MrKirito Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους . Γνωρίζει κανείς αν κάποιο μαγαζί εισάγει ακόμα το Edge στην Ελλάδα? Γιατί ο μόνος τρόπος που το βρισκω είναι να έρθει από Αγγλία και καθυστερεί πάρα πολύ καιρό. Και η άλλη επιλογή που έχω είναι μόνο digital.Οπότε αν κάποιος γνωρίζει πως μπορώ να το βρω σε φυσική μορφή πραγματικά θα με βοηθούσε πάρα πολύ και θα του ήμουν ευγνώμων. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια
chek2fire Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 καλά έτσι και αλλιώς ανά δίμηνο δεν είναι? δλδ πάντα σου έρχεται στην ώρα της έκδοσης όχι πρώτη μέρα αλλά έρχεται. Εγώ το έχω την συνδρομή πάντως από εδώ https://www.magazinesdirect.com/ 1
MrKirito Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) α 4 ώρες πριν, chek2fire είπε καλά έτσι και αλλιώς ανά δίμηνο δεν είναι? δλδ πάντα σου έρχεται στην ώρα της έκδοσης όχι πρώτη μέρα αλλά έρχεται. Εγώ το έχω την συνδρομή πάντως από εδώ https://www.magazinesdirect.com/ ανα μήνα βγαίνει και εγω απο εκει το εχω συνδρομή αλλα πάντα μου το καθυστερούν σκέψου μια φορα περίμενα και εναν μήνα.Για αυτό ρωτάω μήπως υπάρχει στην Ελλάδα Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2022 από MrKirito
xaerialtwistx Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Συνηθιζα να το αγοραζω για χρόνια απο Πανεπιστημιου (International Press). Οι τελευταιες επισκέψεις ηταν λίγο απογοητευτικες αλλά αυτό φαίνεται να είναι γενικό πρόβλημα. Πλεον κατεβαζω την ψηφιακη μορφη και τη φυσική... όταν ερθει. 1
MrKirito Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Στις 2/2/2022 στις 4:07 ΠΜ, xaerialtwistx είπε Συνηθιζα να το αγοραζω για χρόνια απο Πανεπιστημιου (International Press). Οι τελευταιες επισκέψεις ηταν λίγο απογοητευτικες αλλά αυτό φαίνεται να είναι γενικό πρόβλημα. Πλεον κατεβαζω την ψηφιακη μορφη και τη φυσική... όταν ερθει. Γνωρίζεις αν υπάρχει ακόμα εκεί ? και εγώ τα ίδια φιλε μόνο ψηφιακά και δυστυχώς όποτε ερθει η φυσική μορφή του όπου αργεί παρά πολλές μέρες συνήθως 18-30
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα