StamTheMan Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Εγω ξερω οτι αν σε πλησιασει καποιος τοσο πολυ σε ενα αστικο, οσο χρειαζεται για να πιασει την καρτα, μαλλον δεν ψαχνει την καρτα 😏 Μπορει να τα συνδιαζει,οτι πιασουμε σου λεει
Dr_Pepper Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Stefanos683 είπε για 490 ευρω κανονικα πρεπει να σου στειλει σμσ στο κινητο για διασταυρωση, ή εστω επειδη το επιασες νωρις να την ακυρωσουν. αμα κανεις καταγγελια πχ για ηλεκτρονικη απατη πρεπει να δικαιωθεις. τα στοιχεια του οι τραπεζες μπορουν να τα βρουν κ να τον καταγγελθει ως ηλεκτρονικη απατη. αλλιως τι υπαρχει η τεχνολογια; κ τοσα περιβαλλοντα ασφαλειας; Δεν ελέγχουμε μόνο αν ειναι όμορφο το εμαιλ αλλά και την διεύθυνση βασικά πατάμε επάνω γιατί μπορούν να βάλουν όνομα που συνήθως γίνεται για άλλο λόγο πχ να φαίνεται Κώστας Παπαδόπουλος αντι για [email protected] αλλά αυτό μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να βάλουν σαν όνομα πχ [email protected] ενώ το πραγματικό email να είναι [email protected] πατάς πάνω δηλαδή και βγαίνει η καρτέλα με την πραγματική διεύθυνση. και πάντα προσέχεις την παραμικρή λεπτομέρεια πχ άλλο elta άλλο eita ή ellta, etta κτλ Μετά κοιτάς και το link που οδηγεί Τέλος έπρεπε να έχεις την σοφία ότι στο ελλαδιστάν πληρώνεις στο ταμείο των ελτά ή πας στο αεροδρόμιο να κάνεις την χαρτούρα μόνος σου δεν υπάρχουν cyper πορταλζ για να κάνεις online εισαγωγές Αυτά γίνονται σε άλλες χώρες όχι εδώ. Δεν διάβασα όλα τα ποστ οπότε αν δεν έδωσες κωδικούς ebanking (πράγμα που σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται να γίνει με legit επιχείρηση) και έβαλες απλά την κάρτα σου αυτό που κάνεις ειναι να παγώσεις την κάρτα και να κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής (υπάρχει σχετική φόρμα στο site της τράπεζας σου) Αν έδωσες στοιχεία e banking και κάνανε τραπεζική μεταφορά χωρίς την κάρτα τότε το πράμα δυσκολεύει αλλά πιστεύω αν κινηθείς γρήγορα (πας κατευθείαν στην τράπεζα σου μην σπαταλήσεις καν χρόνο σε τηλέφωνα) και τους περιγράφεις το σκήνικο πάρε και το laptop μαζί δεν μπορείς να δείξεις τι έγινε απο το κινητό πάρε και to tracking code την απόδειξη αγοράς κτλ και περιέγραψε τους αναλυτικά τι έγινε και θα δικαιωθείς πιστεύω αρκεί να κινηθείς γρήγορα Μην ξεχάσεις μάσκα και QR code απο το rapid test. Τέλος επικοινώνησε και με την revolut Αν δεν γίνει τίποτα το τελευταίο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να πας στο ΑΤ να κάνεις μήνυση και να ζητήσεις να αρθεί η προστασία προσωπικών δεδομένων για να μάθεις ποιος ειναι
StamTheMan Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 26 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Δεν διάβασα όλα τα ποστ οπότε αν δεν έδωσες κωδικούς ebanking Δε διαβασες ουτε την πρωτη παραγραφο του αρχικου post.
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Κρίμα και πάλι κρίμα. Οτι και να πουμε το έχουμε πει πολλές φορές.
GaGaS_Thess Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 εμενα παντως σε αντιστοιχη περιπτωση που μπηκαν και εκαναν αγορες 90 € απο το playstation store αλλα με φυσικη καρτα στα χερια τους οχι μεσω scam email με το που μου εσκασε η συναλλαγη στο κινητο μπηκα παγωσα την καρτα πηρα τηλεφωνο στην Εθνικη μου κλειδωσαν το ebanking μου ειπαν οτι δεν μπορω να κανω αμφισβητηση συναλλαγης γιατι δεν εχει γινει ακομα εκκαθαριση ( ηταν Παρασκευη βραδυ ) . Καλεσα Δευτερα μεσημερι ειχε γινει η εκκαθαριση μου ειπαν οτι εχουν προχωρησει στις απαραιτητες κινησεις και θα ενημερωθω . Μετα απο 1 μηνα εγινε η πιστωση των χρηματων κανονικα στον λογαριασμο μου ολου του ποσου .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα