει μόνο σε ορισμένα καταστήματα..... https://www.plaisio.gr/gaming-zone/titloi-paixnidion/ea-it-takes-two-playstation-4_3645479 Υπάρχει και στο mediamarkt... https://www.mediamarkt.gr/product/gaming/games/ps4-games/ps4-game--it-takes-two/1588815 Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2022 από IcemanGr71
Boubis1411 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Έχει υπότιτλους το παιχνίδι; Γιατί για 8 ετών να ξέρει αγγλικά κάποιο παιδάκι δύσκολα.
mp44christos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 1 hour ago, Boubis1411 said: Έχει υπότιτλους το παιχνίδι; Γιατί για 8 ετών να ξέρει αγγλικά κάποιο παιδάκι δύσκολα. Ελληνικούς όχι. Παιχνιδιάρα παιδιά έπαιξα 5 ωρες λίγο παραπάνω από το μισό. Δεν εχω λόγια. Ίσως το καλύτερο coop που έχω παίξει. 2
Boubis1411 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, mp44christos είπε Ελληνικούς όχι. Παιχνιδιάρα παιδιά έπαιξα 5 ωρες λίγο παραπάνω από το μισό. Δεν εχω λόγια. Ίσως το καλύτερο coop που έχω παίξει. Το μωρό που ξέρει γλώσσα όμως; άρα για Έλληνες δύσκολα.
mp44christos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Boubis1411 said: Το μωρό που ξέρει γλώσσα όμως; άρα για Έλληνες δύσκολα. Δεν καταλαβαινω τι θες να πεις ουτε γτ σε νιαζει τοσο η γλωσσά... Και χωρις το στορυ το gameplay του ειναι απλο και δεν χρειάζεται να ξερει γλωσσα. Του εξηγείς εσυ τι γινεται στο στορυ δεν ειναι κατι το ιδιαίτερά πολύπλοκο. Εδω εγω απο τα 6 επαιζα ποκεμον και δεν ηξερα γρι αγγλικα. Μαλλον εχετε καλομαθει τη νεα γεννια. Αν θες να καταλαβεις τι λενε στα παιχνιδια παιδι μου να σε γραψω αγγλικα. Πχ: Spoiler παίρνουν διαζύγιο οι γονεις, πρεπει να κάνουν το κορίτσι να κλαψει για να σπασουν την καταρα, να σκατώσουμε τη μέλισσα κοκ. Δεν ειναι κατι ποιο πολυπλοκο απο το στορυ του μαριο. Εχει καποιες λεπτομεριες που θα εκτιμήσει ενας μεγαλος για τη σχεση τους. Αλλα αυτα και την γλωσσα να ηξερε το παιδι θα του ηταν αδιαφορα. Ειναι παιχνιδαρα 7 ωρες μεσα δεν το εχω βαρεθει καθολου (7 ωρες με εναν φιλο που εχουμε πολυ καλη συνεργασια μαζι αλλιως ειναι το δυπλασιο). Παίζετε άνετα και 2η φορα αν αλλαξεις χαρακτήρα. Δε θα το βαριεσαι καθολου. Κανεις συνεχεια καινουρια πραγματα. Ειναι οτι καλυτερο δωρο μπορεις να κανεις στο παιδι σου Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2022 από mp44christos 2
Boubis1411 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 16 λεπτά πριν, mp44christos είπε Δεν καταλαβαινω τι θες να πεις ουτε γτ σε νιαζει τοσο η γλωσσά... Και χωρις το στορυ το gameplay του ειναι απλο και δεν χρειάζεται να ξερει γλωσσα. Του εξηγείς εσυ τι γινεται στο στορυ δεν ειναι κατι το ιδιαίτερά πολύπλοκο. Εδω εγω απο τα 6 επαιζα ποκεμον και δεν ηξερα γρι αγγλικα. Μαλλον εχετε καλομαθει τη νεα γεννια. Αν θες να καταλαβεις τι λενε στα παιχνιδια παιδι μου να σε γραψω αγγλικα. Πχ: Απόκρυψη περιεχομένων παίρνουν διαζύγιο οι γονεις, πρεπει να κάνουν το κορίτσι να κλαψει για να σπασουν την καταρα, να σκατώσουμε τη μέλισσα κοκ. Δεν ειναι κατι ποιο πολυπλοκο απο το στορυ του μαριο. Εχει καποιες λεπτομεριες που θα εκτιμήσει ενας μεγαλος για τη σχεση τους. Αλλα αυτα και την γλωσσα να ηξερε το παιδι θα του ηταν αδιαφορα. Ειναι παιχνιδαρα 7 ωρες μεσα δεν το εχω βαρεθει καθολου (7 ωρες με εναν φιλο που εχουμε πολυ καλη συνεργασια μαζι αλλιως ειναι το δυπλασιο). Παίζετε άνετα και 2η φορα αν αλλαξεις χαρακτήρα. Δε θα το βαριεσαι καθολου. Κανεις συνεχεια καινουρια πραγματα. Ειναι οτι καλυτερο δωρο μπορεις να κανεις στο παιδι σου Δεν πάνε εύκολα τόσο μικρά αγγλικά δεν είναι όπως τα λες, όταν κάνεις παιδιά θα καταλάβεις. Εδώ ελληνικά με το ζόρι έμαθε. Καλά θα διαβάσω το Storybn γιατί φαίνεται πολύ ωραίο.
mp44christos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 9 minutes ago, Boubis1411 said: Δεν πάνε εύκολα τόσο μικρά αγγλικά δεν είναι όπως τα λες, όταν κάνεις παιδιά θα καταλάβεις. Εδώ ελληνικά με το ζόρι έμαθε. Καλά θα διαβάσω το Storybn γιατί φαίνεται πολύ ωραίο. Εχω αδερφη 20 χρονια μικροτερη. Στους γονεις παντα αυτο φαινεται. Αλλα ο μονος τροπος να το κανεις να θελει να κανει/μαθει κατι ειναι αυτος. Εκτος του οτι σου λεω το σκεφτεσαι πολυ. Εδω το gameplay μετραει και οχι το "save the princess story). 1
nikosgnr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Για όποιον ενδιαφέρεται έχει βγάλει διαθέσιμα κομμάτια το you. https://www.you.gr/gaming/games/ola-ta-games/it-takes-two-(ps4) 1
_Biohazard_ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, nikosgnr είπε Για όποιον ενδιαφέρεται έχει βγάλει διαθέσιμα κομμάτια το you. https://www.you.gr/gaming/games/ola-ta-games/it-takes-two-(ps4) Ακόμα και την παραλαβη από κατάστημα την χρεώνουν με 1.49€ (για παραγγελίες κάτω των 89€) και επίσης χρεώνουν 1€ το να πληρώσεις στο κατάστημα (το χρεώνουν ως αντικαταβολή). Από εμένα είναι όχι.
Mixalhsp80 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, nikosgnr είπε Για όποιον ενδιαφέρεται έχει βγάλει διαθέσιμα κομμάτια το you. https://www.you.gr/gaming/games/ola-ta-games/it-takes-two-(ps4) Το τσιμπησα! Ευχαριστω!
alelo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδιά δεν έχει βγάλει δισκάκι ps5 σωστά? Περνούμε το PS4 και παίρνει update για το ps5? Τώρα το παίζω στο ea που το έχει με 3.90€ για 4 μήνες σε προσφορά Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2022 από alelo
glouk7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Διαθέσιμο και εδώ: https://www.astrongameclub.gr/index.php?route=product/product&product_id=19168 Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2022 από matrixxx καθαρισμος συνδεσμου
-WISE- Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 14 ώρες πριν, alelo είπε Παιδιά δεν έχει βγάλει δισκάκι ps5 σωστά? Περνούμε το PS4 και παίρνει update για το ps5? Τώρα το παίζω στο ea που το έχει με 3.90€ για 4 μήνες σε προσφορά Nαι, δεν έχει βγει για το PS5 αλλά στο κουτάκι πάνω γράφει δωρεάν αναβάθμιση για PS5 Διαθέσιμα λίγα κομμάτια βλέπω στο Πλαίσιο Αμαρουσίου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα