Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα respect σε όλους όσους δεν αφήνουν αυτά τα εγκλήματα εταιρειών να περνούν έτσι, σε αντίθεση του γνωστού ελληνικού στυλ «δεν βαριέσαι».

Κινούμαι ακριβώς στο ίδιο μήκος κύματος και στηρίζω στο έπακρο τέτοιες προσπάθειες. Αναμένουμε με ενδιαφέρον την εξέλιξη της όλης υπόθεσης, γιατί εκτός των άλλων θα βοηθήσει να υπάρχει μια σημαντική προϊστορία στο θέμα.

• Like 15
  • Απαντ. 385
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mypagio είπε

Εγώ που ζήτησα πρόσβαση στα δεδομένα που αποθηκεύουν σχετικά με εμένα, κάνανε την παπια

Σου εξηγησαν και προηγουμενως, οτι δεν μπορεις να τα παρεις.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Σου εξηγησαν και προηγουμενως, οτι δεν μπορεις να τα παρεις.

Εγω αλλιως το καταλαβαίνω απο αυτα που που διαβάζω εδω (το λινκ είναι πρόχειρο και το βρήκα με μια σύντομη αναζήτηση) 

https://www.lawspot.gr/nomika-nea/prosopika-dedomena-ta-dikaiomata-ton-politon-me-vasi-ton-gdpr-infographic

Τέλος, στην εργασία μου, οτι στοιχεία τέτοιου τύπου μας ζητανε οι πελάτες τα δίνουμε (ip, timestamp, etc etc), με ενα απλο αίτημα στο Customer Service και αν ζητησουν και διαγραφή δεδομένων και τα σβήνουμε και στελνουμε υπογεγραμμένο έγγραφο ότι τα σβήσαμε (και απο που). 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ifaist είπε

Η αληθεια ειναι οτι σε καθε γεμισμα μου τσιμπαει το 3€ η εθνικη αλλα νταξ

Ψαξε για το συστημα Iris.
Κατα τα αλλα,υπερβολικα υπερβολικος,οτι σου προσφερει η ευκολια του ebanking και των  ηλεκτρονικων συναλλαγων,στο παιρνει σε αγχος και χρημα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Ψαξε για το συστημα Iris.
Κατα τα αλλα,υπερβολικα υπερβολικος,οτι σου προσφερει η ευκολια του ebanking και των  ηλεκτρονικων συναλλαγων,στο παιρνει σε αγχος και χρημα.

τρομερά υπερβολικά το παλικάρι και λογικά αυτός θα είναι που θα την πατησει. 

Εγω Ελλάδα πληρωνω παντου με revolut. Απλα έχω κανα 30-40ρι να τρέχει και τα υπόλοιπα σε vault. Μολις πληρωνω κατι βγαζω λιγα απο το vault. Στην περίπτωση που τύχει κατι αντε να μου φαει καποιος 40 ευρω.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ifaist είπε

Go for it...

Στην θεση σου θα ειχα τρελαθει ! Εχω θεμα - φοβο με το πλαστικο χρημα. Η αληθεια ειναι οτι παραγγελνω συχνα e-food & box k με (μας) τρομοκρατησες.

Προσωπικα λογο φοβου :

Ε-bank. ξεχωριστο SSd με windows k μονο e-banking k εφορια , πληρωμη τελων κυκλοφοριας , λογαριασμοι κτλ. Αλλαζω ενα καλωδιο και μπαινω απο εκει.

Καθημερινη χρηση. Pre-paid της εθνικης , για βενζινες , περιπτερα κτλ. 

1- Καθημερινη χρηση  - κινητο . Λογαριασμο σε Πειραιώς που την γεμιζω απο Εθνικη.

2- Καθημερινη χρηση  - κινητο . pre-paid της εθνικης συνδεδεμενη με paypal.

Αυτες ειναι οι δικλιδες ασφαλειας που εχω σκεφθει και κανω. Η αληθεια ειναι οτι σε καθε γεμισμα μου τσιμπαει το 3€ η εθνικη αλλα νταξ , νιωθω οτι αν σπασει ο διαολος το ποδαρι του , θα εχω τη λιγοτερη δυνατη απωλεια. Γεμιζω κανα 500€ την φορα. 

Eυχομαι να δικαιωθεις και να βρεις την αληθεια που ψαχνεις. Καλη τυχη.

Όλο αυτό είναι στα όρια της παράνοιας. 

Θα πρότεινα και ξεχωριστή σύνδεση στο ίντερνετ ώστε να κάνεις συναλλαγές μέσω αυτής μόνο 

Φαντάζομαι στο σπίτι σου πηγαίνεις κάθε φορά ακολουθώντας διαφορετική διαδρομή και κάνοντας κύκλους για να χαθούν τα ίχνη σου.

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, ifaist είπε

Go for it...

Στην θεση σου θα ειχα τρελαθει ! Εχω θεμα - φοβο με το πλαστικο χρημα. Η αληθεια ειναι οτι παραγγελνω συχνα e-food & box k με (μας) τρομοκρατησες.

Προσωπικα λογο φοβου :

Ε-bank. ξεχωριστο SSd με windows k μονο e-banking k εφορια , πληρωμη τελων κυκλοφοριας , λογαριασμοι κτλ. Αλλαζω ενα καλωδιο και μπαινω απο εκει.

Καθημερινη χρηση. Pre-paid της εθνικης , για βενζινες , περιπτερα κτλ. 

1- Καθημερινη χρηση  - κινητο . Λογαριασμο σε Πειραιώς που την γεμιζω απο Εθνικη.

2- Καθημερινη χρηση  - κινητο . pre-paid της εθνικης συνδεδεμενη με paypal.

Αυτες ειναι οι δικλιδες ασφαλειας που εχω σκεφθει και κανω. Η αληθεια ειναι οτι σε καθε γεμισμα μου τσιμπαει το 3€ η εθνικη αλλα νταξ , νιωθω οτι αν σπασει ο διαολος το ποδαρι του , θα εχω τη λιγοτερη δυνατη απωλεια. Γεμιζω κανα 500€ την φορα. 

Eυχομαι να δικαιωθεις και να βρεις την αληθεια που ψαχνεις. Καλη τυχη.

😂

απλα να φτιαξεις ενα 2o νεο iban+card στην ιδια τραπεζα...εχεις ενα μικρο ποσο εκει κ την γεμιζεις τσαμπα απο το αλλο account 

-------

ζητησες τελικα login's log  για τις χ ωρες ? ip/mac/name ktl ? αν ναι ξαναστειλε εμειλ μαζι με την μηνυση

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Bitbit είπε

Θα πρότεινα και ξεχωριστή σύνδεση στο ίντερνετ ώστε να κάνεις συναλλαγές μέσω αυτής μόνο 

Φαντάζομαι στο σπίτι σου πηγαίνεις κάθε φορά ακολουθώντας διαφορετική διαδρομή και κάνοντας κύκλους για να χαθούν τα ίχνη σου.

Με τελείωσες πρωινιάτικα ρε φίλε.😍🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Bitbit είπε

Παιζει... 😁

Δε ξερω, ειναι μαλλον τι σου εχει συμβει. Απο οσο θυμαμαι ολα ξεκινησαν το 2005-2008. Ημουν μελος σε ενα συνδρομητικο site. Χρησιμοποίησα τοτε καρτα Πειραιώς και πληρωνα συνδρομη. Θυμαμαι μου ειχε στειλει mail το site οτι εγινε αποπειρα κλοπης των στοιχειων και το gmail οτι εγινε αποπειρα login απο ασιατικη χωρα και οτι δε το επετρεψε. Κατι τετοιο.

Απο τοτε μπηκα σε mood : "καλιο γαϊδουροδενε , παρα γαϊδουρογυρευε".

4 ώρες πριν, Bitbit είπε

Οhooo... 

Δεν κακο, δεν κακο. 😉

2 ώρες πριν, kage είπε

απλα να φτιαξεις ενα 2o νεο iban+card στην ιδια τραπεζα...εχεις ενα μικρο ποσο εκει κ την γεμιζεις τσαμπα απο το αλλο account 

Θα μπορουσα! 👍

e-bank μπαινω μια φορα τον μηνα.. Την prepaid την γεμιζω καθε 2.5-3 μηνες. Χανω και 12€ το χρονο.

4 ώρες πριν, dbrillis είπε

τρομερά υπερβολικά το παλικάρι και λογικά αυτός θα είναι που θα την πατησει. 

Εγω Ελλάδα πληρωνω παντου με revolut. Απλα έχω κανα 30-40ρι να τρέχει και τα υπόλοιπα σε vault. Μολις πληρωνω κατι βγαζω λιγα απο το vault. Στην περίπτωση που τύχει κατι αντε να μου φαει καποιος 40 ευρω.

Γτ "λογικα" ?  Εγω πιστευω οτι λογικο ειναι να την πατησει οποιος ειναι τα "Ζα μου , αργα".

π.χ : μου κατεβαζεις το πειρατικο game απο τον ρωσσο , κανεις την εγκατασταση της "αγνωστης" εφαρμογης στο κινητο  (Ρυθμίσεις->Ασφάλεια και απόρρητο->Εγκατάσταση άγνωστων εφαρμογών) κτλ.

Ερωτηση για revolut : Δουλευει το Αφορολογητο ? Εχω, αλλα την χρησιμοποιώ σπανια !

Επεξ/σία από ifaist
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, ifaist είπε

Παιζει... 😁

Δε ξερω, ειναι μαλλον τι σου εχει συμβει. Απο οσο θυμαμαι ολα ξεκινησαν το 2005-2008. Ημουν μελος σε ενα συνδρομητικο site. Χρησιμοποίησα τοτε καρτα Πειραιώς και πληρωνα συνδρομη. Θυμαμαι μου ειχε στειλει mail το site οτι εγινε αποπειρα κλοπης των στοιχειων και το gmail οτι εγινε αποπειρα login απο ασιατικη χωρα και οτι δε το επετρεψε. Κατι τετοιο.

Απο τοτε μπηκα σε mood : "καλιο γαϊδουροδενε , παρα γαϊδουρογυρευε".

Οhooo... 

Δεν κακο, δεν κακο. 😉

Θα μπορουσα! 👍

e-bank μπαινω μια φορα τον μηνα.. Την prepaid την γεμιζω καθε 2.5-3 μηνες. Χανω και 12€ το χρονο.

Πάντως με αυτά που χάνεις κάθε χρόνο (3 ευρω από τη μια, 13 από την άλλη, 5 από την τρίτη) , καλύτερα να σε κλέψουνε...

😂😂😂😂😂😂

2 ώρες πριν, kage είπε

😂

ζητησες τελικα login's log  για τις χ ωρες ? ip/mac/name ktl ? αν ναι ξαναστειλε εμειλ μαζι με την μηνυση

Δεν θα έχω πλέον καμία επαφή μαζί τους μετά τη μήνυση (συμβουλή δικηγόρου). Ότι χρειαστεί θα μιλάνε οι δικηγοροι μεταξύ τους. Ειναι δουλειά της Δικαιοσυνης πλέον... 

Ας μάθουν τις συνέπειες, the hard way... 

Επεξ/σία από mypagio
  • Like 7
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, mypagio είπε

Πάντως με αυτά που χάνεις κάθε χρόνο (3 ευρω από τη μια, 13 από την άλλη, 5 από την τρίτη) , καλύτερα να σε κλέψουνε...

😂😂😂😂😂😂

Χμμμ.. Ισως να εχεις και δικιο. Εχεις την εμπειρια σε αυτο !!!  🤣🤣😘

Ειπαμε ειναι 12€ τον χρονο, αντε να ειναι 15€

Anyways, καλη τυχη στην προσπαθεια σου ξανα... Παντως αν χρειαστεις funding για δικηγορους , δικαστηρια κτλ. Ενα πιτογυρο σε € , στο χαλαλιζω μεσο paypal.

Δημοσ.

Παρακολουθώ με ενδιαφέρον την υπόθεση του ts και έχω να πω πως επειδή λόγω δουλειάς διαβάζω συνεχώς άρθρα cybersecurity, δεν μπορείτε να διανοηθείτε πόσες μεγάλες και μικρές εταιρίες έχουν υποστεί breach/hack/ransom/data leak. Crypto.com, Garmin, Delta Electronics ακόμα και εδώ στην ελλάδα Δαναός κτλ. Και αυτές το κατάλαβαν γιατί είχαν τα εργαλεία για να το καταλάβουν. Οι περισσότερες ελληνικές εταιρίες δεν επενδύουν στο cybersecurity άρα τα hacks τα καταλαβαίνουν 14 μήνες μετά ή και ποτέ. 

Δηλαδή η σκέψη για παράδειγμα ότι θα χρησιμοποιήσεις το box (cosmote) και revolut για να είσαι ασφαλής, δεν σημαίνει κάτι αν αυτοί οι 2 δεν παίρνουν τα απαραίτητα μέτρα. Και όχι δεν πιστεύω οτι το iso είναι αρκετό μέτρο απο μόνο του, έχω δει πως δουλεύουν οι auditors στην ελλάδα.

• Super Moderators
Δημοσ.
7 hours ago, Bitbit said:

ebtbblsaxty71.png.3673ba0510b894ad07730c1b240d40b4.png

• Like 3
  • Thanks 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mypagio είπε

😂😂😂😂😂😂

Δεν θα έχω πλέον καμία επαφή μαζί τους μετά τη μήνυση (συμβουλή δικηγόρου). Ότι χρειαστεί θα μιλάνε οι δικηγοροι μεταξύ τους. Ειναι δουλειά της Δικαιοσυνης πλέον... 

Ας μάθουν τις συνέπειες, the hard way... 

κατι παράξενο που μου ετυχε το 2019 αν δε κανω λαθος, μπορει να το ελεγξει οποιοσδηποτε χρήστης του efood και να ενημερώσει εδώ(δεν γνωριζω εαν εχει καποια σχεση η οχι με την υποθεση σου αλλα μου φανηκε περιεργο..)

μεσω κινητου, δοκιμάστε να κάνετε reset password μεσα στην εφαρμογη.

μετα το reset δοκιμαστε να μπειτε στον λογαριασμο σας απο την εφαρμογη παλι με τον κωδικο που μολις κανατε reset. 99% δεν θα σας βαλει. φανταζομαι ειναι γενικο bug επειδη ετυχε και στον κολλητο μου το ιδιο πραγμα και του εκανα reset password μεσω υπολογιστη μεσω browser...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...