Ceasarsalad Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Έχω ένα κινητό 4ετιας. Όμως έχει γίνει αργό, κολλάει κάποιες φορές. Το έκανα reset όμως πάλι δεν είναι πιο γρήγορο. Μπορω να το πάω κάπου να μου καθαρίσουν όλα όσα έχει μέσα και να γίνει σαν καινουργιο; να αντέξει ακόμα λίγο καιρό, πραγματικά τώρα είναι δύσκολη περίοδος για μενα να πάρω καινουργιο.
koutsis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Ceasarsalad είπε Έχω ένα κινητό 4ετιας. Όμως έχει γίνει αργό, κολλάει κάποιες φορές. Το έκανα reset όμως πάλι δεν είναι πιο γρήγορο. Μπορω να το πάω κάπου να μου καθαρίσουν όλα όσα έχει μέσα και να γίνει σαν καινουργιο; να αντέξει ακόμα λίγο καιρό, πραγματικά τώρα είναι δύσκολη περίοδος για μενα να πάρω καινουργιο. Αν έχεις κάνει ήδη επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ( λογικά αυτό εννοείς με το reset) εχουν σβησει τα πάντα, δεν υπαρχει κάτι άλλο να καθαρίσουν. Το μόνο που μπορείς να κάνεις ειναι να το πας σε κάποιον που ξέρει να σου περάσει μια custom rom πιο ελαφριά μπάς και δεις βελτίωση. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Μετά το reset δεν πιστευω να του έκανες και restore απο backup.Και να περασες ότι είχε και πριν;
Ceasarsalad Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Μετά το reset δεν πιστευω να του έκανες και restore απο backup.Και να περασες ότι είχε και πριν; Όχι δεν έκανα. Και τώρα τι γινεται;
GATE123 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 5 ώρες πριν, Ceasarsalad είπε Έχω ένα κινητό 4ετιας. Όμως έχει γίνει αργό, κολλάει κάποιες φορές. Το έκανα reset όμως πάλι δεν είναι πιο γρήγορο. Μπορω να το πάω κάπου να μου καθαρίσουν όλα όσα έχει μέσα και να γίνει σαν καινουργιο; να αντέξει ακόμα λίγο καιρό, πραγματικά τώρα είναι δύσκολη περίοδος για μενα να πάρω καινουργιο. Για ποιο κινητό μιλάμε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα