Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, neoxrated είπε

Για να γραφει "ειμαστε απο κατω" τοτε πιστευω καποιος εχει κοιταξει τον κωδικα του efood και εχει βρει καποιο κενο ασφαλειας και ξανατρεχει καποιες προσφατες παραγγελιες, αν το καταστημα ηταν το ιδιο οπως λες, καπου εκει την στιγμη της παραγγελιας θα υπαρχει το κενο. Αρα προκειτε για καποιον ψαγμενο

Καμία σχέση το κατάστημα ήταν άλλο εντελώς. Πρόσθεσαν την διεύθυνση τους στην εφαρμογή (3 φορές, άγνωστο γιατί) και παρήγγειλαν σαν κύριοι από εκεί που ήθελαν. Το "είμαστε από κάτω" έγινε Γτ δεν θα υπήρχε το όνομα μου στο κουδούνι και για να αποφύγουν να με καλέσουν, περίμεναν αυτοί στην παραλαβή. 

• Απαντ. 385
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mypagio είπε

Αδερφέ συγνώμη, αλλά είμαι κομμάτια τέτοια ώρα, ταλαιπωρημενος και σπάω το κεφάλι μου να καταλάβω πως έγινε αυτό. 

Με τις γνώσεις που έχω μόνο εκ των έσω θα μπορούσε να γίνει κάτι. 

Λειτουργώ στον αυτόματο σορρυ... 

ΥΓ: Α ρε πατρίδα Καλαμάτα... 

Άλλαξε password αμέσως. Πολύ πιθανό το data leak του e-food με βάσει τα όσα διαβάζω στο link που παρέθεσες..

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, mypagio είπε

στην διεύθυνση παραλαβής δεν είχε καν όροφο και έλεγε "είμαστε από κάτω".

Κοιτάξατε να δείτε αν είχε έρθει κάποιος;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, neoxrated είπε

Αρα προκειτε για καποιον ψαγμενο

Πιο πιθανο για καποιον κωλοφαρδο.
Αμα ηταν ψαγμενος δε θα επαιρνε club sandwich,θα επαιρνε τιποτα prepaid απο κανα ψιλικατζιδικο που δουλευει με efood.

Μόλις τώρα, Τέρης Α. είπε

Αλλη διευθυνση,ασχετη μαλλον.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, natural_sgf είπε

Άλλαξε password αμέσως. Πολύ πιθανό το data leak του e-food με βάσει τα όσα διαβάζω στο link που παρέθεσες..

Τα έχω κάνει ήδη αυτά. Ξαναλεω όμως ότι ακόμα και data leak να έγινε τόσους μήνες πριν, το scam έγινε στην πρώτη μου παραγγελία στη Θεσσαλονίκη, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης! 

1 λεπτό πριν, Τέρης Α. είπε

Το είδα πιο αργά γιατί κοιμόμουν, και περιμένω αύριο ενημέρωση από το κατάστημα σε ποιον παρέδωσαν την παραγγελία. Όχι ότι θα βγει και κάτι άλλα λέμε τώρα. Ίσως προχωρήσω και σε καταγγελία στο ΑΤ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το είδα πιο αργά γιατί κοιμόμουν

Ησουν κοντα στη διευθυνση; :P
Δεν λειτουργεις,παμεγια υπνο!

Επεξ/σία από StamTheMan
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, mypagio είπε

Όχι τίποτα απολύτως και είμαι είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός με αυτά. Έχω αποθηκεύσει την κάρτα μου για λόγους ευκολίας στην εφαρμογή του efood αλλά δεν μου ζητάει επιβεβαίωση κάθε φορά. 

Είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός με αυτά τύπου ήρθες Θεσσαλονίκη και το πρώτο πράμα που έκανες ήταν να μπεις σε ένα ανοιχτό wifi ? 

Γιατί έτσι ο κάτοχος του wifi μπορεί να υποκλέψει τα στοιχεία σου. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, StamTheMan είπε

Ησουν κοντα στη διευθυνση; :P
Δεν λειτουργεις,αντε για υπνο!

Καμία σχέση. Στην άλλη άκρη της Θεσσαλονίκης είναι το ξενοδοχείο. 

Αστα να πάνε. Και έχω και συνέχεια και αυριο συν επιστροφή Αθήνα. 

Δημοσ.

Ξαναλεω όμως ότι ακόμα και data leak να έγινε τόσους μήνες πριν, το scam έγινε στην πρώτη μου παραγγελία στη Θεσσαλονίκη, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης! 

Για αυτο και προηγουμενως δεν ανεφερα data leak, αλλα κενο ασφαλειας που ισως καποιος να εκμεταλλευεται ακομα. Το οτι εγινε αυτην την χρονικη στιγμη, ή τυχαιο θα ηταν, ή με λογαριασμους που δεν δραστηριοποιουνται στην Θεσ/νικη

Μόλις τώρα, Dr_Pepper είπε

Είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός με αυτά τύπου ήρθες Θεσσαλονίκη και το πρώτο πράμα που έκανες ήταν να μπεις σε ένα ανοιχτό wifi ? 

Μα ανεφερε πιο πριν οτι απο τα δικα του data μπηκε μονο

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dr_Pepper είπε

Έχω απαντήσει ήδη. Με τα data του κινητού μου μπαίνω. Δεν χρησιμοποιώ δημόσια wifi

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Ξερεις τι λενε οταν υποθετεις,ετσι;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Για αυτο και προηγουμενως δεν ανεφερα data leak, αλλα κενο ασφαλειας που ισως καποιος να εκμεταλλευεται ακομα. Το οτι εγινε αυτην την χρονικη στιγμη, ή τυχαιο θα ηταν, ή με λογαριασμους που δεν δραστηριοποιουνται στην Θεσ/νικη

Μου εξηγείς λίγο το κενό ασφαλείας στην περιοχή της Θεσσαλονίκης; Με ποιον τρόπο θα μπορούσε να γίνει αυτό; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mypagio είπε

Μου εξηγείς λίγο το κενό ασφαλείας στην περιοχή της Θεσσαλονίκης; Με ποιον τρόπο θα μπορούσε να γίνει αυτό; 

Το κενο ασφαλειας αφορα το efood. Προφανως Θεσσαλονικη ειναι τα ατομα, οποτε και εκει θα παραγγειλουν.

(προφανως εικασιες, αλλα ισως το μονο που μενει)

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε

Ξερεις τι λενε οταν υποθετεις,ετσι;

Εντάξει ρε παιδιά 3 άτομα το είπαν δεν διάβασα και τις 3 καρτέλες μονο το αρχικό ποστ σταυρώστε με :P  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, mypagio είπε

18 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Το κενο ασφαλειας αφορα το efood. Προφανως Θεσσαλονικη ειναι τα ατομα, οποτε και εκει θα παραγγειλουν.

(προφανως εικασιες, αλλα ισως το μονο που μενει)

Δεν εχει σχεση η θεσσαλονικη με το κενο.

Απλα ετυχε και ηταν 2 τα σκηνικα ( ενα του αδερφου φορουμ και ενα του mypagio ) στη θεσσαλονικη.

Σας λεω παλι οτι ετυχε κατι παρομοιο στην Καλαματα,ειχε δωσει διευθυνση σχολειου ( οπως και του αδερφου φορουμ )  και δε βρηκαμε τον παραληπτη ποτε,μπορει να κιοτεψε επειδη ειμαστε γνωστες μουρες.

Ηταν και μεγαλη παραγγελια,αρκετα κουλη,γλυκια κρεπα 15 ευρω( 5 μπαλες παγωτο )  και αλλες παπαριτσες.

Επεξ/σία από StamTheMan
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...