keysmith Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, tempo είπε καλησπέρα σας, πρώτη φορά κοιτάω συσκευή xiaomi για αγορά (πιο συγκεκριμένα xiaomi redmi note 11) και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής; όλες οι συσκευές xiaomi εμφανίζουν διαφημίσεις κατά την χρήση τους; Θυμάμαι ότι ένας φίλος με mi play μου είχε πει ότι εμφανίζονται διαφημίσεις αλλά θέλω να γνωρίζω αν αυτό ισχύει και σήμερα.....ευχαριστώ! ισχύει ότι εμφανίζουν διαφημίσεις αλλά πολύ εύκολα με μενού που έχουν τα xiaomi σε αυτές τις εφαρμογές τις απενεργοποιείς. θελει να ασχοληθείς λίγο αλλά το κάνεις μία φορά Εδώ πως Υ.Γ. γενικά για να σκοτώσεις σχεδόν όλες τις διαφημίσεις στα android (και μέσα σε μη πληρωμένες εφαρμογές από το play κτλ) βάζεις private DNS (προσωπικό DNS που θα βρεις στις ρυθμίσεις ΚΑΘΕ νεου android ) κάποιον DNS που ΔΕΝ επιλύει ονόματα από site διαφημίσεων (πχ dns.adguard.com) και ετσι οι περισσότερες διαφημίσεις και στις εφαρμογές και στα web sites εμφανίζονται κενές (όχι από το youtube είναι ενσωματωμένες) 2
Πέτρος Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Αφού το πέτυχα το θέμα, μια ερώτηση. Είμαι με ένα Mi11i 5g με Vodafone rom, δυστυχώς. Ως εκ τούτου, ακόμα δεν έχει πάρει το 14ρι ΜIUI, και δεν βλέπω φως σύντομα. Βλέπω σε άλλες χώρες (Βραζιλία, κάποιες Ευρωπαϊκές πχ Γερμανία), κόσμο να το έχει ήδη, πάλι με vf. Επειδή δεν θέλω να κάτσω να το φλασαρω με την ΧΜ και να το στήνω από την αρχή, υπάρχει κάποια άλλη λύση? Κάπου να βρω τη vf rom offline? Κάποιο άλλο κόλπο?
keysmith Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Πέτρος είπε Αφού το πέτυχα το θέμα, μια ερώτηση. Είμαι με ένα Mi11i 5g με Vodafone rom, δυστυχώς. Ως εκ τούτου, ακόμα δεν έχει πάρει το 14ρι ΜIUI, και δεν βλέπω φως σύντομα. Βλέπω σε άλλες χώρες (Βραζιλία, κάποιες Ευρωπαϊκές πχ Γερμανία), κόσμο να το έχει ήδη, πάλι με vf. Επειδή δεν θέλω να κάτσω να το φλασαρω με την ΧΜ και να το στήνω από την αρχή, υπάρχει κάποια άλλη λύση? Κάπου να βρω τη vf rom offline? Κάποιο άλλο κόλπο? ολα τα miui σε γειτονικές εκδόσεις ίδια πανω κάτω ειναι. Μικρές αλλαγές από εκδοση σε έκδοση και όχι πάντα για καλό (γίνονται συχνά πιο αργά, τρώει την μπαταρία γρηγορότερα, νέα bugs στη θέση παλιών που διορθώθηκαν κτλ κτλ). Κάθισε και περίμενε και μην ασχολείσαι. Διαβασε σε κανα forum πόσο καλά τρέχει το νεο Miui στην ΔΙΚΙΑ σου συσκευή και αν έχει θέματα περίμενε την πρώτη/δεύτερη αναβάθμιση και μετά βαλ'το. Θέλει να ωριμάσει πρώτα η έκδοση για να αξίζει (και ας την βγάζουν ως stable). Αλλιώς είσαι beta tester της xiaomi και δεν το ξέρεις. αυτά από έναν παλιό (2015) χρήστη του MIUI Επεξ/σία 6 Απριλίου 2023 από keysmith
Πέτρος Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, keysmith είπε ολα τα miui σε γειτονικές εκδόσεις ίδια πανω κάτω ειναι. Μικρές αλλαγές από εκδοση σε έκδοση και όχι πάντα για καλό (γίνονται συχνά πιο αργά, τρώει την μπαταρία γρηγορότερα, νέα bugs στη θέση παλιών που διορθώθηκαν κτλ κτλ). Κάθισε και περίμενε και μην ασχολείσαι. Διαβασε σε κανα forum πόσο καλά τρέχει το νεο Miui στην ΔΙΚΙΑ σου συσκευή και αν έχει θέματα περίμενε την πρώτη/δεύτερη αναβάθμιση και μετά βαλ'το. Θέλει να ωριμάσει πρώτα η έκδοση για να αξίζει (και ας την βγάζουν ως stable). Αλλιώς είσαι beta tester της xiaomi και δεν το ξέρεις. αυτά από έναν παλιό (2015) χρήστη του MIUI Bre σύμφωνοι, μόνο που το 14ρι έρχεται και με Android 13 από 12 που είμαι τώρα (ψιλοαδιάφορο), αλλά το βασικότερο είναι ότι έχω σταματήσει να παίρνω ενημερώσεις ασφαλείας, αφού πλέον βγαίνουν μόνο για το 14. Από ότι διαβάζω μέχρι τώρα, μόνο καλύτερη έγινε η συσκευή σε όσους πήραν την ΧΜ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα