Προς το περιεχόμενο

SOS Αυτόματη επανεκκίνηση Router όταν χάνει την σύνδεση με το Internet

fox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαίρεται, ψάχνω με κάποιον τρόπο την δυνατότητα επανεκκινήσεως του router σε περίπτωση που έχω κάποιο πρόβλημα με την σύνδεση μου, έχω εγκαταστήσει σύστημα συναγερμού και κάμερες οι οποίες έχουν επικοινωνία μέσο internet και τελευταία είχα θέμα με την σύνδεση μου η οποία απλά χρειαζόντανε μια επανεκκίνηση του router για να επανέλθει. Εάν υπάρχει κάποιο smart plug, πολύμπριζο, UPS η router που να έχει αυτή την δυνατότητα παρακαλώ πολύ να με ενημερώσετε!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για ποιον λόγο να χρειάζεται επανεκκίνηση το modem-router του παρόχου όταν χάνει το ίντερνετ; Αν πέσει, το περιμένει να έρθει και μόλις επιστρέψει, όλα είναι όπως πριν. Αν δεν συμβαίνει αυτό, μήπως έπεσες σε προβληματική συσκευή;

Για ποιον πάροχο και σε ποιο modem-router αναφέρεσαι;

18 ώρες πριν, fox είπε

Χαίρεται, ψάχνω με κάποιον τρόπο την δυνατότητα επανεκκινήσεως του router σε περίπτωση που έχω κάποιο πρόβλημα με την σύνδεση μου, έχω εγκαταστήσει σύστημα συναγερμού και κάμερες οι οποίες έχουν επικοινωνία μέσο internet και τελευταία είχα θέμα με την σύνδεση μου η οποία απλά χρειαζόντανε μια επανεκκίνηση του router για να επανέλθει. Εάν υπάρχει κάποιο smart plug, πολύμπριζο, UPS η router που να έχει αυτή την δυνατότητα παρακαλώ πολύ να με ενημερώσετε!!!

Έτσι όπως το περιγράφεις φαίνεται ότι, για κάποιο λόγο, «κολλάει» το μόντεμ και χρειάζεται επανεκκίνηση για να επανέλθει. Το πιο πιθανό είναι ότι έπεσες σε προβληματικό μηχάνημα. Επικοινώνησε με τον πάροχό σου για να στο αντικαταστήσει. Μπορείς να βάλεις έναν μηχανικό/ψηφιακό χρονοδιακόπτη που θα «κόβει» το ρεύμα στο μόντεμ και θα το επαναφέρει πχ 1 φορά την ημέρα. Καλύτερα όμως να ζητήσεις αντικατάσταση.

Επισης η γραμμη ενδεχομένως να εχει πολλα σφαλματα. Εμας στην συνδεση του σπιτιού μου (adsl) καθε μερικες μερες μαζεύονται τοσα σφαλματα στο ρούτερ που παθαινει κοκομπλοκο (καλο επωνυμο ) , και κανω επανεκκίνηση για να στανιαρει. Για αρχη θα προτεινα κι εγω με ενα απλο χρονοδιακοπτη να κλεινει και να ανοιγει το ρευμα μια φορα την ημερα στο ρουτερ για να επανεκκινει, και βλεπεις πως παει.

...επικοινωνησε πρωτα μαζι τους να σου φτιαξουν την γραμμή και ασε της πατεντες με χρονοδιακόπτες...

Χρονοδιακόπτη βαλε αν ειναι ενα μαπα το ρουτερ και μπουκωνει καθε τοσο για να αναναιωνετε.Αν γραμμη σου ειναι χαλια,ακομα και επωνυμο   ρουτερ να βαλεις πανω δεν θα διορθωθει η κατασταση....

8 ώρες πριν, iliasleon είπε

...επικοινωνησε πρωτα μαζι τους να σου φτιαξουν την γραμμή και ασε της πατεντες με χρονοδιακόπτες...

Χρονοδιακόπτη βαλε αν ειναι ενα μαπα το ρουτερ και μπουκωνει καθε τοσο για να αναναιωνετε.Αν γραμμη σου ειναι χαλια,ακομα και επωνυμο   ρουτερ να βαλεις πανω δεν θα διορθωθει η κατασταση....

Ναι good luck with that...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...