Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Εγω σκαλωσα στο ποσα τηλεφωνα εχει. Εχει τοσα τηλεφωνα εξω αυτην την στιγμη ενεργα μοντελα? Δεν το περιμενα.
snips Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, undone.m είπε κάτοχος εδώ και χρόνια htc m8-m10-u12+ είπα να πάρω xiaomi note 10 pro.παιδιά το τηλ είναι για τα σκουπίδια κολλάει απίστευτα,γενικά είναι ένα λογισμικό χάλια...αναγκάστηκα να παραγγείλω htc u20 5g από Αμερική.Σε 5 χρόνια μπορεί να αλλάξει η κατάσταση...ποιος ξέρει......... Redmit Note 8 Pro και Note 8. Σφαίρα και τα δύο (το pro με mediatek) και δεν μασάει σε ότι ανοίγω. Κάτι δεν κάνεις καλά ή είσαι εγκάθετος 3
Bil79 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Τα push notifications έχουν προστεθεί στα futures πλέον; Να μπορούν να δουλέψουν τα third party widgets σε όλους τους launchers μήπως;
stivaks72 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, Bil79 είπε Τα push notifications έχουν προστεθεί στα futures πλέον; Να μπορούν να δουλέψουν τα third party widgets σε όλους τους launchers μήπως; Σιγά μη βάλανε και υποστήριξη full screen gestures σε 3rd party launchers.
Giorgos17589 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, AtiX είπε Έχω βαρεθεί να διαβάζω κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια για το MIUI και στο τέλος να μην υπάρχει καμία πραγματική βελτίωση σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση, και πάλι την ίδια εμπειρία χρήσης θα έχει, την ίδια απόδοση στις λειτουργίες παρασκηνίου, την ίδια διάρκεια ζωής μπαταρίας, το ίδιο προβληματικό σύστημα των widgets και τα ίδια bugs… ΥΓ: και πριν χιμήξετε να με φάτε δεν αναφέρομαι στα νέα χαρακτηριστικά ούτε βέβαια στα κινητά ναυαρχίδες της… μιλάω για τις μεσαίες και μικρές κατηγορίες… Κ στις ναυαρχιδες ειναι.. Εχει φιλος μ mi10 pro κ αλλος ενας γνωστος μ το mi11 ultra.... Ο πρωτος τ πεταξε απ τ νευρα(σπασμενη οθονη) του κατω κ εχει μεινει μ ενα samsung s9+... Ο δευτερος ψαχνει ν τ πουλησει κ χρησιμοποιει oneplus 9 pro π αγορασε προσφατα... Κ οι δυο ειχαν θεμα με το messenger.... Κ διαφορα αλλα.. Πχ του πρωτου το mi10 pro οποτε πατούσε να συνδεθει σε wifi... Επαιζε σε φουλ ενταση ο ηχος κλησης... Ετσι.. Μονο του... Μετα κατι τυχαιες επανεκκινησεις..ειδοποιησεις σε εφαρμογες παροτι ειχαν βαλει εξαιρεση απο battery saver κ πληρη δικαιωματα.. Ειχαν οποτε τ θυμοταν τ κινητο... Κλπ νταξει αυτα θεωρουνται πολυ λαιτ λογικα... Εν ολιγης... Σε ολες τις συσκευες ειναι...οσο για το miui 13...δες review του xiaomi 12 και 12 pro του youtuber tech tablets... Και θα δεις τι bugs εχουν..τα δειχνει αναλυτικα.. . Που εχουν το miui13 απ την κουτα... Αν και chinese version προς τ παρον.... Δν αλλαζει η xiaomi... Απο το 2018 αρχες π πηρα δυο συσκευές (note 5 pro&mi8) ...κ μ σπασανε τ νευρα με τα bugs.. Δεν εχει αλλαξει τπτ... Κ εγω ειχα bugs τυπου battery drain η ασυμβατοτητας software με το notch(mi8) και θεματα με το τοτε πρωτοεμφανιζομενο dark mode... Δν ειχα επανεκκινησεις κ να παιζει ο ηχος κλησης αμα παω ν συνδεθω σε wifi... Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2022 από Giorgos17589
ideal09 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, Giorgos17589 είπε Κ στις ναυαρχιδες ειναι.. Εχει φιλος μ mi10 pro κ αλλος ενας γνωστος μ το mi11 ultra.... Ο πρωτος τ πεταξε απ τ νευρα(σπασμενη οθονη) του κατω κ εχει μεινει μ ενα samsung s9+... Ο δευτερος ψαχνει ν τ πουλησει κ χρησιμοποιει oneplus 9 pro π αγορασε προσφατα... Κ οι δυο ειχαν θεμα με το messenger.... Κ διαφορα αλλα.. Πχ του πρωτου το mi10 pro οποτε πατούσε να συνδεθει σε wifi... Επαιζε σε φουλ ενταση ο ηχος κλησης... Ετσι.. Μονο του... Μετα κατι τυχαιες επανεκκινησεις..ειδοποιησεις σε εφαρμογες παροτι ειχαν βαλει εξαιρεση απο battery saver κ πληρη δικαιωματα.. Ειχαν οποτε τ θυμοταν τ κινητο... Κλπ νταξει αυτα θεωρουνται πολυ λαιτ λογικα... Εν ολιγης... Σε ολες τις συσκευες ειναι...οσο για το miui 13...δες review του xiaomi 12 και 12 pro του youtuber tech tablets... Και θα δεις τι bugs εχουν..τα δειχνει αναλυτικα.. . Που εχουν το miui13 απ την κουτα... Αν και chinese version προς τ παρον.... Δν αλλαζει η xiaomi... Απο το 2018 αρχες π πηρα δυο συσκευές (note 5 pro&mi8) ...κ μ σπασανε τ νευρα με τα bugs.. Δεν εχει αλλαξει τπτ... Κ εγω ειχα bugs τυπου battery drain η ασυμβατοτητας software με το notch(mi8) και θεματα με το τοτε πρωτοεμφανιζομενο dark mode... Δν ειχα επανεκκινησεις κ να παιζει ο ηχος κλησης αμα παω ν συνδεθω σε wifi... Καλά ναι xiaomi και messenger δεν πανε μαζι. Γενικά ότι έχει να κανει με αυτοματισμούς και εφαρμογές που τρέχουν στο backround το MIUI τα κάνει μπάχαλο. Είχα δοκιμάσει redmi note 9s και το έδιωξα σε δύο βδομάδες. Το καλό είναι οτι φεύγουν για πλάκα. Καλα κινητα αλλα αν έχεις εμπειρία με ναυαρχίδα δεν συμβιβάζεσαι. 1
Bil79 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 51 λεπτά πριν, stivaks72 είπε Σιγά μη βάλανε και υποστήριξη full screen gestures σε 3rd party launchers. Ευτυχώς δεν έχω τέτοια προβλήματα με τον Nova launcher στο Μi9 μου. Γιατί φοράει custom ROM (Android 12 πλέον) από την πρώτη μέρα που το πήρα. 1
Giorgos17589 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 56 λεπτά πριν, ideal09 είπε Καλά ναι xiaomi και messenger δεν πανε μαζι. Γενικά ότι έχει να κανει με αυτοματισμούς και εφαρμογές που τρέχουν στο backround το MIUI τα κάνει μπάχαλο. Είχα δοκιμάσει redmi note 9s και το έδιωξα σε δύο βδομάδες. Το καλό είναι οτι φεύγουν για πλάκα. Καλα κινητα αλλα αν έχεις εμπειρία με ναυαρχίδα δεν συμβιβάζεσαι. Εγω μετα το mi8 δν ξαναπηρα.. Πηγα πρωτα σ samsung (s9+, s10+) μετα huawei (p30 pro, honor 20 pro) ξανα samsung (s21 ultra) κ τωρα oneplus... Δν ξαναγυρναω σ xiaomi ουτε για δευτερο... Για δευτερο εχω ενα alcatel... Σκυλι.. Ουτε bug ουτε τπτ.. Εψηνα να κοιταξω το 12 pro αλλα μετα τ review π ειδα με τα τοσα bug και τ προβληματα τ επεξεργαστη (ολα με τον 8 gen 1)... Μακρια κ αυτο...
kostasfalcon Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, GreekLegend2 είπε Όποιος θέλει γρήγορα updates στο android τότε πάει αποκλειστικά σε Samsung... Εμένα το α52s έχει ήδη πάρει android 12 με security patch Ιανουαρίου και τον επόμενο μήνα έρχεται και το one UI 4.1. Πριν αγοράσω το Samsung είχα και εγώ Xiaomi και το λογισμικό είναι πραγματικά μέρα με την νύχτα... Και εγω σου λεω οτι έφυγα απο το s10 lite με τον 855 που ειναι ανώτερος απο την δίκη σου συσκευη, και Νοιώθω οτι ανέβηκα 2 σκάλες επάνω 1 ώρα πριν, ideal09 είπε Καλά ναι xiaomi και messenger δεν πανε μαζι. Γενικά ότι έχει να κανει με αυτοματισμούς και εφαρμογές που τρέχουν στο backround το MIUI τα κάνει μπάχαλο. Είχα δοκιμάσει redmi note 9s και το έδιωξα σε δύο βδομάδες. Το καλό είναι οτι φεύγουν για πλάκα. Καλα κινητα αλλα αν έχεις εμπειρία με ναυαρχίδα δεν συμβιβάζεσαι. Μια χαρα εχω ειδοποίησεις και στον messenger και στο viber που δουλεύω…η εμμονή που εχετε μερικοί πραγματικά με ξεπερνάει…. 4 1
Giorgos17589 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 5 ώρες πριν, kostasfalcon είπε Και εγω σου λεω οτι έφυγα απο το s10 lite με τον 855 που ειναι ανώτερος απο την δίκη σου συσκευη, και Νοιώθω οτι ανέβηκα 2 σκάλες επάνω Μια χαρα εχω ειδοποίησεις και στον messenger και στο viber που δουλεύω…η εμμονή που εχετε μερικοί πραγματικά με ξεπερνάει…. Αν κ δεν αναφερεται σε εμενα τ σχολιο σου... Δν ειναι εμμονη.. Ειναι γεγονος... Οτι υπαρχει θεμα με το μεσσεντζερ συγκεκριμενα στα xiaomi.. Απο το miui 12 κ μετα... Πρεπει να το βαλεις να τρέχει μονιμα στο background αλλιως ειδοποιησεις δεν θα χεις εκτος αν μπεις στην εφαρμογη ο ιδιος... Αν δν μπεις... Δεν.... Στο λέω γτ βλεπω οσους εχουν xiaomi κ το 90% των ατομων π ξερω αυτο μ λενε... Προφανως θα υπάρχουν κ εξαιρεσεις... Ισως εισαι η τυχερή εξαιρεση... Αλλα δν παυει να ειναι κατι που συμβαινει... Κ αν θελεις μην ακους εμας εδω με τις εμμονες... Μπες σε φορουμ της xiaomi ειτε εξωτερικου ειτε μπες εδω στο myphone.gr σε οποιο μοντελο θες κ θα δεις τι γραφουν ατομα που ΕΧΟΥΝ xiaomi... Οχι αλλοι οπως εγω πχ που δν εχω και ακουω τι μ λενε οσοι εχουν... Ασε με εμενα... Δν εχω θεμα με την εταιρια... Αμα δεις κ σχολιο μου παραπανω κοιταζα για το 12 pro (δεν εχει βγει ακομα global... Μονο Κίνα)... Μεχρι π ειδα αρκετα reviews π εχουν βγει κ οι ιδιοι οι reviewers λενε για τα πολλα bug του miui 13 (το οποιο εχει απο κουτα το 12 pro)... Συν τα θεματα υπερθέρμανσης τ νεου snapdragon για το οποιο προφανως δν φταιει η xiaomi. Οπότε δν εχω θεμα με την εταιρια για να εχω καποια εμμονή προσωπικα... Σ λεω τι μ λενε κ τι διαβαζω... Εσυ εισαι η εξαιρεση π λειτουργουν ολα αψογα... Μπραβο γι αυτο... Κ ελπιζω να μην χαλασει με κανενα update γτ εχουν μια φημη... Ρίσκου 2
andreas1gr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 9 ώρες πριν, manolis940 είπε Κινητά 2+ ετών και θα πάρουν update. Με sony και samsung παλαιότερα Έγραψες την μαγική λέξη "παλαιότερα"... Οπότε τι συγκρίνεις;
eko13 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Σαν κάτοχος του X3 pro, δεν με μοιάζουν ούτε οι αναβαθμίσεις ούτε καν οι διαφημίσεις... Το θέμα με τις ειδοποιήσεις να φτιάξουν. Και δεν εχω κάποιο άλλο θεμα. Πραγματικά κρίμα αν και συνολικά είναι καλό τηλέφωνο να σου χαλάει αυτό την εμπειρία χρήσης... Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2022 από eko13
vassilis018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Once beta tester, always beta tester.
AtiX Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, Giorgos17589 είπε Αν κ δεν αναφερεται σε εμενα τ σχολιο σου... Δν ειναι εμμονη.. Ειναι γεγονος... Οτι υπαρχει θεμα με το μεσσεντζερ συγκεκριμενα στα xiaomi.. Απο το miui 12 κ μετα... Πρεπει να το βαλεις να τρέχει μονιμα στο background αλλιως ειδοποιησεις δεν θα χεις εκτος αν μπεις στην εφαρμογη ο ιδιος... Αν δν μπεις... Δεν.... Στο λέω γτ βλεπω οσους εχουν xiaomi κ το 90% των ατομων π ξερω αυτο μ λενε... Προφανως θα υπάρχουν κ εξαιρεσεις... Ισως εισαι η τυχερή εξαιρεση... Αλλα δν παυει να ειναι κατι που συμβαινει... Κ αν θελεις μην ακους εμας εδω με τις εμμονες... Μπες σε φορουμ της xiaomi ειτε εξωτερικου ειτε μπες εδω στο myphone.gr σε οποιο μοντελο θες κ θα δεις τι γραφουν ατομα που ΕΧΟΥΝ xiaomi... Οχι αλλοι οπως εγω πχ που δν εχω και ακουω τι μ λενε οσοι εχουν... Ασε με εμενα... Δν εχω θεμα με την εταιρια... Αμα δεις κ σχολιο μου παραπανω κοιταζα για το 12 pro (δεν εχει βγει ακομα global... Μονο Κίνα)... Μεχρι π ειδα αρκετα reviews π εχουν βγει κ οι ιδιοι οι reviewers λενε για τα πολλα bug του miui 13 (το οποιο εχει απο κουτα το 12 pro)... Συν τα θεματα υπερθέρμανσης τ νεου snapdragon για το οποιο προφανως δν φταιει η xiaomi. Οπότε δν εχω θεμα με την εταιρια για να εχω καποια εμμονή προσωπικα... Σ λεω τι μ λενε κ τι διαβαζω... Εσυ εισαι η εξαιρεση π λειτουργουν ολα αψογα... Μπραβο γι αυτο... Κ ελπιζω να μην χαλασει με κανενα update γτ εχουν μια φημη... Ρίσκου Άσχετο αλλά τόσα … ούτε εγώ δεν βαζω…!!! 🤣🤣🤣 1
Herald Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 5 ώρες πριν, Giorgos17589 είπε Αν κ δεν αναφερεται σε εμενα τ σχολιο σου... Δν ειναι εμμονη.. Ειναι γεγονος... Οτι υπαρχει θεμα με το μεσσεντζερ συγκεκριμενα στα xiaomi.. Απο το miui 12 κ μετα... Πρεπει να το βαλεις να τρέχει μονιμα στο background αλλιως ειδοποιησεις δεν θα χεις εκτος αν μπεις στην εφαρμογη ο ιδιος... Αν δν μπεις... Δεν.... Στο λέω γτ βλεπω οσους εχουν xiaomi κ το 90% των ατομων π ξερω αυτο μ λενε... Προφανως θα υπάρχουν κ εξαιρεσεις... Ισως εισαι η τυχερή εξαιρεση... Αλλα δν παυει να ειναι κατι που συμβαινει... Κ αν θελεις μην ακους εμας εδω με τις εμμονες... Μπες σε φορουμ της xiaomi ειτε εξωτερικου ειτε μπες εδω στο myphone.gr σε οποιο μοντελο θες κ θα δεις τι γραφουν ατομα που ΕΧΟΥΝ xiaomi... Οχι αλλοι οπως εγω πχ που δν εχω και ακουω τι μ λενε οσοι εχουν... Ασε με εμενα... Δν εχω θεμα με την εταιρια... Αμα δεις κ σχολιο μου παραπανω κοιταζα για το 12 pro (δεν εχει βγει ακομα global... Μονο Κίνα)... Μεχρι π ειδα αρκετα reviews π εχουν βγει κ οι ιδιοι οι reviewers λενε για τα πολλα bug του miui 13 (το οποιο εχει απο κουτα το 12 pro)... Συν τα θεματα υπερθέρμανσης τ νεου snapdragon για το οποιο προφανως δν φταιει η xiaomi. Οπότε δν εχω θεμα με την εταιρια για να εχω καποια εμμονή προσωπικα... Σ λεω τι μ λενε κ τι διαβαζω... Εσυ εισαι η εξαιρεση π λειτουργουν ολα αψογα... Μπραβο γι αυτο... Κ ελπιζω να μην χαλασει με κανενα update γτ εχουν μια φημη... Ρίσκου Αν μιλας για το fb messenger μου το κάνει και εμενα στις συζητήσεις group. Βέβαια το ιδιο μου ανεφερε και ατομο που δεν εχει xiaomi οποτε δεν ειμαι σιγουρος αν φταιει το κινητό η η εφαρμογή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα