icenex Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Ρε παιδες εδω και λιγους μηνες πηρα το εν λογω κινητο και κατα διαστηματα οταν μιλαω στο τηλεφωνο ή οταν παω να το ξεκλειδωσω μου ανοιγει ο φακος απο μονος του εχει καποια συντομευση που την παταω αθελα μου γιατι εχω ψαξει τον τοπο και δεν βρισκω κατι στις ρυθμισεις η ειμαι τυφλος τι να πω.Δεν ειναι κατι τραγικο αλλα καμια φορα εκει που μιλαω και ειναι βραδυ νιωθω σαν φαρος.
stark Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, icenex είπε Ρε παιδες εδω και λιγους μηνες πηρα το εν λογω κινητο και κατα διαστηματα οταν μιλαω στο τηλεφωνο ή οταν παω να το ξεκλειδωσω μου ανοιγει ο φακος απο μονος του εχει καποια συντομευση που την παταω αθελα μου γιατι εχω ψαξει τον τοπο και δεν βρισκω κατι στις ρυθμισεις η ειμαι τυφλος τι να πω.Δεν ειναι κατι τραγικο αλλα καμια φορα εκει που μιλαω και ειναι βραδυ νιωθω σαν φαρος. Τυχερός είσαι αν το μόνο θέμα που έχεις με τη συγκεκριμένη συσκευή είναι αυτό που περιγράφεις ! Μήπως έχεις τη συντόμευση (διακόπτης) του φακού στο notification panel (γνωστό και ως "κουρτίνα") και το πατάς καταλάθος με το αυτί σου επειδή όπως είναι γνωστό τα Poco έχουν πρόβλημα και με τον proximity sensor ; 1 1
icenex Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 22 λεπτά πριν, stark είπε Τυχερός είσαι αν το μόνο θέμα που έχεις με τη συγκεκριμένη συσκευή είναι αυτό που περιγράφεις ! Μήπως έχεις τη συντόμευση (διακόπτης) του φακού στο notification panel (γνωστό και ως "κουρτίνα") και το πατάς καταλάθος με το αυτί σου επειδή όπως είναι γνωστό τα Poco έχουν πρόβλημα και με τον proximity sensor ; Δοξα το θεο παραπονο δεν εχω για 200 ευρω κινητο νομιζω τα κανει ολα και συμφερει, απλα κατα καιρους μου κανει αυτο που ανοιγει ο φακος στα καλα καθουμενα.Βρε λες να ειναι κατι τοσο απλο και το ανοιγω με το αυτι μου?Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω σβησει αυτην την συντομευση απο την κουρτινα.Θα την σβησω να δω αν μου το ξανακανει. Δεν το κανει συνεχεια οποτε φανταζομαι ειτε το παταω με το αυτι ειτε υπαρχει καποια συντομευση με συνδυασμο πληκτρων που τα παταω εν αγνοια μου.Και για αυτο ρωτησα εδω μιας και δεν ειχα ξανα στο παρελθον xiaomi και βασικα δεν αλλαζω κινητα καθε τρεις και λιγο πριν απο αυτο ειχα ενα lg g4.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα