Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Η τιμη οπως βλεπω στο ιστορικο σκρουτζ, μπηκε πρωτα απο το αλλο μαγαζι που ειναι πρωτο στο σκρουτζ και μαλλον μετα εκανε price match το πλαισιο; Γιατι στο ιστορικο δεν λεει πλαισιο, λεει το αλλο μαγαζι που το εχει επισης 19.90

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Η τιμη οπως βλεπω στο ιστορικο σκρουτζ, μπηκε πρωτα απο το αλλο μαγαζι που ειναι πρωτο στο σκρουτζ και μαλλον μετα εκανε price match το πλαισιο; Γιατι στο ιστορικο δεν λεει πλαισιο, λεει το αλλο μαγαζι που το εχει επισης 19.90

Πολύ σωστά το σκέφτηκες. Και εγώ αυτό θα έγραφα πρώτα. Όμως, αν μπεις στο site του άλλου μαγαζιού η τιμή είναι 37,90

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξαιρετικό πραγματικά παιχνίδι για διπλό κυρίως με παιδάκια. Απο τα καλύτερα που έχω δει. Στα 20€ και στο Public.

https://www.public.gr/product/gaming/games/ps4/ps4-game-it-takes-two/prod12950014pp/

*Στο xbox το έχουμε διαθέσιμο μέσω συνδρομής 😛 

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 2
Δημοσ.

2 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Εξαιρετικό πραγματικά παιχνίδι για διπλό κυρίως με παιδάκια. Απο τα καλύτερα που έχω δει. Στα 20€ και στο Public.

https://www.public.gr/product/gaming/games/ps4/ps4-game-it-takes-two/prod12950014pp/

Game of the year άλλωστε. ;)

Το είδα και στο Public αλλά το φέρνει μέσω Media Markt. Και αν μπεις στη σελίδα το λέει κατόπιν παραγγελίας...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Game of the year άλλωστε. ;)

Το είδα και στο Public αλλά το φέρνει μέσω Media Markt. Και αν μπεις στη σελίδα το λέει κατόπιν παραγγελίας...

Οπως λεμε πιασ΄το αυγο και κουρευ΄το

Δημοσ.

Must play κατ εμε τα πιτσιρικια μου το κατευχαριστηθηκαν (10 και 12 χρονων) και εννοειτε το επαιξα και εγω με το αδερφο μου....εξαιρετικα ευρηματικο και fun to play...

Προσωπικα εκανα ενα μηνα EA PLAY με 3.99 και το επαιξα...αν και πραγματικα σκεφτομαι να το αγορασω για να υποστηριξω τους developers. Διαμαντι απο τα λιγα.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sphinxgr είπε

ΓΙα παιδάκια θα ήταν ιδανικό εάν υπήρχε μεταγλώττιση όπως στο god of war . Τέτοια παιχνίδια κρίμα να μην έχεις μεταγλώττιση για πολλούς λόγους . Πχ μπορεί να θες να το παίξεις με το παιδί σου άντε να μεταφράζεις τα πάντα . Η με τον πατέρα σου/μητέρα σου . Δεν ξέρουν όλοι αγγλικά .....

• Like 4
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, jerry banana είπε

ΓΙα παιδάκια θα ήταν ιδανικό εάν υπήρχε μεταγλώττιση όπως στο god of war . Τέτοια παιχνίδια κρίμα να μην έχεις μεταγλώττιση για πολλούς λόγους . Πχ μπορεί να θες να το παίξεις με το παιδί σου άντε να μεταφράζεις τα πάντα . Η με τον πατέρα σου/μητέρα σου . Δεν ξέρουν όλοι αγγλικά .....

Ολοι οσοι το παιξαμε με τα παιδια μας το ευχαριστηθηκαμε. Το θεμα που πραγματευεται ομως και πανω στο οποιο στηριζεται ολη η πλοκη (διαζυγιο γονεων) νομιζω ειναι αρκετα σκληρο για τα παιδια. Το gameplay ναι, ειναι απολαυστικο για μικρα (και μεγαλα) παιδια! Σιγουρα αξιζει το 20αρικο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, ison είπε

Must play κατ εμε τα πιτσιρικια μου το κατευχαριστηθηκαν (10 και 12 χρονων) και εννοειτε το επαιξα και εγω με το αδερφο μου....εξαιρετικα ευρηματικο και fun to play...

Προσωπικα εκανα ενα μηνα EA PLAY με 3.99 και το επαιξα...αν και πραγματικα σκεφτομαι να το αγορασω για να υποστηριξω τους developers. Διαμαντι απο τα λιγα.

Όντως το παιχνίδι τα σπάει και έπεσε παραγγελία..... Και σχετικά με τo ΕΑ Play παίζει προσφορά 3 μήνες στην τιμή του ενός στα 3.99€

Ευχαριστούμε TS....

😀

Επεξ/σία από IcemanGr71
Δημοσ.

Πληροφοριακά 20 το εχει το steam/origin για οποιον ενδιαφέρεται. Και 25 μαζι με το A way out (ιδια φαση). Ειναι και δωρεαν στο EA play/gamepass.

Παίζει και coop online με καποιον που δεν το εχει. Δεν ξερω αν ισχυει για play μεταξυ ps και pc.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...