Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα κινητό  4ετιας. Όμως έχει γίνει αργό, κολλάει κάποιες φορές. Το έκανα reset όμως πάλι δεν είναι πιο γρήγορο. Μπορω να το πάω κάπου να μου καθαρίσουν όλα όσα έχει μέσα και να γίνει σαν καινουργιο; να αντέξει ακόμα λίγο καιρό, πραγματικά τώρα είναι δύσκολη περίοδος για μενα να πάρω καινουργιο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ceasarsalad είπε

Έχω ένα κινητό  4ετιας. Όμως έχει γίνει αργό, κολλάει κάποιες φορές. Το έκανα reset όμως πάλι δεν είναι πιο γρήγορο. Μπορω να το πάω κάπου να μου καθαρίσουν όλα όσα έχει μέσα και να γίνει σαν καινουργιο; να αντέξει ακόμα λίγο καιρό, πραγματικά τώρα είναι δύσκολη περίοδος για μενα να πάρω καινουργιο.

Αν έχεις κάνει ήδη επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ( λογικά αυτό εννοείς με το reset) εχουν σβησει τα πάντα, δεν υπαρχει κάτι άλλο να καθαρίσουν. Το μόνο που μπορείς να κάνεις ειναι να το πας σε κάποιον που ξέρει να σου περάσει μια custom rom πιο ελαφριά μπάς και δεις βελτίωση.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Μετά το reset δεν πιστευω να του έκανες και restore απο  backup.Και να περασες ότι είχε και πριν;

Όχι δεν έκανα. Και τώρα τι γινεται;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Ceasarsalad είπε

Για ποιο κινητό μιλάμε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...