nickpaokgr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Εμένα από σε επεξεργασία, έγινε , Τιμολογημένη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aristomaxos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Και σε μένα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcmasterrace123 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 15 λεπτά πριν, Aristomaxos είπε Και σε μένα ! Παιδιά στο πλαίσιο εμένα με ξεχάσατε🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickpaokgr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 48 λεπτά πριν, Aristomaxos είπε Και σε μένα ! Διακίνησης αε , έφαγες και εσύ μεταφορική αντί για κούριερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcmasterrace123 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Όχι ρε φίλε ,δίνω μάθημα εκείνη την ώρα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παραλήφθηκε η κάρτα; Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2022 από Τέρης Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcmasterrace123 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Παραλήφθηκε η κάρτα; Ναι κανονικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aristomaxos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Εγώ σήμερα παρέλαβα ! Την έβαλα πριν από λίγο στο case. Σε idle οι ανεμιστήρες δεν γυρίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcmasterrace123 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Aristomaxos είπε Εγώ σήμερα παρέλαβα ! Την έβαλα πριν από λίγο στο case. Σε idle οι ανεμιστήρες δεν γυρίζουν. Μεγιά σου! Είναι feature όχι bug🤣 Το κάνανε σκόπιμα γιατί κρατάει καλές θερμοκρασίες στο idle. Νομίζω 35 - 40. Ακόμα και όταν γκειμαρω δεν είδα πάνω από 50 βαθμούς. Τι να πω ,μπράβο στους μηχανικούς που την σχεδίασαν. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2022 από pcmasterrace123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aristomaxos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, pcmasterrace123 είπε Μεγιά σου! Είναι feature όχι bug🤣 Ναι καλέ γι' αυτό το ανέφερα. Έβαλα κι εγώ BF4 να παίξω, 62 βαθμούς ήταν η μέγιστη θερμοκρασία με 40% μέγιστο αριθμό στροφών. CPU έχω τον i5 4570, ακόμα και σ' ένα τόσο παλαιό παιχνίδι έχω CPU bottleneck αφού έφθασε CPU usage 90%. Μόλις δω μια B660 ή Ζ690 στη σωστή τιμή θα πάω σε Alder Lake Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα