georgiouu Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 εχει κανει καποιος εγγραφη; δοκιμασα να κανω εγγραφη αλλα μαλλον το μετανοιωσα παρα πολλα προσωπικα στοιχεια ζηταει μια ιδιωτικη εταιρεια για να γινεις πελατης τους...μεχρι και διευθυνση κατοικιας θα μου πειτε για ταυτοποιηση...μα το δελτιο στο πρακτορειο ειναι εντελως ανωνυμο,δεν μπορουσαν να βρουν καποιο παρομοιο ψηφιακο τροπο; και πες οτι κερδιζεις το τζακ ποτ (λεμε τωρα).Ολα τα προσωπικα σου στοιχεια ειναι προσβασιμα δεν ξερω και εγω σε ποσους ανθρωπους αποτρεπτικα ολα τα παραπανω για μενα ακουω γνωμες
Raylan Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) όλες οι στοιχηματικες εταιρίες ζητάνε προσωπικά στοιχεια, ταυτότητα, λογαριασμούς δεκο, τηλεφωνα και τα σχετικά, κάποια εταιρία μου ζήταγε βεβαίωση μόνιμης κατοικίας από το δημαρχείο για να κάνω ανάληψη τα χρήματα μου.. προσωπικά προτιμώ την stoiximan που σου δίνει πολύ μεγάλες αποδόσεις και όταν κανεις την επιβεβαίωση των στοιχείων μπορείς να κανεις άμεσα ανάληψη τα χρήματα σου και να φανούν στον λογαριασμό σου μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα οι λόγοι είναι προφανείς που σου ζητούν ποσα πολλά στοιχεια, τους υποχρεώνει το κράτος για να μπορεί να ελέγξει την φοροδιαφυγή Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2022 από Raylan 5
andreas1gr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 38 λεπτά πριν, georgiouu είπε εχει κανει καποιος εγγραφη; δοκιμασα να κανω εγγραφη αλλα μαλλον το μετανοιωσα παρα πολλα προσωπικα στοιχεια ζηταει μια ιδιωτικη εταιρεια για να γινεις πελατης τους...μεχρι και διευθυνση κατοικιας θα μου πειτε για ταυτοποιηση...μα το δελτιο στο πρακτορειο ειναι εντελως ανωνυμο,δεν μπορουσαν να βρουν καποιο παρομοιο ψηφιακο τροπο; και πες οτι κερδιζεις το τζακ ποτ (λεμε τωρα).Ολα τα προσωπικα σου στοιχεια ειναι προσβασιμα δεν ξερω και εγω σε ποσους ανθρωπους αποτρεπτικα ολα τα παραπανω για μενα ακουω γνωμες Κέρδισε πρώτα το Τζακ ποτ και μετά ξεκίνα να ανησυχείς.... 2
dbrillis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, georgiouu είπε εχει κανει καποιος εγγραφη; δοκιμασα να κανω εγγραφη αλλα μαλλον το μετανοιωσα παρα πολλα προσωπικα στοιχεια ζηταει μια ιδιωτικη εταιρεια για να γινεις πελατης τους...μεχρι και διευθυνση κατοικιας θα μου πειτε για ταυτοποιηση...μα το δελτιο στο πρακτορειο ειναι εντελως ανωνυμο,δεν μπορουσαν να βρουν καποιο παρομοιο ψηφιακο τροπο; και πες οτι κερδιζεις το τζακ ποτ (λεμε τωρα).Ολα τα προσωπικα σου στοιχεια ειναι προσβασιμα δεν ξερω και εγω σε ποσους ανθρωπους αποτρεπτικα ολα τα παραπανω για μενα ακουω γνωμες Ενω στο πρακτορείο αν κερδίσεις ενα σεβαστό ποσό, ολα ειναι ανώνυμα! Ακουω γνωμες. 1
Metal Heart Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, georgiouu είπε και πες οτι κερδιζεις το τζακ ποτ (λεμε τωρα).Ολα τα προσωπικα σου στοιχεια ειναι προσβασιμα δεν ξερω και εγω σε ποσους ανθρωπους Αν κερδίσεις με δελτίο σε πρακτορείο και πάλι θα δώσεις τα στοιχεία σου στον ΟΠΑΠ για να σου μεταφέρουν τα χρήματα. Μη νομίζεις ότι θα πας με το δελτίο και θα σου δώσουν μετρητά σε σακούλες. 1
georgiouu Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, Metal Heart είπε Αν κερδίσεις με δελτίο σε πρακτορείο και πάλι θα δώσεις τα στοιχεία σου στον ΟΠΑΠ για να σου μεταφέρουν τα χρήματα. Μη νομίζεις ότι θα πας με το δελτίο και θα σου δώσουν μετρητά σε σακούλες. η λογικη λεει οτι θα καταθεσεις το δελτιο και θα σου βαλουν τα λεφτα σε ενα λογαριασμο.οκ θα δωσεις τα στοιχεια σου για να γινει αυτο.Υποθετω δεν θα εχουν πολλα ατομα προσβαση σε αυτο αλλα εχει διαφορα απο το τα στοιχεια σου να υπαρχουν στο ηλεκτρονικο δελτιο που κατεθεσες.η λογικη παλι λεει οτι πολυ περισσοτερα ατομα μπορει να εχουν προσβαση στα ηλεκτρονικα δελτια ειναι αλλο level τα δελτια που παιζονται αλλο level ασφαλειας τα κερδισμενα χρηματα που κατατιθενται
Basilhs23___ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Το τι θα κάνεις στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ εξαρτάται από το ύψος του ποσού που θα κερδίσεις, πριν 20 χρόνια κέρδισα 300 ευρώ στο στοίχημα, πηγα μόνο το δελτίο και τα εισέπραξα. Από τότε πολλά πράγματα θα έχουν αλλάξει. Και το ίδιο ισχύει και με τις εταιρείες, έλεγχος φοροδιαφυγής, διασφάλιση της εταιρείας όσο και των στοιχείων και κερδών αν γίνει καμία λαμογια, κλοπή κτλ, μπορεί να γίνουν ένα σωρό.
george1807 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, dbrillis είπε Ενω στο πρακτορείο αν κερδίσεις ενα σεβαστό ποσό, ολα ειναι ανώνυμα! Ακουω γνωμες. Ξέπλυμα χρήματος. Ο μόνος λόγος. Είναι πολύ πιο εύκολο να διακινήσεις online μαύρο χρήμα παρά με φυσική παρουσία. Υπάρχει ανωνυμία online ενώ από κοντά βλέπουν ποιος είσαι, σε καταγράφουν κάμερες και η ψυχολογία είναι αλλιώς.
Nabuko Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Από ένα ποσό και πάνω, 800, 1000, δε θυμάμαι, σου κόβει επιταγή ο πράκτορας στο όνομά σου. Οπότε κι εκεί δίνεις στοιχεία. 1
G.TH. Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 16 ώρες πριν, george1807 είπε Ξέπλυμα χρήματος. Ο μόνος λόγος. Είναι πολύ πιο εύκολο να διακινήσεις online μαύρο χρήμα παρά με φυσική παρουσία. Υπάρχει ανωνυμία online ενώ από κοντά βλέπουν ποιος είσαι, σε καταγράφουν κάμερες και η ψυχολογία είναι αλλιώς. Το ανάποδο. Πιο εύκολα γίνεται ξέπλυμα δια ζώσης. Με αγορά δελτίων πριν εξαργυρωθούν.
george1807 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, G.TH. είπε Το ανάποδο. Πιο εύκολα γίνεται ξέπλυμα δια ζώσης. Με αγορά δελτίων πριν εξαργυρωθούν. Γίνεται αλλά είναι πιο δύσκολο να διακινήσεις μεγάλο όγκο. Ψιλικατζίδικο ξέπλυμα είναι αυτό και έχει πιο πολλη κούραση.
Strat8 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Τελικά τι έκανες φίλε; Είχα κι εγώ τις ίδιες σκέψεις και ανησυχίες. Είναι αρκετά τα προσωπικά στοιχεία που ζητάει και είμαι κάπως διστακτικός. Αν ήταν κρατική τότε δεν θα με ένοιαζε καθώς τα έχουν ήδη τα στοιχεία μας. Πρόκειται όμως για ιδιωτική εταιρεία και απ' ό,τι βλέπω ούτε καν ελληνική, αλλά απο χώρα της Ανατολικής Ευρώπης (Τσεχία).
andreas1gr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 4 ώρες πριν, Strat8 είπε Πρόκειται όμως για ιδιωτική εταιρεία και απ' ό,τι βλέπω ούτε καν ελληνική, αλλά απο χώρα της Ανατολικής Ευρώπης (Τσεχία). Πότε εγινε Τσέχικη εταιρία η ΟΠΑΠ Α.Ε.;
Nabuko Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, andreas1gr είπε Πότε εγινε Τσέχικη εταιρία η ΟΠΑΠ Α.Ε.; Διάβασε εδώ https://banks.com.gr/opap-4713-valea-foundation/
Strat8 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, andreas1gr είπε Πότε εγινε Τσέχικη εταιρία η ΟΠΑΠ Α.Ε.; Το 2013. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα