Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 385
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι ακρη δεν μπορεις να βγαλεις. Ασχετα απο το τι πιστευω εγω (που φαινεσαι ειλικρινής), θα μπορουσε καποιος να υποθεσει οτι δουλευεις πχ στο box και δημιουργησες ολο αυτο το θεμα για να δισφημησεις το efood. Γινονται γενικοτερα πολλες τετοιες κινησεις ειδικοτερα στις αξιολογησεις σε διαφορα προιοντα και σελιδες. Πολλα θετικα και πειστικα σχολια που τα γραφουν οι ιδιοι, και πολλα αρνητικα απο ανταγωνιστες. Εντελως φιλικα...

• Like 1
Δημοσ.

τα περίεργα συνεχίζονται.......

Έχω και πιστωτική και paypal στο e-food.....σήμερα παρήγγειλα και ο ντελιβερας μου είπε οτι δεν έχω πληρώσει. Προφανώς και κάτι έγινε, η εφαρμογή εγινε updated και μου ξαναζηταει τα στοιχεία...τα οποία και δεν θα βάλω....μετρητα μετρητα.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμφωνω επισης το παρακατω ειναι πολυ σοβαρο. Εγω θα το στειλω στην φορμα επικοινωνιας του efood με το αναλογο λινκ να δω τι θα απαντησουν. (Αν απαντησουν)

Αναφορά σε κείμενο

Να επιβεβαιωθεί ότι η εταιρεία Efood είναι μια ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ και εντελώς ΤΡΥΠΙΑ εταιρεία για να χρησιμοποιείς την εφαρμογή της καθώς δεν προσφέρει καμία ασφάλεια στους χρήστες της, δεν μπορεί να εγγυηθεί προστασία στα προσωπικά τους δεδομένα και το πιο σημαντικό, ότι έχει πέσει θύμα είναι κυβερνοεπίθεσης ή data leak και δεν κάνει απολύτως τίποτα για την προστασία τους.

Επεξ/σία από ASFE
Δημοσ.
19 ώρες πριν, ifaist είπε

Go for it...

Στην θεση σου θα ειχα τρελαθει ! Εχω θεμα - φοβο με το πλαστικο χρημα. Η αληθεια ειναι οτι παραγγελνω συχνα e-food & box k με (μας) τρομοκρατησες.

Προσωπικα λογο φοβου :

Ε-bank. ξεχωριστο SSd με windows k μονο e-banking k εφορια , πληρωμη τελων κυκλοφοριας , λογαριασμοι κτλ. Αλλαζω ενα καλωδιο και μπαινω απο εκει.

Καθημερινη χρηση. Pre-paid της εθνικης , για βενζινες , περιπτερα κτλ. 

1- Καθημερινη χρηση  - κινητο . Λογαριασμο σε Πειραιώς που την γεμιζω απο Εθνικη.

2- Καθημερινη χρηση  - κινητο . pre-paid της εθνικης συνδεδεμενη με paypal.

Αυτες ειναι οι δικλιδες ασφαλειας που εχω σκεφθει και κανω. Η αληθεια ειναι οτι σε καθε γεμισμα μου τσιμπαει το 3€ η εθνικη αλλα νταξ , νιωθω οτι αν σπασει ο διαολος το ποδαρι του , θα εχω τη λιγοτερη δυνατη απωλεια. Γεμιζω κανα 500€ την φορα. 

Eυχομαι να δικαιωθεις και να βρεις την αληθεια που ψαχνεις. Καλη τυχη.

Γτ δεν βάζεις μια revolut αντί την prepaid της εθνικής γεμίζει τζάμπα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, neoxrated είπε

Η αληθεια ειναι οτι ακρη δεν μπορεις να βγαλεις. Ασχετα απο το τι πιστευω εγω (που φαινεσαι ειλικρινής), θα μπορουσε καποιος να υποθεσει οτι δουλευεις πχ στο box και δημιουργησες ολο αυτο το θεμα για να δισφημησεις το efood. Γινονται γενικοτερα πολλες τετοιες κινησεις ειδικοτερα στις αξιολογησεις σε διαφορα προιοντα και σελιδες. Πολλα θετικα και πειστικα σχολια που τα γραφουν οι ιδιοι, και πολλα αρνητικα απο ανταγωνιστες. Εντελως φιλικα...

Μπορώ και εγώ να ανεβάσω όλες τις αποδείξεις που έχω αν κάποιος αμφιβάλλει. Screenshots, χρεώσεις κλπ.

Επίσης σήμερα βρήκαμε ότι συνέβη και σε άλλον χρήστη του forum στις 21 Ιανουαρίου.

Αλλά πραγματικά είμαι χρήστης από το 2012 και τώρα θυμήθηκα να δυσφημήσω το Efood? :D :D:D 

Ακόμα και σε κάποιους δηλαδή φαίνεται φυσιολογική η παράδοση στον δρόμο; Χωρίς έστω ένα αποδεικτικό; Οκ σε σπίτι έχει κουδούνι κλπ, ανεβαίνεις επάνω, να στραβώσει κάτι ξέρεις που μένουν. Στο δρόμο στις 3 το πρωί; Συγνώμη αλλά εάν για κάποιον είναι φυσιολογικό εμένα δεν θα μπορέσει ποτέ να με πείσει.

Τέλος πάντων ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του δεν έχω να πω κάτι άλλο.

32 λεπτά πριν, dasimo είπε

Έχω και πιστωτική και paypal στο e-food.....σήμερα παρήγγειλα και ο ντελιβερας μου είπε οτι δεν έχω πληρώσει. Προφανώς και κάτι έγινε, η εφαρμογή εγινε updated και μου ξαναζηταει τα στοιχεία...τα οποία και δεν θα βάλω....μετρητα μετρητα.....

Απλά μην αποθηκεύεις κάρτες ούτε paypal. Χίλιες φορές να αφιερώνεις 2 λεπτά να ξαναβάλεις τα στοιχεία τους παρά να την πατήσεις.

1 ώρα πριν, ASFE είπε

Cancel efood δλδ παλι?

Γιατι στο twitter τρενταρε το cancel wolt πριν 2-3 μερες

Πολυ επανασταση παιδια

Γιατί τι έκανε η WOLT πάλι;

Επεξ/σία από mypagio
  • Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, mypagio είπε

Μπορώ και εγώ να ανεβάσω όλες τις αποδείξεις που έχω αν κάποιος αμφιβάλλει. Screenshots, χρεώσεις κλπ.

Επίσης σήμερα βρήκαμε ότι συνέβη και σε άλλον χρήστη του forum στις 21 Ιανουαρίου.

Αλλά πραγματικά είμαι χρήστης από το 2012 και τώρα θυμήθηκα να δυσφημήσω το Efood? :D :D:D 

Ακόμα και σε κάποιους δηλαδή φαίνεται φυσιολογική η παράδοση στον δρόμο; Χωρίς έστω ένα αποδεικτικό; Οκ σε σπίτι έχει κουδούνι κλπ, ανεβαίνεις επάνω, να στραβώσει κάτι ξέρεις που μένουν. Στο δρόμο στις 3 το πρωί; Συγνώμη αλλά εάν για κάποιος είναι φυσιολογικό εμένα δεν θα μπορέσει ποτέ να με πείσει.

Τέλος πάντων ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του δεν έχω να πω κάτι άλλο.

Εχω παραγγειλει πολλες φορες οταν πχ βρισκομαι με το παιδι σε καποια παιδικη χαρα κ ομολογω οτι ποτε δεν μου ζητησαν καποια επιβεβαιωση στοιχειων, και αν δεν εβλεπα αυτο το ποστ δεν θα σκεφτομουν καν και ισα ισα θα μου φαινοταν παραξενο να μου ζητανε στοιχεια για να μου δωσουν τον καφε που εχει πληρωθει, και πολυ πιθανο να μην ηθελα να δειξω πχ την ταυτοτητα μου στον καθε ντελιβερα που δεν ξερεις αν κι αυτος με την σειρα του θα χρησιμοποιησει τα στοιχεια σου καπου. Εαν η περιπτωση σου εχει γινει αρκετες φορες θα πρεπει να ενημερωθουν τα καταστηματα, πραγμα ομως αδυνατον γιατι αυτο κι αν θα ηταν τρομερη δυσφήμηση 

Επισης, τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα ειναι εκατονταδες φορες πιο πιθανο να σου κλεψει καποιος την καρτα και να πληρωσει ανεπαφα, παρα αυτο που σου τυχε. Με την λογικη αυτην, οπου πληρωνουμε θα επρεπε να μας ζηταγαν επιβεβαιωση στοιχειων...

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, mypagio είπε

Οκ σε σπίτι έχει κουδούνι κλπ, ανεβαίνεις επάνω, να στραβώσει κάτι ξέρεις που μένουν. Στο δρόμο στις 3 το πρωί; Συγνώμη αλλά εάν για κάποιον είναι φυσιολογικό εμένα δεν θα μπορέσει ποτέ να με πείσει.

Στις 28/1/2022 στις 3:14 ΠΜ, mypagio είπε

Το βράδυ στις 1:30, μου έρχεται ειδοποίηση στο κινητό ότι έχει γίνει παραγγελία μου στη Θεσσαλονίκη, σε άλλο σημείο από αυτό που μένω, με τα πλήρη στοιχεία μου και πληρωμή με την κάρτα που έχω αποθηκευμένη. Στα σχόλια γράφει "είμαστε από κάτω" ώστε ο διανομεας να μην καλέσει το κινητό κια ενημερωθω εγώ. 

Τι δεν έχω καταλάβει;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, neoxrated είπε

Με την λογικη αυτην, οπου πληρωνουμε θα επρεπε να μας ζηταγαν επιβεβαιωση στοιχειων...

Δεν θα έπρεπε όταν πρόκειται για πιστωτική;

Και πάει στο διάολο, εσύ είσαι σοβαρός άνθρωπος παράγγειλες έναν καφέ. Στις 2 το πρωί, 3 πιτσιρικάδες που θα σε σταματήσουν στον δρόμο, δεν θα σου κινήσουν τις υποψίες ότι κάτι πρέπει να παίζει;

Επεξ/σία από mypagio
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Ότι το μαγαζί μάλλον έκανε 1:30 ώρα να ετοιμάσει τα σουβλάκια

Να το έχουμε στα υπόψιν μας σε περίπτωση που πεινάμε :P

Δημοσ.

Θα επρεπε να δειχναμε την ταυτοτητα μας παντου με την λογικη αυτη, και στα σουπερμαρκετ, και για να παραγγειλουμε κατι ονλαιν. Ειναι ομως επιλογη μας να εχουμε ανεπαφη καρτα οπως και επιλογη σου να αποθηκευσεις κι εσυ τα στοιχεια της σε καποιον server και να παρεις τα αντιστοιχα ρισκα. Καλη η τεχνολογια αλλα παντα υπαρχει τετοιου ειδους ρισκο. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dasimo είπε

Εμένα πάλι το Σάββατο, έβαλα παραγγελία με μετρητά και ο ντελιβεράς που ήρθε με είδε που κρατούσα 20άρικο και με λέει είναι πληρωμένα και κάνει κίνηση να φύγει. (Φυσικά και του είπα ότι μάλλον λάθος κάνει, έλεγξα την απόδειξη - έλεγε μετρητά - έκανα και μια επαλήθευση στην εφαρμογή και τον πλήρωσα + πουρμπουάρ, δεν γινόταν να του τα φάω του παιδιού).

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, neoxrated είπε

Θα επρεπε να δειχναμε την ταυτοτητα μας παντου με την λογικη αυτη, και στα σουπερμαρκετ, και για να παραγγειλουμε κατι ονλαιν. Ειναι ομως επιλογη μας να εχουμε ανεπαφη καρτα οπως και επιλογη σου να αποθηκευσεις κι εσυ τα στοιχεια της σε καποιον server και να παρεις τα αντιστοιχα ρισκα. Καλη η τεχνολογια αλλα παντα υπαρχει τετοιου ειδους ρισκο. 

Το ξαναλέω. Πολλές ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ έχουν σαν όρο την επίδειξη της κάρτας, ίσως και της ταυτότητας για επιβεβαίωση όπως η you (τυχαίο παράδειγμα αν ψάξεις θα βρεις και άλλες).

Screenshot_4.png.9cc6445e41c5840afd27d8cf55fe5a39.png

Επίσης η Efood αναφέρει ότι ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙ τα δεδομένα του κινητού που κάνει την παραγγελία. Με λίγη καλή διάθεση ΕΑΝ ΗΘΕΛΑΝ θα μπορούσαν να το λύσουν:
Screenshot_1.png.97e69a2af623aab0e334e1e617251177.png

Screenshot_3.png.d984ecef9b6b95664d0b20f6193c2b63.png

Αυτά τα ωραία.

Επεξ/σία από mypagio
  • Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...