StamTheMan Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, Miracle Worker είπε Αρχικά, οι τελικοί "δράστες" μάλλον ανήκουν σε μια κάποια ομάδα αντιδραστικών νεολαίων(μουσικής, οπαδικής, πολιτικής κλπ φύσεως) θες μυαλο για να εισαι χακερ,οι 2 εκ των 3 που παρεθεσες δεν το εχουν 1
SPY_oo7 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Δηλαδη για να καταλαβω .Μαζευτήκανε οι χακερ στην πλατεια και την πεσανε στο εφοοντ για να τρωνε τσαμπα πιτσες και σουβλακια.Οκ παω να πηδηχτω απο το παραθυρο και ξαναέρχομαι. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2022 από SPY_oo7
militarist Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, leoy είπε Για να μην κανετε εικασίες δεν υπάρχει περίπτωση σε σύγχρονο σύστημα αποθηκευσης δεδομένων τα password λογαριασμών να μην ειναι encrypted. Απλα ειναι πανευκολο να κανεις ena brute force to 2022 (σε ευκολα password) αν εχεις το εμαιλ κάποιου. Καλά μην ορκίζεσαι ….. Ειναι στο τομέα του cybersecurity και έχω δει πολλά. Αφου τα περιστατικά είναι πολλά 2 είναι τα σενάρια. 1.κάποιος κατάφερε να βρει κάποιο database που η efood αποθηκεύει τα στοιχεία και τα πουλάει. 2. Κάποιος υπάλληλος της efood πουλάει τα στοιχεία. Όπως και να έχει η efood είναι απαράδεκτη γιατί από ότι βλέπω δεν κάνει τπτ. Το καλύτερο είναι αυτό να βγει στον τύπο και να τσούζει λίγο. 3
alejsalonica Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Όσοι χρησιμοποιείτε ακόμα το efood και είστε με συσκευή apple προτείνω το εξής. Κάντε διαγραφή καρτών & προσωπικών δεδομένων και στη συνέχεια διαγραφή λογαριασμού - logout. Στη συνέχεια κάνε ξανά εγγραφή με apple id και όλες τις πληρωμές σας με apple pay. Ότι πιο ασφαλές μπορεί να υπάρξει. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2022 από alejsalonica
giorgos4ever Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Προσπαθείτε τώρα και εσείς να βγάλετε άκρη με το efood, που 4 φορές έχουν δοκιμάσει να μου δώσουν κουπόνι και τις 3 δεν λειτουργούσε. Έχετε δοκιμάσει να τους γράψετε τίποτα στο fb? Επεξ/σία 25 Απριλίου 2022 από giorgos4ever
Haldol Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Στις 18/4/2022 στις 6:51 ΜΜ, leoy είπε Για να μην κανετε εικασίες δεν υπάρχει περίπτωση σε σύγχρονο σύστημα αποθηκευσης δεδομένων τα password λογαριασμών να μην ειναι encrypted. Καλό, καλό, χαχα! Να πω κι εγώ ένα: Ήτανε μία φορά ο Τοτός... 1
adi32 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Φραγή online αγορών από την εφαρμογή της τράπεζας και τέλος ακόμα κι αν έχει κάποιος τα στοιχεία της κάρτας . Οπότε θέλουμε να πάρουμε κάτι τη βγάζουμε. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2022 από adi32
Pokemon640 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, adi32 είπε Φραγή online αγορών από την εφαρμογή της τράπεζας και τέλος ακόμα κι αν έχει κάποιος τα στοιχεία της κάρτας . Οπότε θέλουμε να πάρουμε κάτι τη βγάζουμε. η πολύ απλά έχεις μια prepaid, και μόνο όταν θες να κάνεις αγορά προσθέτεις το ανάλογο ποσόν. Αν ο "άλλος" πάει να κάνει αγορά τυχαία θα πέφτει σε τοίχο (άδεια κάρτα). 1
telis Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 17 λεπτά πριν, Pokemon640 είπε η πολύ απλά έχεις μια prepaid, και μόνο όταν θες να κάνεις αγορά προσθέτεις το ανάλογο ποσόν. Αν ο "άλλος" πάει να κάνει αγορά τυχαία θα πέφτει σε τοίχο (άδεια κάρτα). Δυστυχώς οι ελληνικές pre-paid έχουν απίστευτο νταβατζηλίκη στην φόρτιση, σε σημείο που να είναι άχρηστες. 4
Menelaos83 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, giorgos4ever είπε Προσπαθείτε τώρα και εσείς να βγάλετε άκρη με το efood, που 4 φορές έχουν δοκιμάσει να μου δώσουν κουπόνι και τις 3 δεν λειτουργούσε. Έχετε δοκιμάσει να τους γράψετε τίποτα στο fb? Εγω παντως 5-6 κουπονια που εχω λαβει μια χαρα λειτουργουσαν.
vasilllis Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Θελει αρκετο μυαλο και κοπο να συνδεθει το ονομα κατοχου της καρτας με το ονομα κατοχου του λογαριασμου?
Everest Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 14 ώρες πριν, Menelaos83 είπε Εγω παντως 5-6 κουπονια που εχω λαβει μια χαρα λειτουργουσαν. Οταν βαζεις να πληρωσεις με μετρητα μια χαρα τα παιρνει τα κουπονια. Οταν βαζεις ηλεκτρονικη πληρωμη καπου "μπερδευεται" και δεν ολοκληρωνει τη συναλλαγη με την 1η ή τη 2η ή ...
Menelaos83 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, Everest είπε Οταν βαζεις να πληρωσεις με μετρητα μια χαρα τα παιρνει τα κουπονια. Οταν βαζεις ηλεκτρονικη πληρωμη καπου "μπερδευεται" και δεν ολοκληρωνει τη συναλλαγη με την 1η ή τη 2η ή ... Με ηλεκτρονικη πληρωμη ειχα χρησιμοποιησει τα κουπονια. Ισως δεν εχει τυχει σε μενα....
Dr_Pepper Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 21 ώρες πριν, adi32 είπε Φραγή online αγορών από την εφαρμογή της τράπεζας και τέλος ακόμα κι αν έχει κάποιος τα στοιχεία της κάρτας . Οπότε θέλουμε να πάρουμε κάτι τη βγάζουμε. Αυτό δεν είναι λύση καταρχήν πονάει χέρι κόβω χέρι Έπειτα εντελώς συμπτωματικά το έκανα εγώ για άσχετο λόγο (μου ερχόταν μια χρέωση που δεν μπορούσα να καταλάβω απο πού + είχα και τα @@ στην Hetzner να με χρεώνουν για έναν server που έπαψα να χρησιμοποιώ) και έβαλα φραγή αλλά μια χαρά χρεωνόταν η κάρτα (eurobank) και στην υποστήριξη δεν ξέρανε τι να μου πούνε και έφτασα στο να καταργήσω την κάρτα και να μου στείλουν άλλη Που τελικά δεν χρειάστηκε μιας και κατάλαβα απο που ήταν η χρέωση αλλά τεσπα... τσαπατσουλιές.
adi32 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 16 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Αυτό δεν είναι λύση καταρχήν πονάει χέρι κόβω χέρι Έπειτα εντελώς συμπτωματικά το έκανα εγώ για άσχετο λόγο (μου ερχόταν μια χρέωση που δεν μπορούσα να καταλάβω απο πού + είχα και τα @@ στην Hetzner να με χρεώνουν για έναν server που έπαψα να χρησιμοποιώ) και έβαλα φραγή αλλά μια χαρά χρεωνόταν η κάρτα (eurobank) και στην υποστήριξη δεν ξέρανε τι να μου πούνε και έφτασα στο να καταργήσω την κάρτα και να μου στείλουν άλλη Που τελικά δεν χρειάστηκε μιας και κατάλαβα απο που ήταν η χρέωση αλλά τεσπα... τσαπατσουλιές. Κι εγώ eurobank έχω και αν δε βγάλω τη φραγή από τις online συναλλαγές είναι αδύνατο να πληρωθεί το οτιδήποτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις