Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει τύχει σε κανέναν ποτέ το κινητό του να κάνει πολλές συντονισμένες ενέργειες ταυτόχρονα. Πρόσφατα έστειλε μήνυμα μια ανάρτηση από τον τοίχο το κινητό μου σε έναν φίλο που δεν είχα μιλήσει ποτέ (άρα δεν ήταν στις πρόσφατες συνομιλίες) και αναρωτιέμαι αν ξέχασα το κινητό ξεκλειδωτο η με παρακολουθούν. Έχει συμβεί στο παρελθόν και άλλες φορές να ανεβάσει βίντεο στο youtube η να γράψει ένα ακαταλλαβιστικο μήνυμα σε γκρουπ στο Facebook. Είναι ποτέ δυνατόν να κάνει τόσα κλικ μόνο του; 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, christos32 είπε

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει τύχει σε κανέναν ποτέ το κινητό του να κάνει πολλές συντονισμένες ενέργειες ταυτόχρονα. Πρόσφατα έστειλε μήνυμα μια ανάρτηση από τον τοίχο το κινητό μου σε έναν φίλο που δεν είχα μιλήσει ποτέ (άρα δεν ήταν στις πρόσφατες συνομιλίες) και αναρωτιέμαι αν ξέχασα το κινητό ξεκλειδωτο η με παρακολουθούν. Έχει συμβεί στο παρελθόν και άλλες φορές να ανεβάσει βίντεο στο youtube η να γράψει ένα ακαταλλαβιστικο μήνυμα σε γκρουπ στο Facebook. Είναι ποτέ δυνατόν να κάνει τόσα κλικ μόνο του; 

Θεωρείς ότι είσαι τόσο διάσημος που σε παρακολουθεί κάποιος? 🙄

Δημοσ.

Θα μπορούσε να είναι κάποιος γνωστος που έχω ενοχλήσει στο παρελθόν. Δεν μου έχουν κλέψει ποτέ λεφτά αλλά τα τελευταία 3 χρόνια η αλήθεια είναι ότι έχει συμβεί πολλές φορές. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η κλασική πρώτη λύση είναι αλλαγή κωδικών σε social και email και ταυτόχρονα ενεργοποίηση δύο βημάτων όπου προσφέρεται. Εννοείτε ότι θα ορίσεις το κινητό σου για επιβεβαίωση παντού.

Όλα αυτά βέβαια θα τα κάνεις από καθαρό υπολογιστή και όχι από το κινητό αφού έχεις αμφιβολίες για την ακεραιότητα του.

Επεξ/σία από micos000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...