Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, HERTHAN είπε

Μαλλον μεγαλωσα αρκετα για να εφτασα στο σημειο να μην καταλαβαινω τι ειναι και πως βγαζεις λεφτα απο τα NFT.:(

αυτην την στιγμη νομιζω οτι υπαρχει μια αγορα τυπου αφου το θελουν πολλοι το θελω και εγω

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

μπορεί να έχει συναισθηματική αξία σε ορισμένους, ότι έχουν στην κατοχή τους ένα μοναδικό περιουσιακό στοιχείο από τον δημιουργό, προσωπικά μου είναι αδιάφορο!! 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, inetien12 είπε

Μια ερώτηση που μας καίει ολους ! Πως θα βγάλουμε λεφτά απο NFT's?

8 ώρες πριν, silentalex16 είπε

Αν ειναι να κανουμε κατι οργανωμένα είμαι μέσα

8 ώρες πριν, ObeyWario! είπε

Το qr code είναι ένα χρήσιμο εργαλείο, το nft το μόνο χρήσιμο που κάνει είναι να αποδεικνύει πως υπάρχουν πολλοί με λεφτά για πέταμα

Πρέπει να βρούμε αυτούς που έχουν λεφτά για πέταμα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Aurumnus είπε

Πρέπει να βρούμε αυτούς που έχουν λεφτά για πέταμα!

Spoiler

Επεξ/σία από ObeyWario!
Δημοσ.

Μου αρεσει πως καποιοι απορουν πως αποκτουν αξια αυτα τα πραγματα

δηλαδη απορειτε γειτι ξερωγω ενα ζελντα του νες κανει 40 εκατ ; Η μια κιθαρα του τζιμι χεντριξ; Η το wow vanilla? 

γιατι λοιπον να μην εχει αξια κατι ηλεκτρονικο; Επειδη μπορει να αντιγραφει;

μα και ενα ρολεξ μπορει να αντιγραφει

νομοζω οτι με καθαρη λογικη σκεψη ολοι μπορουμε να αντιληφθουμε οτι τα νφτς ειναι η φυσικη εξελιξη της αρομικης ιδιοκτησιας στον 21ο αιωνα.

και ενταξει μπορει η μαμα σου να μην το καταλαβαινει αλλα εσυ που ξερεις απο κομπιουτερς και συχναζεις και σε σιτες υπολογιστων οπως το ινσομνια δεν συγχωρησαι αν δεν το καταλαβαινεις

• Thanks 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, dieksodo είπε

Μου αρεσει πως καποιοι απορουν πως αποκτουν αξια αυτα τα πραγματα

δηλαδη απορειτε γειτι ξερωγω ενα ζελντα του νες κανει 40 εκατ ; Η μια κιθαρα του τζιμι χεντριξ; Η το wow vanilla? 

γιατι λοιπον να μην εχει αξια κατι ηλεκτρονικο; Επειδη μπορει να αντιγραφει;

μα και ενα ρολεξ μπορει να αντιγραφει

νομοζω οτι με καθαρη λογικη σκεψη ολοι μπορουμε να αντιληφθουμε οτι τα νφτς ειναι η φυσικη εξελιξη της αρομικης ιδιοκτησιας στον 21ο αιωνα.

και ενταξει μπορει η μαμα σου να μην το καταλαβαινει αλλα εσυ που ξερεις απο κομπιουτερς και συχναζεις και σε σιτες υπολογιστων οπως το ινσομνια δεν συγχωρησαι αν δεν το καταλαβαινεις

monkey see monkey do

Ενταξει ουτε το ζελντα το δεχεται ενας λογικος νους το γιατι να κανει 40 εκατομυρια δεν ειναι τεχνη, τουλαχιστον με την κλασικη εννοια ωπου υπαρχει η ιστορικη αξια το ουσιαστικο πρωτοτυπο κτλ κτλ, απλα υπαρχει ενα κοινο που για το γουστο του και για την συναισθηματικη αξια τα μαζευει.Εδω μιλαμε για κατι που με ενα screenshot εχεις το πιστο 1:1 ακριβες αντιγραφο ωπου η μονη διαφορα με τις κοπιες ειναι το proof of ownership λες και θα μου πεις εσυ εχω ενα nft και εγω θα σου πω αααα δειξε μου το address να τσεκαρω αν σου ανηκει η μου λες ψεματα.

Τωρα αν στο μελλον ενσωματωθει παντου το να μην μπορεις να ανεβασεις κατι ωπουδηποτε στο ιντερνετ αν δεν εχεις το ownership ή αν δεν παρεχεται χωρις δικαιωματα,ισως να κανουμε εντελως διαφορετικη συζητηση.Αλλα ισως απεχουμε ακομα απο αυτο.

Δημοσ.
Στις 28/1/2022 στις 1:43 ΜΜ, leonidasetsi είπε

League of legends nft's in 3 2 1

League of ancients λεγεται και λένε οτι το ετοιμάζουν...μπορει να το χτυπήσει οταν ο κόσμος καταλαβει οτι κάποιοι σε πληρώνουν για να παιζεις και να παραγεις nft's in game..

Δημοσ.
8 hours ago, chrisxkar said:

monkey see monkey do

Ενταξει ουτε το ζελντα το δεχεται ενας λογικος νους το γιατι να κανει 40 εκατομυρια δεν ειναι τεχνη, τουλαχιστον με την κλασικη εννοια ωπου υπαρχει η ιστορικη αξια το ουσιαστικο πρωτοτυπο κτλ κτλ, απλα υπαρχει ενα κοινο που για το γουστο του και για την συναισθηματικη αξια τα μαζευει.Εδω μιλαμε για κατι που με ενα screenshot εχεις το πιστο 1:1 ακριβες αντιγραφο ωπου η μονη διαφορα με τις κοπιες ειναι το proof of ownership λες και θα μου πεις εσυ εχω ενα nft και εγω θα σου πω αααα δειξε μου το address να τσεκαρω αν σου ανηκει η μου λες ψεματα.

Τωρα αν στο μελλον ενσωματωθει παντου το να μην μπορεις να ανεβασεις κατι ωπουδηποτε στο ιντερνετ αν δεν εχεις το ownership ή αν δεν παρεχεται χωρις δικαιωματα,ισως να κανουμε εντελως διαφορετικη συζητηση.Αλλα ισως απεχουμε ακομα απο αυτο.

Και το ρολεξ και ο πικασο μια χαρα αντιγραφονται προς τι να ξοδευεις εκατομυρια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...