nikostz99 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 φορουμιτες καλησπερα ηθελα να κανω μια αρκετα εξειδικευμένη ερωτηση γτ δεβ μπορω να βγαλω ακρη.Ειμαι φοιτητης πολιτικος μηχανικος και θα ηθελα να γνωρίζω αν υπαρχει τροπος οταν παρω το πτυχιο μου να δουλευα για την πυροσβεστικη.Αν καποιος γνωριζει θα με ενδιεφερε αρκετα θελω ομως πυροσβεστική και μονο γιατι θαυμαζω το εργο τουε οχι αστυνομίες και στρατο. Γνωριζω οτι υπαρχουν η κατατακτήριες ωστοσο αυτο που θα ηθελα ειναι να μην ημουν καθαρα πυροσβεστης αλλα και τα δυο να μπορω δλδ να παρεχω και βοήθεια μηχανικου αλλα και πυροσβέστη. ευχαριστω πολυ
pi314 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Εγώ θα απευθυνόμουν σε έναν δικηγόρο-εργατολόγο να με κατατοπίσει. Ο λόγος είναι ότι επειδή θα αφιέρωνα χρόνο να περάσω κάπου και στην τελική να κάνω 2 δουλειές (αν κατάλαβα καλά από τα λεγόμενά σου) θα πήγαινα σε κάποιον να με κατατοπίσει, μην πάει τσάμπα και το διάβασμα που θα ρίξω. Αν μου έλεγες ότι σπουδάζεις πολ.μηχ. και θες να αλλάξεις τελείως επάγγελμα και να πας για πυροσβέστης, αυτό είναι άλλο. Εκεί ναι, είναι προσωπική η απόφαση κοιτάς τι σου αρέσει πιο πολύ....
MarikaPiou Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Στις 27/1/2022 στις 10:34 ΜΜ, nikostz99 είπε φορουμιτες καλησπερα ηθελα να κανω μια αρκετα εξειδικευμένη ερωτηση γτ δεβ μπορω να βγαλω ακρη.Ειμαι φοιτητης πολιτικος μηχανικος και θα ηθελα να γνωρίζω αν υπαρχει τροπος οταν παρω το πτυχιο μου να δουλευα για την πυροσβεστικη.Αν καποιος γνωριζει θα με ενδιεφερε αρκετα θελω ομως πυροσβεστική και μονο γιατι θαυμαζω το εργο τουε οχι αστυνομίες και στρατο. Γνωριζω οτι υπαρχουν η κατατακτήριες ωστοσο αυτο που θα ηθελα ειναι να μην ημουν καθαρα πυροσβεστης αλλα και τα δυο να μπορω δλδ να παρεχω και βοήθεια μηχανικου αλλα και πυροσβέστη. ευχαριστω πολυ Για αυτό που ρωτάς δεν γνωρίζω να σου πω. Πάντως ξεκίνα μια επαφή σε κάποιο εθελοντικό πυροσβεστικό κλιμάκιο της περιοχής σου.
nikostz99 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Εγινε ευχαριστω για την βοηθεια,(οταν εννοω να ειμαι και μηχανικος ταυτοχρονα δεν λεω να εχω γραφειο λεω να προσφερω γνωσεις μηχανικου στην πυροσβεστικη)
dionisis1925 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Πέρυσι είχε βγει προκήρυξη για πρόσληψη πτυχιούχων στην Πυροσβεστική οι οποίοι δεν έχουν προσληφθεί ακόμα καθώς η προκήρυξη τώρα μπήκε στο τελικό στάδιο των δοκιμασιών , είχε βγάλει 14 θέσεις για πολιτικούς μηχανικούς , τώρα πότε θα ξαναβγάλει άγνωστο. https://www.fireservice.gr/documents/20184/1114326/6Β+Προκήρυξη+ΠΤΥΧ+2021+ΨΥ+ΜΕ+ΑΔΑ+-.pdf/9e5d4e4d-2df3-4387-940c-cb95774a58b2
nikostz99 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 νν το ειχα δει αυτο γιαυτο εγραψα εδω μπας και μαθω τι παιζει ακριβως εγινε ευχαριστω
Mixalisrou69 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Γνωρίζει κανείς αν αυτή η προκήρυξη γίνεται κάθε χρόνο; Γιατί το 2020 δεν θυμάμαι να είχαν βγάλει κάτι για πτυχιουχους ΑΕΙ-ΤΕΙ.
velociraptoras Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Στις 27/1/2022 στις 10:34 ΜΜ, nikostz99 είπε φορουμιτες καλησπερα ηθελα να κανω μια αρκετα εξειδικευμένη ερωτηση γτ δεβ μπορω να βγαλω ακρη.Ειμαι φοιτητης πολιτικος μηχανικος και θα ηθελα να γνωρίζω αν υπαρχει τροπος οταν παρω το πτυχιο μου να δουλευα για την πυροσβεστικη.Αν καποιος γνωριζει θα με ενδιεφερε αρκετα θελω ομως πυροσβεστική και μονο γιατι θαυμαζω το εργο τουε οχι αστυνομίες και στρατο. Γνωριζω οτι υπαρχουν η κατατακτήριες ωστοσο αυτο που θα ηθελα ειναι να μην ημουν καθαρα πυροσβεστης αλλα και τα δυο να μπορω δλδ να παρεχω και βοήθεια μηχανικου αλλα και πυροσβέστη. ευχαριστω πολυ ειτε μολις τελειωσεις τη σχολή σου να ξαναδώσεις εξετάσεις για πυροσβεστική ειναι να δωσεις κατατακτήριες, κατα καιρούς παίρνουν καποια ατομα από συγκεκριμένες ειδικότητες, και να μπεις στο σωμα σαν μηχανικός. επίσης η σχολή της πυροσβεστικής βγαζει και καποια μεταπτυχιακά, δεν το έχω ψάξει πολύ αλλά ρωτησε τι γινεται κι αν μπορεις να το παρακολουθήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα