Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγοράστηκε πριν δύο βδομάδες από κότσοβολο.

Στα HD καναλια αρχίζει ένα τρεμοπαιξιμο και μια ελαφριά θολούρα.

Όχι πάντα. Αλλά συχνά.

Έχω κάνει κι αυτήν την premium ασφάλεια της 5ετιας από τον κότσο.

Είχα μια τηλ επαφή μαζί τους μου παν να κάνω ένα reset το έκανα αλλά τίποτα.

Η ερώτηση μου είναι για να μην πάω και την φέρνω για φτιάξιμο, μπορώ να ζητήσω πίσω τα χρήματα μου, επειδή πέρασαν λίγες μέρες;

Μπορώ να απαιτήσω να πάρω μια άλλη τηλεόραση συμπληρωνοντας το επιπλέον ποσό αν χρειαστεί;

Κάθε βοήθεια δεκτή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εαν βρισκεσαι ακομη εντος του DOA (εαν και εφοσον υποστηριζεται απο τον κατασκευαστη της τηλεορασης) μπορεις να την επιστρεψεις και να την κοιταξει το αρμοδιο service. Απο κει και περα ομως ειναι δικο τους θεμα τι θα σου προτεινουν γιατι δεν ειναι και εξοφθαλμη βλαβη (εννοω πως η τηλεοραση σου παιζει, αλλα οχι οπως πρεπει).

Διαφορετικα, την πας για service αφου βρισκεσαι εντος της εγγυησης και περιμενεις μεχρι να την ελεγξουν. Περιμενε ομως να σου απαντησουν και αλλα παιδια με περισσοτερες γνωσεις πανω στο θεμα του εαν δικαιουσαι επιστροφη χρηματων ή αλλη τηλεοραση.

Διαβασε και εδω εαν εχεις ορεξη: Πολιτική Επιστροφών - Kotsovolos.gr | ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ - kotsovolos.gr

Επεξ/σία από umbrella co.
Δημοσ.

Αν σου εμφανιζει εικονα σαν μωσαικο με περιεργα χρωματα και κολληματα δεν φταιει η τηλεοραση αλλα η κεραια σου. Στα HD καναλια αν το κεραιοσυστημα δεν ειναι σωστο εμφανιζεται ευκολα αστοχια. Ειδικα στην Αττικη απο το κεντρο της Αιγινας.

Δημοσ.

Τελικά την επέστρεψα πίσω την τηλεόραση στον Κοτσοβολο και πήρα μια άλλη.

Πάντως οφείλω να πω ότι η αντιμετώπιση που είχα, ήταν άψογη από όλο το πρωσωπικο και με εξυπηρέτησαν με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το θυμάμαι αυτό για τις επόμενες αγορές μου.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, manos04 είπε

Τελικά την επέστρεψα πίσω την τηλεόραση στον Κοτσοβολο και πήρα μια άλλη.

Πάντως οφείλω να πω ότι η αντιμετώπιση που είχα, ήταν άψογη από όλο το πρωσωπικο και με εξυπηρέτησαν με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το θυμάμαι αυτό για τις επόμενες αγορές μου.

Σου εκοψαν πιστωτικο?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, umbrella co. είπε

Σου εκοψαν πιστωτικο?

Αφού αναφέρει ότι αγόρασε τελικά άλλη το ποιό πιθανό είναι αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...