Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα 

θα ηθελα να κανω την εξης ερωτηση. Για πρωτη φορα εφερα αυτοκινητο απο την Γαλλια την περασμενη χρονια, το εκτελωνησα κανονικα χωρις κανενα προβλημα αλλα οταν πηγα στο κτεο για να προχωρησω με την ταξινομηση εμαθα οτι το συγκεκριμενο αυτοκινητο εχει ειναι με κομμενο γαλλικο κτεο το ετος 21 για το οποιο εγω δεν γνωριζα διοτι το αμαξι ειχε κανονικο περασμενο γαλλικο κτεο το 20 που θα ηταν ενεργο μεχρι και το 22. Υπαρχει καποιος τροπος να ταξινομησω το αυτοκινητο ή εχω χασει ολα τα λεφτα που επενδυσα στο αυτοκινητο; 

Δημοσ.

ασε το. καηκες. σου πουλησαν σαραβαλο, το πηρες και τωρα πρεπει να το πεταξεις. ελπιζω στην επομενη σου αγορα να εισαι πιο προσεκτικος. το εχουμε πει, στο αυτοκινητο την στιγμη της αγορας καλο ειναι να παμε να το περασουμε κτεο κι ας εχει περασει την προηγουμενη ημερα. δεν καταλαβαινω, τσιγκουνευεστε 45€ και στο τελος πετατε ολοκληρα αυτοκινητα?

Δημοσ.

αμοτισερ... αλλα οταν το πηγα εδω σε ελληνικο κτεο ετσι για μετρηση με ειπαν οτι δεν εχει θεμα και θα περνουσε κανονικα εδω 

7 ώρες πριν, xsterg είπε

ασε το. καηκες. σου πουλησαν σαραβαλο, το πηρες και τωρα πρεπει να το πεταξεις. ελπιζω στην επομενη σου αγορα να εισαι πιο προσεκτικος. το εχουμε πει, στο αυτοκινητο την στιγμη της αγορας καλο ειναι να παμε να το περασουμε κτεο κι ας εχει περασει την προηγουμενη ημερα. δεν καταλαβαινω, τσιγκουνευεστε 45€ και στο τελος πετατε ολοκληρα αυτοκινητα?

σαραβαλο δεν ειναι φιλε μου...το γεγονος οτι εξαπατηθηκα δεν σημαινει οτι ειμαι τσιγκουνης αμα το ηξερα θα πηγαινα και θα το περνουσα 
οπως αναφερα και πιο πανω πρωτη φορα εκανα αγορα απο εξωτερικο και δεν γνωριζα τα απαραιτητα... πηγα βαση τα λεγομενα τους αλλα οτι εγινε εγινε εγω απλα θελω να μαθω αν υπαρχει τροπος να το ταξινομησω.

Δημοσ.

επειδή δε ξέρω, έστω ότι είχε κοπεί. Τι πρόβλημα υπάρχει αν αυτή τη στιγμή το αυτοκίνητο περνάει; Ας πούμε ότι υπήρχε ένα θέμα και διορθώθηκε. μας επηρεάζει κάπως το παλαιότερο κτεο;

• 2 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...