mypagio Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Αν πληρώνεις με NFC μέσω κινητού δεν φαίνεται τίποτα στον πωλητή ή υπάλληλο. Με NFC πληρώνω εδώ και 2 χρόνια. Το ξαναλέω δεν έγινε κάτι με την κάρτα αλλά με την εφαρμογή. Απλά η κάρτα ήταν αποθηκευμένη. Το Ερώτημα είναι πως Απέκτησαν πρόσβαση στην εφαρμογή και αν είναι τυχαία η συγκυρία της περιοχής. 1
li@m Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Εχεις καποιον password manager; Με το Efood μιλησες;
mypagio Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Παιδιά τα πράγματα είναι συγκεκριμένα και γιαυτό θεωρώ υπεύθυνη την εταιρεία ή ότι παίζει σημαντικό ρόλο η παραγγελία σε κατάστημα της Θεσσαλονίκης. Εχω εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες παραβίασης, είμαι στον χώρο 20 χρόνια, είμαι στον τομέα της ηλεκτρονικής ασφαλείας και γιαυτό και οι ερωτήσεις μου είναι συγκεκριμένες. Απάντησα σε όλες τις ερωτήσεις παρολο που κάποιες είναι για άτομα που δεν ασχολούνται. Το κινητό είναι στα χέρια μου, δεν το ακουμπάει ούτε η γυναίκα μου και η παραγγελία έγινε από την εφαρμογή με δεδομένα. Κανένας δεν ασχολήθηκε με το κινητό μου ούτε με την κάρτα μου. Η χρέωση έγινε μέσω της εφαρμογής όπου περαστηκαν οι διευθύνσεις του παραληπτη και χρησιμοποιήθηκε η αποθηκευμένη κάρτα χωρίς να ζητήσει επιβεβαίωση... Τα ερωτήματα είναι συγκεκριμένα και ψάχνουμε να βρουμε ποιος θα μπορούσε να δώσει υπεύθυνα μια απάντηση. Η εταιρεία είπε θα απαντήσει σήμερα και θα το ψάξει. Τώρα τι ακριβώς θα ψάξει και τι θα μου απαντήσει (αν θα μου απαντήσει) ειναι άγνωστο. 4 2
soc_h Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Μόνο αν απαντήσει το efood και το κατάστημα υπάρχει περίπτωση να βγουν κάποια συμπεράσματα.
mypagio Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, soc_h είπε Μόνο αν απαντήσει το efood και το κατάστημα υπάρχει περίπτωση να βγουν κάποια συμπεράσματα. Σωστο, απλά ρώτησα και εδώ μέσα μήπως κάποιος έχει ακούσει κάτι παρόμοιο, έχει ζήσει κάτι παρόμοιο και μπορεί να ρίξει φως στην υπόθεση. Του πως έγινε η παραβίαση του λογαριασμού του efood. Εκεί επικεντρωνομαι.
filip123go Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, mypagio είπε Σωστο, απλά ρώτησα και εδώ μέσα μήπως κάποιος έχει ακούσει κάτι παρόμοιο, έχει ζήσει κάτι παρόμοιο και μπορεί να ρίξει φως στην υπόθεση. Του πως έγινε η παραβίαση του λογαριασμού του efood. Εκεί επικεντρωνομαι. Μήπως, εκτός απο το κινητό, είχες συνδεθεί και σε κανένα pc, κάποιοα στιγμή στο παρελθόν;
mypagio Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, filip123go είπε Μήπως, εκτός απο το κινητό, είχες συνδεθεί και σε κανένα pc, κάποιοα στιγμή στο παρελθόν; Όχι. Αποκλειστικά από κινητό.
StamTheMan Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημερα. Σε αυτο το σημειο εχουμε εξαντλησει τα σεναρια,οπως φαινεται το breach εγινε μεσα απο το efood και οχι απο το χρηστη. Το ξεκαθαριζουμε για να μην κανει κυκλους η συζητηση. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2022 από StamTheMan 3
trelas007 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Του πρηξατε τα σκώτια του ανθρώπου; Τυχόν παρόμοιες εμπειρίες ζήτησε, οχι με ραντεβου με την Αντιτρομοκρατικη του Ινσομνια. Παρακολουθώ το τοπικ γιατι όντως είναι περίεργο Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2022 από trelas007 1
mypagio Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, StamTheMan είπε Καλημερα. Σε αυτο το σημειο,εχουμε εξαντλησει τα σεναρια,οπως φαινεται το breach εγινε μεσα απο το efood,και οχι απο το χρηστη. Το ξεκαθαριζουμε για να μην κανει κυκλους η συζητηση. Ακριβώς. Αφήνουμε απέξω τον παράγοντα human error και προχωράμε στα της εφαρμογής.
StamTheMan Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, mypagio είπε Ακριβώς. Αφήνουμε απέξω τον παράγοντα human error και προχωράμε στα της εφαρμογής. Αφηνουμε εξω τον παραγοντα HE αλλα απο τη μερια σου,δεν ξερουμε τι γινεται στο efood. Μπορει να ειναι τρυπα,μπορει να το κανει καποιος απο μεσα,καπως.
mypagio Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Αφηνουμε εξω τον παραγοντα HE αλλα απο τη μερια σου,δεν ξερουμε τι γινεται στο efood. Μπορει να ειναι τρυπα,μπορει να το κανει καποιος απο μεσα,καπως. Θα επιμείνω στο περίεργο της ιστοριας. Σπάω το κεφάλι μου από χτες. Πρώτη παραγγελία στην Θεσσαλονίκη, πρώτη παραβίαση στην Θεσσαλονίκη. Εμένα προσωπικά δεν μου μοιάζει με σύμπτωση. Νομίζω εκεί είναι το κλειδί της υποθεσης. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2022 από mypagio
rackal Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, dasimo είπε αυτό είναι ορθότατο και το έχω παρατηρήσει και εγω....είναι ίσως η μόνη υπηρεσία που το κάνει αυτό και για αυτό εγω το efood εχω το paypal μονο...για να ξέρω και τι μου γίνεται Και το Σκρουτζ σε μικρές παραγγελίες δεν στέλνει επιβεβαίωση, δεν φταίνε οι πλατφόρμες , οι τράπεζες φταίνε που έχουν όριο τα 50 ευρώ σε συνδυασμό με τις ανέπαφες. 1
Bitbit Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 34 λεπτά πριν, mypagio είπε Θα επιμείνω στο περίεργο της ιστοριας. Σπάω το κεφάλι μου από χτες. Πρώτη παραγγελία στην Θεσσαλονίκη, πρώτη παραβίαση στην Θεσσαλονίκη. Εμένα προσωπικά δεν μου μοιάζει με σύμπτωση. Νομίζω εκεί είναι το κλειδί της υποθεσης. Αν σκεφτείς ότι ο μισος πληθυσμός μένει Αθήνα-θεσσαλονικη, στατιστικά αν το πάρεις το πιθανότερο είναι εκεί να γινόταν η στραβή. Οπότε δε μπορείς να πεις ότι δεν είναι σύμπτωση. Δε το αποκλείω βέβαια. Να πήγαινες σε κανένα χωριό και να την πατούσες εκεί, να πεις ότι όντως κάτι δε πάει καλά. Περιμένουμε τη συνέχεια...
dtk-386 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, mypagio είπε Με NFC πληρώνω εδώ και 2 χρόνια. Το ξαναλέω δεν έγινε κάτι με την κάρτα αλλά με την εφαρμογή. Απλά η κάρτα ήταν αποθηκευμένη. Το Ερώτημα είναι πως Απέκτησαν πρόσβαση στην εφαρμογή και αν είναι τυχαία η συγκυρία της περιοχής. Δεν το είπα γι;α σένα. Στο φίλο πιο πάνω απάντησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις