Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Vault13 είπε

Αλλο ξερω την κατασταση, αλλο παιρνω τηλεφωνο. 
μπορει να ειναι υποθεση ρουτινας για αυτους, ισως τους εχουν καρα hackαρει και εχουν συνηθησει.

Μπορεί να έχεις και δίκιο. Αλλά κάτι θα είχαμε ακούσει όμως σε περιστατικά και όχι απλά μια δημοσίευση πριν 6 μήνες σε ένα forum απλά. Εκτός αν είναι ομαδική η διαρροή και αρχίσει από εδώ και πέρα το φαγοπότι.

• Confused 1
  • Απαντ. 385
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μήπως κέρδισες "κουπόνι" και έβαλες τα στοιχεία σου ?

Τώρα 2 περιπτώσεις

Ή έγινε διαρροή στοιχείων απο efood ή σου έχουν πάρει τα πάντα μέσα απο το κινητό

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, korakios είπε

Μήπως κέρδισες "κουπόνι" και έβαλες τα στοιχεία σου ?

Τώρα 2 περιπτώσεις

Ή έγινε διαρροή στοιχείων απο efood ή σου έχουν πάρει τα πάντα μέσα απο το κινητό

Όχι και όχι. Έχω απαντήσει ήδη σε αυτά. Ούτε κουπόνι ούτε βάζω τα στοιχεία μου όπου ναναι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, mypagio είπε

Όχι και όχι. Έχω απαντήσει ήδη σε αυτά. Ούτε κουπόνι ούτε βάζω τα στοιχεία μου όπου ναναι.

τότε άλλαξε ότι κωδικό έχεις μιας και υπάρχει η (μικρή) πιθανότητα να μην είναι (edit μόνο) απο το efood η διαρροή και θα αργήσεις να το μάθεις,  (εννοείται κινείσαι δυναμικά εναντίων efood)

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε

τότε άλλαξε ότι κωδικό έχεις μιας και υπάρχει η (μικρή) πιθανότητα να μην είναι απο το efood η διαρροή και θα αργήσεις να το μάθεις,  (εννοείται κινείσαι δυναμικά εναντίων efood)

Τα έχω κάνει ήδη. Σ ευχαριστώ...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, natural_sgf είπε

Μπορείς να αιτηθεις τα πάντα που έχουν για σένα. Δεν ζητάς δεδομένα τρίτων.

Δεν μπορώ να στο εξηγήσω διαφορετικά και τι ακριβώς θα πάρεις. Καλη σταδιοδρομία.

Δημοσ.

Μιας που διαβασα παρόμοιο θέμα. Πριν 2 χρόνια ο κολλητός μου σπούδαζε ακόμα Θεσσαλονίκη. Μια μέρα έγιναν 5 παραγγελίες των 20 ευρώ σε διεύθυνση στο Ηράκλειο. Ο φίλος μου δεν εχει πάει ποτέ στη Κρήτη, από το ιμειλ δεν φαινόταν κάποια προσπάθεια σύνδεσης απο άγνωστη ip, οποτε με κάποιο τρόπο ειχαν βρει τα στοιχεία σύνδεσης του στο ιφουντ (ιμέιλ και κωδικό) και ειχαν παραγγείλει με την αποθηκευμένη του κάρτα. Το μόνο που κατάφερε, ευτυχώς, ηταν να πάρει τα χρήματα του πίσω με αμφισβήτηση συναλλαγής.

• Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τοση φασαρια για 3 σουβλακια;

44 λεπτά πριν, witchofangmar είπε

Ακριβώς. Ότι έγινε και εδώ, με κάποιον τρόπο βρήκαν τα στοιχεία εισόδου του TS και έκαναν παραγγελία.

The Hangover μου θυμιζει η ιστορια :) 

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ.
14 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Ειδες το ποστ απο το αδερφο φορουμ;

Ναι το ειδα αλλα δεν υπηρχε καποιο σαφες πορισμα, μονο κατι που εγραψε καποιος για διαρροη απο την efood. Και τι σκατα, βρεθηκε διαρροη και 8 μηνες τωρα δεν ασχοληθηκε κανεις να τη διορθωσει;;;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lector είπε

Ναι το ειδα αλλα δεν υπηρχε καποιο σαφες πορισμα, μονο κατι που εγραψε καποιος για διαρροη απο την efood. Και τι σκατα, βρεθηκε διαρροη και 8 μηνες τωρα δεν ασχοληθηκε κανεις να τη διορθωσει;;;

Τα νουμερα τα ειδες ;Αστα να πανε..

Δημοσ.

Ξέρω ότι ίσως ακουστεί υπερβολή, αλλά δεν εμπιστεύομαι αυτές τις εφαρμογές τόσο που να τις επιτρέπω να αποθηκεύουν στοιχεία κάρτας.
Αρκεί ένα bug για να αρχίσουν να γίνονται αγορές εν αγνοία στα καλά καθούμενα.

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...