yema0123 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Πηρα σε γνωστη αλυσιδα και μου ζητησαν 600 (?!?!) για ενα χρονο συνδρομη. Υπαρχει κανενα της προκοπης Μαρουσι - Πευκη - Χαλανδρι που να ειναι κοντα στα 200?
michael92 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, yema0123 είπε Πηρα σε γνωστη αλυσιδα και μου ζητησαν 600 (?!?!) για ενα χρονο συνδρομη. Υπαρχει κανενα της προκοπης Μαρουσι - Πευκη - Χαλανδρι που να ειναι κοντα στα 200? Πώς ακριβώς περιμένεις να πληρώσει το ενοίκιο ένας χώρος 2000-3000τ.μ στα βόρεια προάστια αν χρεώνει 200€ ετήσιες συνδρομές; Τα 50€/μήνα μου ακούγονται αρκετά λογικό ποσό. 1 1
basilis_k6 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 μήπως εχει μονο φουλ πακετο μασαζ, πισίνες κτλ? 600 ευρω για γυμναστηριο ειναι αστείο ποσό. ισως ειναι τιποτα vip καταστάσεις αλλα πανω απο 200-250 για οργανα δεν εχω ακουσει πουθενα απο το 2008 και μετά. 2
raxanas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Στα alterlife που ειναι semi-personal τοσο εχει το χρονο. Αν δέν ειναι boutique το υποκαταστημα τοτε εχει και οργανα μονο γύρω στα 200-240 1
Giorgos241 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, pano είπε Ρώτα και στα YAVA . Ήμουν στα yava exclusive και του έλειπαν βασικά όργανα και ο χώρος ήταν μικροσκοπικός για οποιαδήποτε άσκηση αν είχε το γυμναστήριο 2-3 άτομα ο χώρος. 2 ώρες πριν, raxanas είπε Στα alterlife που ειναι semi-personal τοσο εχει το χρονο. Αν δέν ειναι boutique το υποκαταστημα τοτε εχει και οργανα μονο γύρω στα 200-240 Επίσης τα mega gym δεν ξέρω πως είναι ... 2 ώρες πριν, michael92 είπε Πώς ακριβώς περιμένεις να πληρώσει το ενοίκιο ένας χώρος 2000-3000τ.μ στα βόρεια προάστια αν χρεώνει 200€ ετήσιες συνδρομές; Τα 50€/μήνα μου ακούγονται αρκετά λογικό ποσό. Εννοείται αυτό και με το παραπάνω αν έχεις να κανεις με ένα σωστό γυμναστήριο που δεν σου πετάει απλά όργανα στην μούρη χωρίς να σε ενημερώσει πως να τα αξιοποιήσεις ή σου δίνει καθοδήγηση για να εξελιχθείς. Αλλιώς όσο μεγάλος και καλός να είναι ο χώρος, τον θεωρώ σκόπιμο 1
Nabuko Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 17 ώρες πριν, basilis_k6 είπε μήπως εχει μονο φουλ πακετο μασαζ, πισίνες κτλ? 600 ευρω για γυμναστηριο ειναι αστείο ποσό. ισως ειναι τιποτα vip καταστάσεις αλλα πανω απο 200-250 για οργανα δεν εχω ακουσει πουθενα απο το 2008 και μετά. Εξαρτάται το γυμναστήριο, τι παροχές έχει και τι κόσμος πηγαίνει. Τα Holmes Place ας πούμε είναι ακριβά αλλά δεν είναι για όλους. Εγώ πάω σε σιδεράδικο και δίνω για όλο το έτος όσο στοιχίζει ένας μήνας στο holmes 😅
helen22 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Στην Πεύκη με 250 νομίζω περίπου το χρόνο είναι το Trainbox όπου έχει όργανα όπου δεν γίνεται χαμός γενικά, ομαδικά με καλούς γυμναστές και νορμάλ αριθμό κόσμου και με επιπλέον χρέωση έχει crossfit, pilates reformer και πολεμικές τέχνες. 1
unforgiven Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Πήγαινε στο NewYorkers, δίπλα στο Πέρκιζας στο Χαλάνδρι. Κάπου στα 200 βγαίνει η συνδρομή. Δεν θα βρεις βέβαια 40 διαδρόμους με τηλεόραση, είναι μικρό γυμναστήριο, αλλά ο ιδιοκτήτης και τα παιδιά που είναι εκεί είναι ορεξάτοι και βοηθούν πολύ.
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Εγώ πάω σε σιδεράδικο 😅 Ετσι ρε.. Αντρικά! Πισίνες και σου'πα μου'πες ναούμε
cumulus Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Εξαρτάται το γυμναστήριο, τι παροχές έχει και τι κόσμος πηγαίνει. Τα Holmes Place ας πούμε είναι ακριβά αλλά δεν είναι για όλους. Εγώ πάω σε σιδεράδικο και δίνω για όλο το έτος όσο στοιχίζει ένας μήνας στο holmes 😅 Πες μου οτι εχει αφισα του Arnold 😝
yema0123 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Εξαρτάται το γυμναστήριο, τι παροχές έχει και τι κόσμος πηγαίνει. Τα Holmes Place ας πούμε είναι ακριβά αλλά δεν είναι για όλους. Εγώ πάω σε σιδεράδικο και δίνω για όλο το έτος όσο στοιχίζει ένας μήνας στο holmes 😅 Γυμναστηριο θελω οχι να παω σε γυμναστηριο - social gathering. Μην με παρεξηγησετε, μου αρεσει να μιλαω και να γνωριζω κοσμο αλλα ο βασικος μου λογος που θελω να παω πισω στο γυμναστηριο ειναι για να ειμαι σε καλη υγεια και να αναπτυξω παλι μυς. Παλια πηγαινα στην αγια παρασκευη σε ενα πολυ καλο ψηλα, που ναι μεν ηταν σχετικα βρωμικο αλλα ηταν τοσο σωστα τα ατομα που ειχανε εκει περα, αξιζε με το παραπανω τα 300 ευρω. 58 λεπτά πριν, unforgiven είπε Πήγαινε στο NewYorkers, δίπλα στο Πέρκιζας στο Χαλάνδρι. Κάπου στα 200 βγαίνει η συνδρομή. Δεν θα βρεις βέβαια 40 διαδρόμους με τηλεόραση, είναι μικρό γυμναστήριο, αλλά ο ιδιοκτήτης και τα παιδιά που είναι εκεί είναι ορεξάτοι και βοηθούν πολύ. Αυτο θελω ! Μην σας πω οτι θα μου αρεσε και παραπανω κατι τετοιο 1 ώρα πριν, helen22 είπε Στην Πεύκη με 250 νομίζω περίπου το χρόνο είναι το Trainbox όπου έχει όργανα όπου δεν γίνεται χαμός γενικά, ομαδικά με καλούς γυμναστές και νορμάλ αριθμό κόσμου και με επιπλέον χρέωση έχει crossfit, pilates reformer και πολεμικές τέχνες. Δεν εχω παει ποτε απο κοντα να το δω, αλλα μου εχουν πει τα καλυτερα αλλοι που μενουν κοντα στο Μαρουσι. 1
yema0123 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, tzotzo είπε holmes place απο τα 600 να παω να δωσω 800 δυσκολο...
unforgiven Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, yema0123 είπε Αυτο θελω ! Μην σας πω οτι θα μου αρεσε και παραπανω κατι τετοιο Και δύο άλλα πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου: Δεν μαζεύονται περίεργες φάτσες και απέναντι είναι ο στίβος, εξαιρετική εναλλακτική σε σχέση με τον διάδρομο όταν το επιτρέπει ο καιρός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα