Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, adi32 είπε

Κι εγώ eurobank έχω και αν δε βγάλω τη φραγή από τις online συναλλαγές είναι αδύνατο να πληρωθεί το οτιδήποτε 

ε δεν είναι αυτό σου λέω εκτός αν συγκεκριμένα η μεμονωμένη κάρτα που είχα εγώ είχε θέμα...

Υπάρχουν προφανώς τρόποι χρέωσης στο backend  που αγνοούν αυτό το "block" απλά θα σου πρήζει μπάλες αν εσύ πας manually να κάνεισ checkout σε τίμιο μαγαζί ότι δεν γίνεται να χρεωθεί για να πρέπει manually να πας στο ebanking και να την ενεργοποιήσεις γιατί ξέχασες... 
ο απατεώνας θα βρει τον τρόπο να σε χρεώσει.  :P 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
  • Απαντ. 385
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Everest είπε

Οταν βαζεις να πληρωσεις με μετρητα μια χαρα τα παιρνει τα κουπονια. Οταν βαζεις ηλεκτρονικη πληρωμη καπου "μπερδευεται" και δεν ολοκληρωνει τη συναλλαγη με την 1η ή τη 2η ή ...

Μηπως δεν το θυμασαι καλα;

Εγω οτι κουπονι ειχα χρησιμοποιησει ηταν για ηλεκτρονικη πληρωμη και δεν είχα ποτέ προβλημα. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Μηπως δεν το θυμασαι καλα;

Εγω οτι κουπονι ειχα χρησιμοποιησει ηταν για ηλεκτρονικη πληρωμη και δεν είχα ποτέ προβλημα. 

Πολλές φορές και προφανώς είχα αρχίσει να θεωρώ ότι δεν ήταν τυχαίο. Ένα κάρο αγορές με την κάρτα σαν χρεωστική, σαν πέυπαλ, κτλ, αλλά μόλις έβαζα και κουπονάκι "κάτι μαγικό γινόταν" και δεν προχωρούσε η συναλλαγή. Μπορεί την 10η ξέρω'γω να λειτουργούσε. Όταν δοκίμαζα απηυδισμένος να βάλω πληρωμή με μετρητά ΤΣΑΚ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ το έπαιρνε.

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Everest είπε

Πολλές φορές και προφανώς είχα αρχίσει να θεωρώ ότι δεν ήταν τυχαίο. Ένα κάρο αγορές με την κάρτα σαν χρεωστική, σαν πέυπαλ, κτλ, αλλά μόλις έβαζα και κουπονάκι "κάτι μαγικό γινόταν" και δεν προχωρούσε η συναλλαγή. Μπορεί την 10η ξέρω'γω να λειτουργούσε. Όταν δοκίμαζα απηυδισμένος να βάλω πληρωμή με μετρητά ΤΣΑΚ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ το έπαιρνε.

Μου συνέβη και μένα πριν μια εβδομάδα, είχα κουπόνι 3 ευρώ που απαιτούσε ηλεκτρονική πληρωμή.

Έχω στο παρελθόν παραγγείλει πολλές φορές μέσω paypal αλλά αυτή τη φορά η "πληρωμή δεν έγινε δεκτή" όσες φορές κι αν προσπάθησα.

Στο support δεν είχαν ιδέα αλλά μόλις έβαλα πληρωμή απευθείας με κάρτα (την ίδια που έχω στο paypal) πέρασε αμέσως.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, bad_freddy είπε

Στο support δεν είχαν ιδέα

Η φραση που περιγραφει ΤΕΛΕΙΑ τη λειτουργια της εταιριας αυτη τη στιγμη.

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φίλη μόλις μου είπε ότι της τράβηξαν ΟΛΑ τα λεφτά της κάρτας της μέσω efood.

Επικοινώνησε με την τράπεζα και η συναλλαγή φαίνεται να έγινε Γουαδελούπη. (!)

• Confused 3
  • Sad 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Swimmer21 είπε

Της τραβηξαν ολα τα λεφτα μεσω efood,απο γουαδελουπη;
Κανει παραδοσεις το efood τοσο μακρια;

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Swimmer21 είπε

Πως της "τράβηξαν" τα λεφτά; ανάληψη?

Δημοσ.
14 hours ago, Swimmer21 said:

Να πεις ότι το σύστημα έχει κενό και διέρρευσαν στοιχεία καρτας να το καταλάβω αλλά δεν μπορεί από efood να της άδειασαν τον λογαριασμό, ούτε φαίνεται στην χρέωση που γίνεται τίποτα που να παραπέμπει σε γουαδελουπη. Απλή, τίμια συναλλαγή Ελλαδος. Προφανώς έχει κλαπεί ο αριθμος της καρτας της και έγινε η απάτη, αλλά πως μπορεί να το ξέρει τόσο σίγουρα ότι έγινε λόγω του efood;

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, marmagia είπε

πως μπορεί να το ξέρει τόσο σίγουρα ότι έγινε λόγω του efood;

Δεν εγινε μεσω efood.

Δε μπορει να εγινε μεσω efood.

Ουτε να υποθεσω τι εννοει ο φιλος ( ή η φιλη του )  δε μπορω 😕 

Μηπως τη σκαμαρε καποιος που ειπε οτι ηταν απο το efood? 

Ανετα θα μπορουσε να ειναι τιτλος σε "φυλλαδα" στο fb για click bait παντως :P

Δημοσ.
18 hours ago, StamTheMan said:

Της τραβηξαν ολα τα λεφτα μεσω efood,απο γουαδελουπη;
Κανει παραδοσεις το efood τοσο μακρια;

ναι και μαλλον τα τραβηξαν ολα γιατι μεχρι εκει για το κοστος αποστολης 😛

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Φιλτράρουμε πρώτα τι διαβάζουμε, ή τι μας λένε

τι να φιλτράρουμε; οι περισσότεροι ό,τι βλακεία ακούνε την αναμεταδίδουν.

Επίσης όταν γράφουμε κάτι καλό είναι να περιγράφουμε λίγο την κατάσταση και όχι ένα ξερό..μου κλέψανε τα χρήματα από την τάδε εταιρία 

Όταν κάποιος μας λέει κάτι δε σημαίνει ότι ισχύει επειδή είναι φίλος μας, γκόμενος ή συγγενής. Μη αναπαράγετε βλακείες. Κι αν τις αναπαράγετε φροντίστε να ρωτήσετε τι ακριβώς έγινε.

κατα τ άλλα, όπως γράφτηκε, για παράδοση στη γουαδελούπη λογικό είναι να άδειασε ο λογαριασμός. Τα μεταφορικά έχουν ανέβει 

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Runner25 είπε

ναι και μαλλον τα τραβηξαν ολα γιατι μεχρι εκει για το κοστος αποστολης 😛

5 ώρες πριν, Bitbit είπε

τι να φιλτράρουμε; οι περισσότεροι ό,τι βλακεία ακούνε την αναμεταδίδουν.

Επίσης όταν γράφουμε κάτι καλό είναι να περιγράφουμε λίγο την κατάσταση και όχι ένα ξερό..μου κλέψανε τα χρήματα από την τάδε εταιρία 

Όταν κάποιος μας λέει κάτι δε σημαίνει ότι ισχύει επειδή είναι φίλος μας, γκόμενος ή συγγενής. Μη αναπαράγετε βλακείες. Κι αν τις αναπαράγετε φροντίστε να ρωτήσετε τι ακριβώς έγινε.

κατα τ άλλα, όπως γράφτηκε, για παράδοση στη γουαδελούπη λογικό είναι να άδειασε ο λογαριασμός. Τα μεταφορικά έχουν ανέβει 

2.20 η 100ρα,το παπι 150 κυβικα με κεντροφορο,θελει 2 λογαριασμους για να παει και να ερθει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 7/5/2022 στις 9:34 ΜΜ, StamTheMan είπε

2.20 η 100ρα,το παπι 150 κυβικα με κεντροφορο,θελει 2 λογαριασμους για να παει και να ερθει.

Δεν φτάνει το voucher καυσίμου δηλ....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...