Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε

Καμια μα καμια,ειδικα αν εγινε χρηση της υπηρεσιας "delivery by efoof" το καταστημα δε βλεπει ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ.
Μονο την παραγγελια και ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

Το τηλεφωνο σου σιγουρα το εχουν και στο delivery by efood μιας και μπορει να εχουν καποια ελλειψη

• Απαντ. 385
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, neoxrated είπε

Το τηλεφωνο σου σιγουρα το εχουν και στο delivery by efood μιας και μπορει να εχουν καποια ελλειψη

Οχι,δεν το εχουν.

Μιλαμε για τεραστιο κενο,παρακαλας να μην τυχει ελλειψη,γιατι κολλησαν ολα.

Ολοι περιμενουν το efood να απαντησει στο κωλοτηλεφωνο,διανομεας,υπαλληλος και φυσικα ο πελατης.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Καμια μα καμια,ειδικα αν εγινε χρηση της υπηρεσιας "delivery by efoof" το καταστημα δε βλεπει ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ.
Μονο την παραγγελια και ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

Δυσκολο να εγινε με χρηση καρτας.

Η παραγγελία έχει γίνει μέσω της εφαρμογής. Δεν θα μπορούσαν να μου χρεώσουν την κάρτα τηλεφωνικά.

Έχουν προσθέσει και την διεύθυνσή τους στις διευθύνσεις της εφαρμογής και φαίνονται σε εμένα.

Το κινητό μου εδώ το γνώριζε μόνο η εταιρεία που επισκέφτηκα για δουλειά, το ξενοδοχείο και το κατάστημα που παράγγειλα το απόγευμα.

Για να κάνεις login στην εφαρμογή πρέπει να βάλεις το κινητό τηλέφωνο και και το password.

Γιαυτό μου κάνει εντύπωση.

8 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Πιο πιθανο μου κανει για καποιο μπερδεμα στο efood,παρα "leak" ή απατη.

Οπως ειπα ομως,εχω δει πολλα τετοια σκηνικα,εχω μιλησει με τον πελατη ο οποιος δεν γνωριζε τιποτα,και τελικα την παραγγελια την ειχε κανει καποιος απο το περιβαλλον του.

Και εκεινοι ηταν το ιδιο σιγουροι με εσενα παντως,πολυ φιλικα αυτο.

Σου το ξαναείπα, δεν έχω κανέναν συγγενή και γνωστό Θεσσαλονική.

Άλλωστε στην διεύθυνση παραλαβής δεν είχε καν όροφο και έλεγε "είμαστε από κάτω".

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mypagio είπε

Η παραγγελία έχει γίνει μέσω της εφαρμογής. Δεν θα μπορούσαν να μου χρεώσουν την κάρτα τηλεφωνικά.

Delivery by efood ειναι υπηρεσια του efood.
Δεν εννοουσα την πλατφορμα του efood.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, neoxrated είπε

Αρα καποιος μπηκε στον λογαριασμο σου, αν εχεις βαλει κωδικο την ημερομηνια γεννησης τοτε ισως υπαρχει εξηγηση

Όχι ο κωδικός ειναι άσχετος και πολύπλοκος. 

Τις διευθύνσεις αυτές ΔΕΝ τις έχω προσθέσει εγώ... 

IMG_20220128_035456.jpg

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, neoxrated είπε

Αρα καποιος μπηκε στον λογαριασμο σου, αν εχεις βαλει κωδικο την ημερομηνια γεννησης τοτε ισως υπαρχει εξηγηση

Δυσκολο,θελει και το mail  ή το λογαριασμο του φβ,αν εχεις κανει απο εκει λογαριασμο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, StamTheMan είπε

Δυσκολο,θελει και το mail  ή το λογαριασμο του φβ,αν εχεις κανει απο εκει λογαριασμο.

Διάβασε πιο πάνω. Θέλει τον αριθμό του κινητού σου και το password.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mypagio είπε

Σου το ξαναείπα, δεν έχω κανέναν συγγενή και γνωστό Θεσσαλονική.

Πιο πιθανο τοτε να εγινε καποιο μπερδεμα στην πλατφορμα.
Συχνα τρωει περιεργα σκαλωματα,θυμαμαι ενα βραδυ,οτι παραγγελια ειχε μεσα "special σαντουιτς" δε διευκρινιζε αν ηταν λουκανικο ή μπιφτεκι,και μιλαμε για τις 7 στις 10.Τεραστιος χαμος,τεραστια απωλεια εκεινο το βραδυ.

Και ναι,ξερω οτι το μπιφτεκι ειναι αλλο απο το να σου παρουν λεφτα απο το λογαριασμο,απλα λεω οτι συμβαινουν και κουλα.

1 λεπτό πριν, mypagio είπε

Διάβασε πιο πάνω. Θέλει τον αριθμό του κινητού σου και το password.

Τα γνωριζω καλυτερα απο σενα αυτα.

Δημοσ.

Τοτε το μονο που μενει ειναι καποιο κενο ασφαλειας, χωρις αυτο να σημαινει και διαρροη πληροφοριων. Προσβαση σε τυχαιους λογαριασμους, και ισως κανονικη προσβαση στην εφαρμογη. 

Και μολις το τσεκαρα, αλλα δεν φαινονται και τα ψηφια της καρτας (στις αποθηκευμενες)

• Like 1
Δημοσ.

Με μια πολύ πρόχειρη αναζήτηση βρήκα παρόμοιο θέμα πριν 6 μήνες στο Internet. Το περίεργο είναι ότι και οι παραγγελίες του συγκεκριμένου ήταν στην Θεσσαλονίκη! 

https://www.noiz.gr/community/forums/topic/60322-απάτη-μέσω-e-food/

3 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Πιο πιθανο τοτε να εγινε καποιο μπερδεμα στην πλατφορμα.
Συχνα τρωει περιεργα σκαλωματα,θυμαμαι ενα βραδυ,οτι παραγγελια ειχε μεσα "special σαντουιτς" δε διευκρινιζε αν ηταν λουκανικο ή μπιφτεκι,και μιλαμε για τις 7 στις 10.Τεραστιος χαμος,τεραστια απωλεια εκεινο το βραδυ.

Και ναι,ξερω οτι το μπιφτεκι ειναι αλλο απο το να σου παρουν λεφτα απο το λογαριασμο,απλα λεω οτι συμβαινουν και κουλα.

Τα γνωριζω καλυτερα απο σενα αυτα.

Η παραγγελία έγινε στη 1 το βράδυ. Ούτε χαμός ούτε τίποτα. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η παραγγελία έγινε στη 1 το βράδυ. Ούτε χαμός ούτε τίποτα. 

Νομιζω οτι δεν καταλαβαινεις πολλα απο οσα γραφω.

Με μια πολύ πρόχειρη αναζήτηση βρήκα παρόμοιο θέμα πριν 6 μήνες στο Internet. Το περίεργο είναι ότι και οι παραγγελίες του συγκεκριμένου ήταν στην Θεσσαλονίκη! 

Μου θυμιζει παραγγελια  που εγινε οριακα στο κλεισιμο της υπηρεσιας "delivery by efood".Αυτο εγραψε καποιος στο θεμα που παρεθεσες:

Οικογενειακός φίλος είδε σχεδόν real time να γίνονται παραγγελίες κλαμπ σάντουιτς από το account του σε σχολείο της Αττικής με οδηγία στον ντελιβερά "eimaste ekso apo to sxoleio".

Ετσι περιπου μας ετυχε μια παραγγελια σε διευθυνση που αντιστοιχουσε σε σχολειο,μαλιστα δεν την ηξερε κανεις απο την ομαδικη μας,καθως δεν συνηθιζε να παραγγελνει κανεις απο εκει.

Το τηλεφωνο ηταν κλειστο και εμεις περιμεναμε 2-3 μηχανακια κανα μισαωρο εξω απο το σχολειο,ισως να μην τους πηγε καλα και να μην εμφανιστηκαν,ή να μην ειχαν τα κοτσια να προχωρησουν στην παραλαβη καθως ειμαστε πιο μικρη κοινωνια στην Καλαματα.

Επεξ/σία από StamTheMan
  • Like 2
Δημοσ.

Για να γραφει "ειμαστε απο κατω" τοτε πιστευω καποιος εχει κοιταξει τον κωδικα του efood και εχει βρει καποιο κενο ασφαλειας και ξανατρεχει καποιες προσφατες παραγγελιες, αν το καταστημα ηταν το ιδιο οπως λες, καπου εκει την στιγμη της παραγγελιας θα υπαρχει το κενο. Αρα προκειτε για καποιον ψαγμενο

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε

Νομιζω οτι δεν καταλαβαινεις πολλα απο οσα γραφω.

Αδερφέ συγνώμη, αλλά είμαι κομμάτια τέτοια ώρα, ταλαιπωρημενος και σπάω το κεφάλι μου να καταλάβω πως έγινε αυτό. 

Με τις γνώσεις που έχω μόνο εκ των έσω θα μπορούσε να γίνει κάτι. 

Λειτουργώ στον αυτόματο σορρυ... 

ΥΓ: Α ρε πατρίδα Καλαμάτα... 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mypagio είπε

Αδερφέ συγνώμη, αλλά είμαι κομμάτια τέτοια ώρα, ταλαιπωρημενος και σπάω το κεφάλι μου να καταλάβω πως έγινε αυτό. 

Δεκτη και δικαιολογημενος.

For the record,delivery by efood ειναι αυτο και ειναι δικο μου:

244526153_959604724619254_5434627087256877810_n.jpg.4e06d69d60cb7a7f1f2edfc3a197f412.jpg

• Like 7
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...