Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Είμαι συνδικαιούχος σε έναν τραπεζικό λογαριασμό του πατέρα μου και έχει μια δεκαετία περίπου που τον έχω συνδεδεμένο στον δικό μου winbank λογαριασμό. 

Θέλει όμως να πληρώνει λογαριασμούς online με την κάρτα του αλλά επειδή εκείνος δεν έχει winbank, το σύστημα δεν τον επιτρέπει...

Η ερώτηση μου είναι, μπορούν 2 winbank λογαριασμοί να βλέπουν τον ίδιο τραπεζικό λογαριασμό εφόσον είναι και οι 2 δικαιούχοι ?

• Super Moderators
Δημοσ.
27 minutes ago, nikos032 said:

Καλημέρα,

Είμαι συνδικαιούχος σε έναν τραπεζικό λογαριασμό του πατέρα μου και έχει μια δεκαετία περίπου που τον έχω συνδεδεμένο στον δικό μου winbank λογαριασμό. 

Θέλει όμως να πληρώνει λογαριασμούς online με την κάρτα του αλλά επειδή εκείνος δεν έχει winbank, το σύστημα δεν τον επιτρέπει...

Η ερώτηση μου είναι, μπορούν 2 winbank λογαριασμοί να βλέπουν τον ίδιο τραπεζικό λογαριασμό εφόσον είναι και οι 2 δικαιούχοι ?

Δύο (ή και περισσότεροι) συνδικαιούχοι ενός λογαριασμού μπορούν να έχουν ξεχωριστούς κωδικούς web banking και να βλέπουν όλους τους λογαριασμούς τους. Και αυτούς στους οποίους είναι συνδικαιούχοι με άλλους. 

Συνεπώς, ο πατέρας σου μπορεί να απευθυνθεί σε ένα κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς και να εκδώσει δικούς του κωδικούς winbank. Έτσι θα βλέπει και τον λογαριασμό στον οποίο είστε και οι δύο συνδικαιούχοι. 

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, paredwse είπε

Δύο (ή και περισσότεροι) συνδικαιούχοι ενός λογαριασμού μπορούν να έχουν ξεχωριστούς κωδικούς web banking και να βλέπουν όλους τους λογαριασμούς τους. Και αυτούς στους οποίους είναι συνδικαιούχοι με άλλους. 

Συνεπώς, ο πατέρας σου μπορεί να απευθυνθεί σε ένα κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς και να εκδώσει δικούς του κωδικούς winbank. Έτσι θα βλέπει και τον λογαριασμό στον οποίο είστε και οι δύο συνδικαιούχοι. 

Να μη του κάνω την εγγραφή εγώ ?

• Super Moderators
Δημοσ.
6 hours ago, nikos032 said:

Να μη του κάνω την εγγραφή εγώ ?

Δεν μπορείς να ζητήσεις κωδικούς για άλλο πρόσωπο, εκτός αν έχεις σχετικό πληρεξούσιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν υπάρχει ήδη δηλωμένο κινητό τηλέφωνο στην τράπεζα μπορεί να κάνει Winbank  online   και γλυτώνει και τα 5 ευρω που θέλουν στο κατάστημα

https://www.piraeusbank.gr/el/Idiwtes/Trapezikes-Ypiresies/e-Banking/Ilektronika-Kanalia-Eksypiretisis/Eggrafi-winbank-web-banking

Επεξ/σία από teot
Δημοσ.
18 ώρες πριν, teot είπε

Αν υπάρχει ήδη δηλωμένο κινητό τηλέφωνο στην τράπεζα μπορεί να κάνει Winbank  online   και γλυτώνει και τα 5 ευρω που θέλουν στο κατάστημα

https://www.piraeusbank.gr/el/Idiwtes/Trapezikes-Ypiresies/e-Banking/Ilektronika-Kanalia-Eksypiretisis/Eggrafi-winbank-web-banking

Το έκανα πριν δύο μέρες στον πατέρα μου. Μέσα σε 5 λεπτά τελείωσε η διαδικασία.

Οι κάθε προσωπικοί κωδικοί δείχνουν όσους λογαριασμούς είναι δικαιούχος ή συνδικαιούχος ο άνθρωπος που είναι στο όνομά του οι κωδικοί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/1/2022 στις 10:08 ΠΜ, paredwse είπε

Επιβεβαιώνω οτι είναι ετσι. Εδω και πολύ καιρό εχω αναλάβει τα του ebanking των ηλικιωμένων γονιών μου. Και οι 2 έχουν ξεχωριστα usernames/passwords αλλά από όποιου και να μπεις βλεπεις ολους τους τους λογαριασμους και μπορείς να κανεις τα ιδια πράγματα.

ΥΓ: οταν το συνειδητοποιησα, βλαστημησα την ωρα και την στιγμή που περάσαμε τα πανδεινα για να βάλω και στον πατέρα μου ebanking εν μέσω πανδημίας (η τράπεζα είχε ένα αρχαίο νουμερο κινητου, οπότε επρεπε να τον πάω στην εταιρεια να του δώσει πιστοποιητικο οτι όντως το νεο νουμερο ανηκει σε αυτόν, και μετα με ραντεβού να τα καταθέσει στην τράπεζα), οτιδήποτε μπορουσαμε να το κάνουμε και απο το ήδη υπάρχον λογαριασμό της μητέρας μου (ο οποιος ήταν ήδη μια χαρά εδω και χρόνια).

Επεξ/σία από fommof

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...