Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, AtiX είπε

Άσχετο αλλά τόσα … ούτε εγώ δεν βαζω…!!! 🤣🤣🤣

Ε αντι κόμμα κ τελείες.... Βαζω πολλα..... Ουτως η αλλως ινσομνια ειναι. Αν ηταν κατι που μετραει εκει αλλαζει το πραγμα, μπαινουν κ τόνοι τοτε.. 😛 

1 ώρα πριν, Herald είπε

Αν μιλας για το fb messenger μου το κάνει και εμενα στις συζητήσεις group. Βέβαια το ιδιο μου ανεφερε και ατομο που δεν εχει xiaomi οποτε δεν ειμαι σιγουρος αν φταιει το κινητό η η εφαρμογή 

Γι αυτο λεω ναι.. Τις περισσοτερες φορες ειναι θεμα εφαρμογων αλλα στα xiaomi ειναι σε ολους οσους το λενε, το messenger.. Δν λεει καποιος για το instagram πχ και να εχει xiaomi, μονο για μεσσεντζερ, οποτε σίγουρα κατι τρεχει. Για παραδειγμα και εγω ειχα huawei p30 pro μεχρι περσι και ειχα το ιδιο θεμα στο ινσταγκραμ ομως οπως κ αλλοι με huawei, αλλα το μεσσεντζερ πήγαινε μπαλα. Τωρα εχω oneplus κ πανε ολα...μπαλα...οποτε είναι κ θεμα εφαρμογων αλλα και λειτουργικού μαζι... Εξαιρουνται βεβαια οι φορες π εχει θεμα το fb κ ολες οι εφαρμογες του για καποιες ωρες παγκοσμιως, και ειναι συχνες οι φορες αυτές τα τελευταια 2-3 χρόνια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, kostasfalcon είπε

Και εγω σου λεω οτι έφυγα απο το s10 lite με τον 855 που ειναι ανώτερος απο την δίκη σου συσκευη, και Νοιώθω οτι ανέβηκα 2 σκάλες επάνω 

Μια χαρα εχω ειδοποίησεις και στον messenger  και στο viber που δουλεύω…η εμμονή που εχετε μερικοί πραγματικά με ξεπερνάει….

Καλά εξυπακούεται πως δεν λειτουργούν σωστά οι ειδοποιήσεις, τους μισούς φίλους πρώτα τους παίρνω τηλ για να τους ενημερώσω ότι τους έχω στείλει μήνυμα.

Επίσης, η αυτόματη εναλλαγή στο black theme και στο night view βάση προγράμαμματος προφανώς δεν λειτούργησε ποτέ(δεν ειχα και πολλές προσδοκίες βέβαια γι αυτό, αρκετά εξεζητημένη λειτουργία για ξιαομι). Γενικά όσα στραβά διάβαζα και τις πρώτες μέρες δεν τα είχα, ένιωθα τυχερός, εν τέλη ήρθε και μένα η σειρά μου.  

Επίσης, οι φωτογραφίες με τα καμμένα πιξελ κορυφή.

Screenshot from 2022-01-28 16-46-00.png

Επεξ/σία από ideal09
  • Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, kostasfalcon είπε

Και εγω σου λεω οτι έφυγα απο το s10 lite με τον 855 που ειναι ανώτερος απο την δίκη σου συσκευη, και Νοιώθω οτι ανέβηκα 2 σκάλες επάνω 

Εγώ νιώθω το ακριβώς αντίθετο. Πρώτη φορά χρησιμοποιώ android με τόσο ολοκληρωμένο software χωρίς ίχνος bug και δεν χρειάστηκε να αλλάξω launcher στο κινητό. Εγώ προσωπικά δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσω ποτέ σε xiaomi...Προτιμήσεις είναι αυτές

• Like 1
Δημοσ.

Μετά από πολλά χρόνια χρήστης κινητών xiaomi από entry level mid level και flagship level κινητών της και έχοντας περάσει από miui 8 μέχρι και miui 12.5 enhanced edition θα πω τα εξής...οι ίδιες μαλακιες over and over again...ένας πραγματικά βαρύς launcher με πολλά εφέ άπειρες παραμετροποιησεις σε σημείο να χάνεις την μπάλα και να ξεφεύγεις από την ουσία του τι θες να κάνεις και που να πας να το κανεις!!! Το αμέσως χειρότερο για εμένα αν εξαιρέσει κάποιος τα παραπάνω γιατί είναι και θέμα γούστου αν σου αρέσουν η όχι είναι τα αμέτρητα bugs σε κάθε νέα ενημέρωση, αν αρχίζω να γράφω θα θέλω δύο σελιδες... Δυστυχώς η εταιρία ενδιαφέρεται να κάνει πωλήσεις παρά ουσιαστικό support!!

Εν κατακλείδι πήγα σε one plus άλλαξα στρατόπεδο και νομίζω ότι ανακάλυψα το διάστημα...η εμπειρία χρήσης είναι η μέρα με την νύχτα, stock εμπειρία χρήσης χωρίς bugs και χωρίς να βλέπω κρασαρισματα εφαρμογών η να χρειάζεται κάθε φορα να κάνω reboot το κινητό!! 

RIP xiaomi... Απο εμένα Χ μέχρι να αλλάξει πολιτική στο support της και στην λογική του miui της..

• Like 1
Δημοσ.

Καλά κι εσύ πήγες Oneplus στην εποχή της ενοποίησης με την ανάπηρη Oppo και το ColorOS. Aλλοι και αυτοί. Παράτησαν το πολύ καλό oxygenOS και το γύρισαν στης Oppo. 

• Like 2
Δημοσ.

Απαράδεκτο για μια εταιρεία που θέλει να χτυπήσει την apple και έχει βλέψεις για πρωτιά να ενημερώνει τόσες λίγες συσκευές της. Μακράν πολύ πίσω από Samsung Kai apple οι οποίες ενημερώνουν μια πολύ μεγάλη γκάμα από τις συσκευές της . 

Δημοσ.

Αυτό με τον κατακερματισμό ισχύει;
Νόμιζα ότι αφού το android είναι λινουξοειδές δεν έχει θέματα defragment ή δεν έχω καταλάβει κάτι καλά στο άρθρο.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, AtiX είπε

Έχω βαρεθεί να διαβάζω κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια για το MIUI και στο τέλος να μην υπάρχει καμία πραγματική βελτίωση σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση, και πάλι την ίδια εμπειρία χρήσης θα έχει, την ίδια απόδοση στις λειτουργίες παρασκηνίου, την ίδια διάρκεια ζωής μπαταρίας, το ίδιο προβληματικό σύστημα των widgets και τα ίδια bugs…

ΥΓ: και πριν χιμήξετε να με φάτε δεν αναφέρομαι στα νέα χαρακτηριστικά ούτε βέβαια στα κινητά ναυαρχίδες της… μιλάω για τις μεσαίες και μικρές κατηγορίες…

Προεξοφλείς κάτι χωρίς να το έχεις δει, νομίζω ότι στο θέμα MIUI είσαι αρκετά biased...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, apos είπε

Προεξοφλείς κάτι χωρίς να το έχεις δει, νομίζω ότι στο θέμα MIUI είσαι αρκετά biased...

οχι οτι εχει αδικο αλλα αυτα τα βλεπει μονο στην android μερια 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, apos είπε

Μακάρι να βγω λάθος και να δώσει σωστές roms… 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gogas23 είπε

Απαράδεκτο για μια εταιρεία που θέλει να χτυπήσει την apple και έχει βλέψεις για πρωτιά να ενημερώνει τόσες λίγες συσκευές της. Μακράν πολύ πίσω από Samsung Kai apple οι οποίες ενημερώνουν μια πολύ μεγάλη γκάμα από τις συσκευές της . 

Δεν θα ενημερώσει μόνο αυτές τις συσκευές. Είναι που είναι το άρθρο εξαιρετικά κακογραμμένο στο σημείο αυτό, όταν υπάρχει και η προδιάθεση για κράξιμο... Αυτά συμβαίνουν!

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, apos είπε

Δεν θα ενημερώσει μόνο αυτές τις συσκευές. Είναι που είναι το άρθρο εξαιρετικά κακογραμμένο στο σημείο αυτό, όταν υπάρχει και η προδιάθεση για κράξιμο... Αυτά συμβαίνουν!

Κάτσε ρε φίλε μου γιατί έτσι όπως το γράφεις με κανείς να νιώθω άσχημα, άδικος και ψεύτης…

Δηλαδή οι roms της xiaomi δεν είναι από τις πιο προβληματικές που υπάρχουν τα τελευταία χρόνια στο Android? Δηλαδή δεν υπάρχει πρόβλημα με τα αμέτρητα μοντέλα που βγάζει κάθε χρόνο? Που στα περισσότερα δεν προλαβαίνει να κάνει ποιοτικό έλεγχο και βγαίνουν τα ίδια μοντέλα με διαφορετικά parts? Που ουσιαστικά δεν υπάρχει υποστήριξη και μένουν μήνες χωρίς διόρθωση σε σημαντικά bugs? Όλα αυτά πρώτη φοράς τα ακούς?

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, AtiX είπε

Κάτσε ρε φίλε μου γιατί έτσι όπως το γράφεις με κανείς να νιώθω άσχημα, άδικος και ψεύτης…

Δηλαδή οι roms της xiaomi δεν είναι από τις πιο προβληματικές που υπάρχουν τα τελευταία χρόνια στο Android? Δηλαδή δεν υπάρχει πρόβλημα με τα αμέτρητα μοντέλα που βγάζει κάθε χρόνο? Που στα περισσότερα δεν προλαβαίνει να κάνει ποιοτικό έλεγχο και βγαίνουν τα ίδια μοντέλα με διαφορετικά parts? Που ουσιαστικά δεν υπάρχει υποστήριξη και μένουν μήνες χωρίς διόρθωση σε σημαντικά bugs? Όλα αυτά πρώτη φοράς τα ακούς?

Μα δεν πήγαινε σε εσένα το σχόλιο που κάνεις quote... Εσύ δεν είπες ότι θα βγάλει update μόνο για τόσα λίγα μοντέλα. Προσωπικά σε εσένα ανέφερα το ότι προεξοφλείς κάτι που δεν έχεις δει, τίποτα άλλο. Για αυτά που αναφέρεις,  μην την ξανακάνουμε την κουβέντα, έχουμε άλλη άποψη, εντελώς! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...