GorginoMagkalino Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα, υπάρχει κάποιο smartphone, tablet ή έστω συσκευή αποκλειστικά για παιχνίδια; Ότι λέξεις κλειδιά και χρησιμοποιήσω μου εμφανίζει ή χειριστήρια που εφαρμόζει πάνω το τηλέφωνο ή συσκευές android gaming τύπου Sony PSP. Εγώ θέλω απλά μια συσκευή με οθόνη αφής και hardware που να μπορεί να ανταπεξέλθει στο mobile legends.
vagtech Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Σε τάμπλετ xiaomi pad 5 με 11'' οθόνη 120 hz, 6 gb ram, επεξεργαστή sd 860 στα 400 ευρώ (με τιμολόγιο στα 320). Το έχω για παιχνίδια πχ pubg το παίζει τέρμα με χορταστική οθόνη. 1
GorginoMagkalino Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Στις 28/1/2022 στις 12:48 ΜΜ, GATE123 είπε Πόσα διαθέτεις? για 200 - 300€ έλεγα αλλα άμα έχεις συσκευή που ξέρεις ότι οργώνει στα 4 κατοστάρικα όπως ο φίλος από κάτω θα το σκεφτώ
Λύση GATE123 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Λύση Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 41 λεπτά πριν, GorginoMagkalino είπε για 200 - 300€ έλεγα αλλα άμα έχεις συσκευή που ξέρεις ότι οργώνει στα 4 κατοστάρικα όπως ο φίλος από κάτω θα το σκεφτώ https://www.you.gr/tilefonia-tablets/smartphones-ana-brand/ola-ta-smartphones/smartphone-realme-gt-neo-2-5g-6-62-256gb-12gb-blac?source=referrals&ref=bestprice.gr&__bpgid=MXBgclBxSmtpYTQsMmVQbTchdnVWR1Q= "σκοτώνει" 1
GorginoMagkalino Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Λοιπόν αγόρασα το Realme GT neo 2 και μετά από δύο μήνες χρήσης έχω να πω ότι δεν πρόκειται να αγοράσω ποτέ ξανά επώνυμη μάρκα πχ Samsung γιατί μόλις κατάλαβα ότι τσάμπα φράγκα πετούσα, να σημειωθεί ότι οι συσκευές μου τα τελευταία χρόνια ήταν Samsung Note και S. Με τα μισά χρήματα έχω πάρει πολύ καλύτερη συσκευή και σας ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό. Για να μην πιάσω της λεπτομέρειες μιας και δεν είμαι πολύ καλός στο να εξηγώ και θα σας κουράσω θα πω απλά το εξής: Η διαφορά που συνάντησα στα κινητά αυτά (ξαναλέω! Samsung Note! Όχι Galaxy A ή J!) με το GT Neo 2 είναι σαν να έκανα γενική χρήση υπολογιστή με ένα λάπτοπ των 200€ και ξαφνικά να πήρα PC Gaming!! Δύο πράγματα που με εξέπληξαν: 1. Φόρτιση 30', διάρκεια μπαταρίας 2 ημέρες με κανονική λειτουργία (τηλέφωνο, φβ, ινστα κλπ) 2. Επεξεργαστής. Αυτά 1 1
GATE123 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 16 λεπτά πριν, GorginoMagkalino είπε Λοιπόν αγόρασα το Realme GT neo 2 και μετά από δύο μήνες χρήσης έχω να πω ότι δεν πρόκειται να αγοράσω ποτέ ξανά επώνυμη μάρκα πχ Samsung γιατί μόλις κατάλαβα ότι τσάμπα φράγκα πετούσα, να σημειωθεί ότι οι συσκευές μου τα τελευταία χρόνια ήταν Samsung Note και S. Με τα μισά χρήματα έχω πάρει πολύ καλύτερη συσκευή και σας ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό. Για να μην πιάσω της λεπτομέρειες μιας και δεν είμαι πολύ καλός στο να εξηγώ και θα σας κουράσω θα πω απλά το εξής: Η διαφορά που συνάντησα στα κινητά αυτά (ξαναλέω! Samsung Note! Όχι Galaxy A ή J!) με το GT Neo 2 είναι σαν να έκανα γενική χρήση υπολογιστή με ένα λάπτοπ των 200€ και ξαφνικά να πήρα PC Gaming!! Δύο πράγματα που με εξέπληξαν: 1. Φόρτιση 30', διάρκεια μπαταρίας 2 ημέρες με κανονική λειτουργία (τηλέφωνο, φβ, ινστα κλπ) 2. Επεξεργαστής. Αυτά Με τα 12gb πήρες?
Nik1239 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, GorginoMagkalino είπε Λοιπόν αγόρασα το Realme GT neo 2 και μετά από δύο μήνες χρήσης έχω να πω ότι δεν πρόκειται να αγοράσω ποτέ ξανά επώνυμη μάρκα πχ Samsung γιατί μόλις κατάλαβα ότι τσάμπα φράγκα πετούσα, να σημειωθεί ότι οι συσκευές μου τα τελευταία χρόνια ήταν Samsung Note και S. Με τα μισά χρήματα έχω πάρει πολύ καλύτερη συσκευή και σας ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό. Για να μην πιάσω της λεπτομέρειες μιας και δεν είμαι πολύ καλός στο να εξηγώ και θα σας κουράσω θα πω απλά το εξής: Η διαφορά που συνάντησα στα κινητά αυτά (ξαναλέω! Samsung Note! Όχι Galaxy A ή J!) με το GT Neo 2 είναι σαν να έκανα γενική χρήση υπολογιστή με ένα λάπτοπ των 200€ και ξαφνικά να πήρα PC Gaming!! Δύο πράγματα που με εξέπληξαν: 1. Φόρτιση 30', διάρκεια μπαταρίας 2 ημέρες με κανονική λειτουργία (τηλέφωνο, φβ, ινστα κλπ) 2. Επεξεργαστής. Αυτά Btw παίζει να αφαιρεθεί το game από play store αλλά οκ😂
koutsis Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 23/5/2022 στις 5:02 ΜΜ, GorginoMagkalino είπε Λοιπόν αγόρασα το Realme GT neo 2 και μετά από δύο μήνες χρήσης έχω να πω ότι δεν πρόκειται να αγοράσω ποτέ ξανά επώνυμη μάρκα πχ Samsung γιατί μόλις κατάλαβα ότι τσάμπα φράγκα πετούσα, να σημειωθεί ότι οι συσκευές μου τα τελευταία χρόνια ήταν Samsung Note και S. Με τα μισά χρήματα έχω πάρει πολύ καλύτερη συσκευή και σας ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό. Για να μην πιάσω της λεπτομέρειες μιας και δεν είμαι πολύ καλός στο να εξηγώ και θα σας κουράσω θα πω απλά το εξής: Η διαφορά που συνάντησα στα κινητά αυτά (ξαναλέω! Samsung Note! Όχι Galaxy A ή J!) με το GT Neo 2 είναι σαν να έκανα γενική χρήση υπολογιστή με ένα λάπτοπ των 200€ και ξαφνικά να πήρα PC Gaming!! Δύο πράγματα που με εξέπληξαν: 1. Φόρτιση 30', διάρκεια μπαταρίας 2 ημέρες με κανονική λειτουργία (τηλέφωνο, φβ, ινστα κλπ) 2. Επεξεργαστής. Αυτά Υπερβαλλεις λίγο έτσι; 😂 Εντάξει καλό το realme για τα λεφτά του αλλά όχι και πολύ ανώτερο από samsung Note και s που θεωρούνται τα top android. Εκτός αν τα samsung που είχες ήταν τίποτα αρχαία μοντέλα! Επεξ/σία 25 Μαΐου 2022 από koutsis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα