mypagio Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, Vault13 είπε Αλλο ξερω την κατασταση, αλλο παιρνω τηλεφωνο. μπορει να ειναι υποθεση ρουτινας για αυτους, ισως τους εχουν καρα hackαρει και εχουν συνηθησει. Μπορεί να έχεις και δίκιο. Αλλά κάτι θα είχαμε ακούσει όμως σε περιστατικά και όχι απλά μια δημοσίευση πριν 6 μήνες σε ένα forum απλά. Εκτός αν είναι ομαδική η διαρροή και αρχίσει από εδώ και πέρα το φαγοπότι. 1
korakios Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Μήπως κέρδισες "κουπόνι" και έβαλες τα στοιχεία σου ? Τώρα 2 περιπτώσεις Ή έγινε διαρροή στοιχείων απο efood ή σου έχουν πάρει τα πάντα μέσα απο το κινητό
mypagio Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, korakios είπε Μήπως κέρδισες "κουπόνι" και έβαλες τα στοιχεία σου ? Τώρα 2 περιπτώσεις Ή έγινε διαρροή στοιχείων απο efood ή σου έχουν πάρει τα πάντα μέσα απο το κινητό Όχι και όχι. Έχω απαντήσει ήδη σε αυτά. Ούτε κουπόνι ούτε βάζω τα στοιχεία μου όπου ναναι. 1
korakios Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, mypagio είπε Όχι και όχι. Έχω απαντήσει ήδη σε αυτά. Ούτε κουπόνι ούτε βάζω τα στοιχεία μου όπου ναναι. τότε άλλαξε ότι κωδικό έχεις μιας και υπάρχει η (μικρή) πιθανότητα να μην είναι (edit μόνο) απο το efood η διαρροή και θα αργήσεις να το μάθεις, (εννοείται κινείσαι δυναμικά εναντίων efood) Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2022 από korakios 1
mypagio Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, korakios είπε τότε άλλαξε ότι κωδικό έχεις μιας και υπάρχει η (μικρή) πιθανότητα να μην είναι απο το efood η διαρροή και θα αργήσεις να το μάθεις, (εννοείται κινείσαι δυναμικά εναντίων efood) Τα έχω κάνει ήδη. Σ ευχαριστώ...
laserjesus Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, natural_sgf είπε Μπορείς να αιτηθεις τα πάντα που έχουν για σένα. Δεν ζητάς δεδομένα τρίτων. Δεν μπορώ να στο εξηγήσω διαφορετικά και τι ακριβώς θα πάρεις. Καλη σταδιοδρομία.
GeorgeHellas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Μιας που διαβασα παρόμοιο θέμα. Πριν 2 χρόνια ο κολλητός μου σπούδαζε ακόμα Θεσσαλονίκη. Μια μέρα έγιναν 5 παραγγελίες των 20 ευρώ σε διεύθυνση στο Ηράκλειο. Ο φίλος μου δεν εχει πάει ποτέ στη Κρήτη, από το ιμειλ δεν φαινόταν κάποια προσπάθεια σύνδεσης απο άγνωστη ip, οποτε με κάποιο τρόπο ειχαν βρει τα στοιχεία σύνδεσης του στο ιφουντ (ιμέιλ και κωδικό) και ειχαν παραγγείλει με την αποθηκευμένη του κάρτα. Το μόνο που κατάφερε, ευτυχώς, ηταν να πάρει τα χρήματα του πίσω με αμφισβήτηση συναλλαγής. 4 2
witchofangmar Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Ακριβώς. Ότι έγινε και εδώ, με κάποιον τρόπο βρήκαν τα στοιχεία εισόδου του TS και έκαναν παραγγελία.
Vault13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τοση φασαρια για 3 σουβλακια; 44 λεπτά πριν, witchofangmar είπε Ακριβώς. Ότι έγινε και εδώ, με κάποιον τρόπο βρήκαν τα στοιχεία εισόδου του TS και έκαναν παραγγελία. The Hangover μου θυμιζει η ιστορια Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2022 από Vault13
lector Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 14 ώρες πριν, StamTheMan είπε Ειδες το ποστ απο το αδερφο φορουμ; Ναι το ειδα αλλα δεν υπηρχε καποιο σαφες πορισμα, μονο κατι που εγραψε καποιος για διαρροη απο την efood. Και τι σκατα, βρεθηκε διαρροη και 8 μηνες τωρα δεν ασχοληθηκε κανεις να τη διορθωσει;;;
StamTheMan Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, lector είπε Ναι το ειδα αλλα δεν υπηρχε καποιο σαφες πορισμα, μονο κατι που εγραψε καποιος για διαρροη απο την efood. Και τι σκατα, βρεθηκε διαρροη και 8 μηνες τωρα δεν ασχοληθηκε κανεις να τη διορθωσει;;; Τα νουμερα τα ειδες ;Αστα να πανε..
svartevarg Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Ξέρω ότι ίσως ακουστεί υπερβολή, αλλά δεν εμπιστεύομαι αυτές τις εφαρμογές τόσο που να τις επιτρέπω να αποθηκεύουν στοιχεία κάρτας. Αρκεί ένα bug για να αρχίσουν να γίνονται αγορές εν αγνοία στα καλά καθούμενα. 5
Ntinaras Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, witchofangmar είπε Ποια διαρροή? ποια νούμερα? 1
Kostasspil Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Είχα την εντύπωση ότι για να γίνει πληρωμή με κάρτα ερχεται ΟΤΡ. Δεν χρησιμοποιώ πλέον e-food οπότε δε θυμάμαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις