Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 ώρες πριν, natural_sgf είπε

Είσαι σιγουρος; Έχεις διαβάσει τα σχετικά άρθρα (13 έως 15, αν θυμάμαι καλά) και κατέληξες στο συμπέρασμα ότι το gdpr είναι μόνο για να διαγράψουν στοιχεία;

Ειμαι 100% σίγουρος λόγω των 6 και 9.  Και υπάρχει και δεύτερη δικλείδα που χρησιμοποιεί και δεν προβλέπει την εξαγωγη ευαίσθητων δεδομένων της εταιρείας σε 3ους.  Σε απλα ελληνικά δεν θα παρεις ποτε τιποτα εκτός από πολλά λογοκριμένα και useless texts.

• Απαντ. 385
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, dkstopo είπε

Σαν ελληνική ταινια, Παντρεύονται στο τέλος.

Αν είμασταν φίλοι θα σου έκανα μια τέτοια πλακα εφόσον ασχολείσαι και με την ηλεκτρονική ασφάλεια. 
σε όλο το σύστημα ο αδύναμος κρίκος εισαι εσυ. Κάτι δεν μας λες γιατί έγινε σε παρελθόντα χρονο και δεν το πήρες χαμπάρι η το έχεις ξεχάσει. 
ενδιαφερον θέμα πάντως.

Κατ' αρχάς δεν μ' αρέσει αυτό το στυλάκι σου και θεωρείς ή ότι λέω ψέματα ή ότι κρύβω πράγματα.
Μάλιστα.

Δεν πρόκειται να ασχοληθώ ειλικρινά με τις υποθέσεις σου και το όλο σκηνικό έχει γίνει προς ενημέρωση των χρηστών της σελίδας καθώς και εάν υπήρξε παρόμοια περίπτωση στο παρελθόν που θα με βοηθήσει στις κινήσεις μου.

Θεωρώ ότι εδώ μέσα είμαστε με καλή διάθεση, καλοπροαίρετα σχόλια, σε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον και όχι απλά να την λέμε στον άλλο γιατί το παίζουμε έξυπνοι.

Τώρα εάν εσένα όλο αυτό σου μοιάζει αστείο και θα σου άρεσε να "κάνεις πλάκα" για να αποδείξεις κάτι, προσωπικά δεν με ενδιαφέρει.

Κράτα την πλακίτσα για τους φίλους σου.

Για κάτι τέτοιους σαν και σένα αποφεύγουμε να γράφουμε γιατί είμαστε σίγουροι ότι πάντα θα πεταχτεί κάποιος "έξυπνος" και θα την πει την μακακία του...

Επεξ/σία από mypagio
  • Like 11
  • Thanks 3
Δημοσ.

@mypagio Να εμμείνεις στην απαίτηση σου να διευκρινιστεί η απάτη και να μας ενημερώσεις. Με τα υπόλοιπα μην ασχολείσαι για να μην πάρει άλλη ροή το νήμα και δωθεί ευκαιρία για να κλείσει.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, mypagio είπε

Κατ' αρχάς δεν μ' αρέσει αυτό το στυλάκι σου και θεωρείς ή ότι λέω ψέματα ή ότι κρύβω πράγματα.
Μάλιστα.

Δεν πρόκειται να ασχοληθώ ειλικρινά με τις υποθέσεις σου και το όλο σκηνικό έχει γίνει προς ενημέρωση των χρηστών της σελίδας καθώς και εάν υπήρξε παρόμοια περίπτωση στο παρελθόν που θα με βοηθήσει στις κινήσεις μου.

Θεωρώ ότι εδώ μέσα είμαστε με καλή διάθεση, καλοπροαίρετα σχόλια, σε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον και όχι απλά να την λέμε στον άλλο γιατί το παίζουμε έξυπνοι.

Τώρα εάν εσένα όλο αυτό σου μοιάζει αστείο και θα σου άρεσε να "κάνεις πλάκα" για να αποδείξεις κάτι, προσωπικά δεν με ενδιαφέρει.

Για κάτι τέτοιους σαν και σένα αποφεύγουμε να γράφουμε γιατί είμαστε σίγουροι ότι πάντα θα πεταχτεί κάποιος "έξυπνος" και θα την πει την μακακία του...

να σε βοηθήσουμε μόνο ψυχολογικά μπορούμε μέσα από το forum ,

σαν τι άλλη βοήθεια νομίζεις ότι μπορεί κάποιος να σου προσφέρει ?

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, mypagio είπε

Μάλιστα.

σε καλό δρόμο είσαι, 

σύντομα θα βρεις τι έγινε 

Δημοσ.
Στις 28/1/2022 στις 3:30 ΠΜ, StamTheMan είπε

Δε γινεται αυτο.
Δεν εχει σχεση το καταστημα.
Οσες φορες εχει γινει κατι τετοιο,το εχει κανει φιλος/φιλη/συγγενης/γκομενος/γκομενα κτλ του "θυματος".

Θα δω το θεμα αυριο γιατι με ενδιαφερει.

Εχω παραγγειλει πιτσα και την πληρωσα καταλαθος με την καρτα της πρωην μου που ηταν αποθηκευμενη μεσα.

Επισης αυτο εγινε 14 φλεβαρη, και αυτη μου εστειλε μηνυμα να με βρισει που παρηγγειλα πιτσα και την κερασε αυτη για να την φαω με την καινουρια.

Που να ξερε τελικα πως ημουν ακομα μπακουρι και απλα εφαγα σα βοδι εκεινο το βραδυ...

• Like 3
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, mypagio είπε

Πόσα χρόνια παρακολουθείς το forum; Μου κάνει εντύπωση αυτό που λες γιατί πρακτικά συμβαίνει το αντίθετο : όλοι (ή τουλάχιστον, η συντριπτική πλειοψηφία) ξέρουν από όλα εδώ μέσα, έχουν άποψη για όλα και στην λένε σε γενικές γραμμές.

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, laserjesus είπε

Ειμαι 100% σίγουρος λόγω των 6 και 9.  Και υπάρχει και δεύτερη δικλείδα που χρησιμοποιεί και δεν προβλέπει την εξαγωγη ευαίσθητων δεδομένων της εταιρείας σε 3ους.  Σε απλα ελληνικά δεν θα παρεις ποτε τιποτα εκτός από πολλά λογοκριμένα και useless texts.

Μπορείς να αιτηθεις τα πάντα που έχουν για σένα. Δεν ζητάς δεδομένα τρίτων.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Ή απλα ετυχε :P
Να δω αν γινει κανενα τετοιο leak στην Αθηνα τι θα λεμε εδω μεσα !

Φίλε Σαλονικιός είμαι. Και δεν την πάω την Αθήνα παρ' όλο που λόγο εργασιών περνώ σχεδόν 3-4 μήνες του χρόνου πλέον στην Αθήνα. Προσωπικά πιστεύω πως είναι πολύ δύσκολο να έκλεψε κάποιος κατευθείαν μέσα από την εφαρμογή του smartphone τις πληροφορίες που χρειαζόταν για την παραγγελία. Επίσης το ίδιο από τους servers του e-food. . Το πιθανότερο σενάριο κατά την γνώμη μου είναι οι πιτσιρικάδες να έχουν αποκτήσει πρόσβαση μέσω wifi σε κάποιο υπολογιστή καταστήματος που δουλεύει efood και εκμεταλλευόμενοι κάποιο γνωστό bug στον κώδικα του html ή της java να έχουν βρει τρόπο να καλούν στοιχεία λογαριασμών από τον server του efood και να στέλνουν παραγγελίες. 

• Like 5
Δημοσ.

Είναι ήδη έτοιμα 102 δικάβαλα για μοτοπορεία στον Λευκό Πύργο και κατάληψη διοδίων στο ύψος των Μαλγάρων. 

Δημοσ.

Ή απλα ετυχε :P

28 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Είναι ήδη έτοιμα 102 δικάβαλα για μοτοπορεία στον Λευκό Πύργο και κατάληψη διοδίων στο ύψος των Μαλγάρων. 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, anax111 είπε

Φίλε Σαλονικιός είμαι. Και δεν την πάω την Αθήνα παρ' όλο που λόγο εργασιών περνώ σχεδόν 3-4 μήνες του χρόνου πλέον στην Αθήνα. Προσωπικά πιστεύω πως είναι πολύ δύσκολο να έκλεψε κάποιος κατευθείαν μέσα από την εφαρμογή του smartphone τις πληροφορίες που χρειαζόταν για την παραγγελία. Επίσης το ίδιο από τους servers του e-food. . Το πιθανότερο σενάριο κατά την γνώμη μου είναι οι πιτσιρικάδες να έχουν αποκτήσει πρόσβαση μέσω wifi σε κάποιο υπολογιστή καταστήματος που δουλεύει efood και εκμεταλλευόμενοι κάποιο γνωστό bug στον κώδικα του html ή της java να έχουν βρει τρόπο να καλούν στοιχεία λογαριασμών από τον server του efood και να στέλνουν παραγγελίες. 

Α καλά... Πληροφορικαριος να υποθέσω..

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Land-decked είπε

ο Πρασσας στην θεσσαλονικη (ο καλυτερος γυρος για πολλους στην πολη), οταν μια φορα ήμουν σε μαγαζι σε ισόγειο και ειπα οτι θα παραλαβω απο τον δρομο (στο τηλεφωνο), η κοπελα μου ειπε οτι απλα δεν στελνουν παραγγελιες που θα παρει καποιος στον δρομο. Ειναι κανονισμος τους, ουτε σε σχολεια ουτε σε δημοσιο χωρο δεν στελνει ντελιβερα. Θα εχουν τους λογους τους.

Πολλά καταστήματα το κάνουν αυτό.

Έχουν φάει φέσι και κλοπές, άπειρες φορές...

• Like 1
Δημοσ.
Στις 28/1/2022 στις 4:12 ΠΜ, StamTheMan είπε

Δεκτη και δικαιολογημενος.

For the record,delivery by efood ειναι αυτο και ειναι δικο μου:

244526153_959604724619254_5434627087256877810_n.jpg.4e06d69d60cb7a7f1f2edfc3a197f412.jpg

Ωραιο απλα δεν εχει σχεση με Sons of anarchy. εκει θα στο καιγαν αυτο :)

Δημοσ.

Λύσε μου μια απορία, μιας που μας έχεις βάλει όλους σε σκέψη.

Η κλεμμένη παραγγελία δεν σου ήρθε στο email;

Γιατί στο efood όταν παραγγέλνεις σου στέλνει και email επιβεβαίωσης.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...