Neural_handshake Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Αν η Meizu ειχε βλεψεις στην διεθνη αγορα ,τα xiaomi θα τα ειχαμε ολοι για φτηνιαρικα backup κ το γραφω εχοντας δει xiaomi απο εποχες mi 4c τοτε που εδω λιγοι την ηξεραν
AtiX Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε Αν η Meizu ειχε βλεψεις στην διεθνη αγορα ,τα xiaomi θα τα ειχαμε ολοι για φτηνιαρικα backup κ το γραφω εχοντας δει xiaomi απο εποχες mi 4c τοτε που εδω λιγοι την ηξεραν Να είναι καλά η ελληνική κοινότητα MIUI που μπορέσαμε να “δούμε” τέτοια κινητά… 1
fommof Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, keysmith είπε Τώρα μαλλον σε άλλα κινητά οι ίδιες εκδόσεις είναι πιο προβληματικές γιατί ακούω παράπονα αστάθειας γενικά. Και αυτό πρόβλημα είναι να ξέρεις πιο κινητό με ποια miui παίζει καλά (και ΑΝ θα ισχύει για την επόμενη). Ωστόσο από όλες τις εταιρίες ακούμε παρόμοια θέματα ή κάνω λάθος; Δεν διαφωνώ αλλά το tally για κάθε έναν από εμάς που μένουμε με τον "μουτζούρη" (ανεξαρτήτως μοντέλου) είναι ακριβώς το ίδιο. Να παλεύεις με την συσκευή σου αντί να σου λύνει τα χέρια. Για την ερώτηση σου δεν ξέρω. Για αυτό ακριβώς ανέφερα οτι αν τώρα παθαινε κατι το 7 δεν έχω ιδέα σε ποια εταιρεία θα κατέληγα. Το σίγουρο ειναι οτι θα ξεψαχνιζα αρκετές εταιρείες και υποψήφια κινητά συγκεκριμένα και οτι ακριβώς λόγω της όχι τόσο καλής μου εμπειρίας με τα Xiaomi δεν θα τα είχα καν στην λίστα. Αλλά όπως είπα, περί ορέξεως, προφανώς δεν είναι όλοι τόσο δυσαρεστημένοι που δεν θα ξαναέπαιρναν Xiaomi και αυτό απο εμένα τουλάχιστον είναι απολύτως σεβαστό. EDIT: εν μέρη άσχετο, αλλά επισης ξεκαθαρίζω οτι δεν έχουμε όλοι την όρεξη και τον χρόνο ή δεν είμαστε διατεθιμένοι να παρουμε το ρισκο να παιζουμε με custom roms. Πολλοι απο εμάς θέλουμε κινητά να δουλεύουν όπως πρέπει απο την στιγμή που βγαίνει απο το κουτι, ακόμα και αν χρειάζεται να καθίσεις καμια ώρα να το ρυθμισεις και να το φέρεις στα δικά σου μέτρα. Οπότε απο αυτή την άποψη, εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει πόσο ευχαριστημένοι είναι οι χρήστες αντιστοιχων συσκευών που έχουν περάσει 2-3 custom roms μεχρι να βρουν κάποια που θα τους αφήσει ικανοποιημένους και με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2022 από fommof 2
keysmith Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 9 ώρες πριν, kostasfalcon είπε Εχεις δει τι κραξιμο εχει φαει η "σοβαρη εταιρεια" που αναφερεις που αφησε χωρις αναβαθμισεις καποια μοντελα που επρεπε να τις παρουν? κοίτα δεν την ξέρω τόσο καλά την realme αν και έχω φιλους που πολύ μου την παινεύουν.. Δεν ξέρω για αναβαθμίσεις (αν δεν παρέχει τότε ακόμα ένας λόγος να λες την xiaomi καλύτερη) αλλά ως αρχική αγορά έχει πολύ καλή σχέση απόδοσης/τιμής. Ας πούμε δες αυτό το REALME gt master 5g τηλέφωνο και βρες ποιο xiaomi το "χτυπάει" στα ίδια/ανάλογα χρήματα με αυτά τα specs (snapdragon 520.000 antutu, 5G, amoled 120hz στα 250€) Δεν θα βρεις στα σημερινά. Αυτό εννοώ "παίζει" δυνατά. Από κει και πέρα δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά δεν μπορώ να μην το βάλω στην σύγκριση αν ψάχνω κινητό σε αυτήν την κατηγορία χρημάτων.
kostasfalcon Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, keysmith είπε κοίτα δεν την ξέρω τόσο καλά την realme αν και έχω φιλους που πολύ μου την παινεύουν.. Δεν ξέρω για αναβαθμίσεις (αν δεν παρέχει τότε ακόμα ένας λόγος να λες την xiaomi καλύτερη) αλλά ως αρχική αγορά έχει πολύ καλή σχέση απόδοσης/τιμής. Ας πούμε δες αυτό το REALME gt master 5g τηλέφωνο και βρες ποιο xiaomi το "χτυπάει" στα ίδια/ανάλογα χρήματα με αυτά τα specs (snapdragon 520.000 antutu, 5G, amoled 120hz στα 250€) Δεν θα βρεις στα σημερινά. Αυτό εννοώ "παίζει" δυνατά. Από κει και πέρα δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά δεν μπορώ να μην το βάλω στην σύγκριση αν ψάχνω κινητό σε αυτήν την κατηγορία χρημάτων. Με λιγα πιο πανω πας στο poco f3 6/128 και παιρνεις καλυτερη οθονη και μεγαλυτερη - καλυτερο soc - λιγο μεγαλυτερη μπαταρια - ufs 3.1 - πολυ καλυτερο ηχο και τελος premium κατασκευη εν σχεση με την πλαστικη πλατη του realme... Το δινεις το 30αρι χαλαρα γιατι περα απο αυτα που ανεφερα εγω την realme δεν την εμπιστευομαι.... Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2022 από kostasfalcon
jsb89 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Στις 27/1/2022 στις 8:19 ΜΜ, kostasfalcon είπε Ναι ε? Εμένα πάλι το poco f3 πετάει! Επίσης... Redmi note 3, Mi Max 1, MI Max3 πολύ ευχαριστημένος ποτέ κολλήματα... Τώρα εσύ πως τα κατάφερες εσύ ξέρεις... Και να φανταστείς ότι τα τηλ που είχα πλην του F3 που έχω τώρα ήταν όλα low mid και φορτωμένα με 170 apps Πέστα ρε φίλε. Και εμένα το Redmi Note 10 Pro πηγαίνει σφαίρα που το έχω φορτώσει με τα πάντα. Εργαλείο πραγματικό. Πιστωτικές/χρεωστικές με SD 512GB όλα τα έγγραφα μου, η μουσική και τα βιβλία μου εκεί. Δεν ξέρω γιατί κάποιοι μιλάνε τόσο απαξιωτικά. Η εμπειρία μου είναι ακριβώς η αντίθετη. 1
kostasfalcon Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 10 λεπτά πριν, jsb89 είπε Πέστα ρε φίλε. Και εμένα το Redmi Note 10 Pro πηγαίνει σφαίρα που το έχω φορτώσει με τα πάντα. Εργαλείο πραγματικό. Πιστωτικές/χρεωστικές με SD 512GB όλα τα έγγραφα μου, η μουσική και τα βιβλία μου εκεί. Δεν ξέρω γιατί κάποιοι μιλάνε τόσο απαξιωτικά. Η εμπειρία μου είναι ακριβώς η αντίθετη. Τελικα ειμαστε μεσα στους λιγους που δεν εχουν θεματα με συσκευη Σάομί...μιλαμε για μεγαλη τυχη! Ειναι η τεταρτη συσκευη που εχω και προσεξε διαβολικη συμπτωση....δεν εχω καποιο προβλημα... 1
jsb89 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε Τελικα ειμαστε μεσα στους λιγους που δεν εχουν θεματα με συσκευη Σάομί...μιλαμε για μεγαλη τυχη! Ειναι η τεταρτη συσκευη που εχω και προσεξε διαβολικη συμπτωση....δεν εχω καποιο προβλημα... Και της γυναίκας μου το Χ3 Pro...μάντεψε! Πάει σφαίρα! Πω ρε φίλε!! Να πάμε να παίξουμε τζόκερ μιλάμε! Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2022 από jsb89 1
manolis940 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Στις 28/1/2022 στις 7:04 ΠΜ, andreas1gr είπε Έγραψες την μαγική λέξη "παλαιότερα"... Οπότε τι συγκρίνεις; Τι έχει αλλάξει ακριβώς σήμερα; Μήπως αυτές οι 2 εταιρείες έχουν long support στα τηλέφωνα τους, ειδικά σε αυτά που κοστίζουν κάτω από 400€ ;
Waiss Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Στις 30/1/2022 στις 1:08 ΠΜ, kostasfalcon είπε Τελικα ειμαστε μεσα στους λιγους που δεν εχουν θεματα με συσκευη Σάομί...μιλαμε για μεγαλη τυχη! Ειναι η τεταρτη συσκευη που εχω και προσεξε διαβολικη συμπτωση....δεν εχω καποιο προβλημα... Konstantine73 Ρε παίδες μια βοήθεια... Την πρώτη φορά δεν έδωσα σημασια αλλά μου το έκανε και δεύτερη... Κατά την φόρτιση μου κάνει reboot γρήγορο όμως όχι το κανονικό... Μετά δεν μπορώ να ενεργοποιήσω τα data κινητής και θέλει reboot.. Να σημειώσω ότι η πλάτη είναι αρκετά ζέστη... Σε εσάς το έχει κάνει? Κάποια λύση? Sent from Poco F3 8/256 https://myphone.gr/forum/topic/187733/?do=findComment&comment=7028524 🤣😆😆🤣
kostasfalcon Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Waiss είπε Konstantine73 Ρε παίδες μια βοήθεια... Την πρώτη φορά δεν έδωσα σημασια αλλά μου το έκανε και δεύτερη... Κατά την φόρτιση μου κάνει reboot γρήγορο όμως όχι το κανονικό... Μετά δεν μπορώ να ενεργοποιήσω τα data κινητής και θέλει reboot.. Να σημειώσω ότι η πλάτη είναι αρκετά ζέστη... Σε εσάς το έχει κάνει? Κάποια λύση? Sent from Poco F3 8/256 https://myphone.gr/forum/topic/187733/?do=findComment&comment=7028524 🤣😆😆🤣 Το θεμα εχει λυθεί δεν ηταν και κατι τραγικό ολα καλα Υπαρχουν πολλά περισσότερα προβλήματα ακομη και εκρήξεις σε συσκευές 5 φορές και βάλε παραπάνω αξίας. Να μην μιλήσω για τις αγαπημένες σου pixel συσκευές που ειναι συνέχεια μεσα σε τραγικά προβλήματα Βρες τωρα κάπου αλλου κύριε Βαιε να στάξεις την χολή σου, ξέρουμε ολοι τι εισαι, και ποσα μπαν εχεις φάει απο παντού Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2022 από kostasfalcon
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Στις 29/1/2022 στις 10:32 ΠΜ, keysmith είπε Η xiaomi έχει γίνει η παλιά "nokia" (με καλύτερες τιμές όμως) αν ρωτάς εμένα στη συνείδηση του μέσου καταναλωτή στην Ελλάδα.. Λίγα με τη Nokia ε? έχει πάρει χρηματοδότηση και συμβόλαιο για την ανάπτυξη 4G/5G δικτύου στο ... φεγγάρι, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΛΙ! θα την ξαναδούμε 2025 με 2030 όταν αρχίσουν να παίρνουν την ανηφόρα για εκεί πάνω οι διάφοροι που τα έχουν προγραμματίσει.
tempo Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 καλησπέρα σας, πρώτη φορά κοιτάω συσκευή xiaomi για αγορά (πιο συγκεκριμένα xiaomi redmi note 11) και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής; όλες οι συσκευές xiaomi εμφανίζουν διαφημίσεις κατά την χρήση τους; Θυμάμαι ότι ένας φίλος με mi play μου είχε πει ότι εμφανίζονται διαφημίσεις αλλά θέλω να γνωρίζω αν αυτό ισχύει και σήμερα.....ευχαριστώ!
Moderators Praetorian Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Κατα την χρήση κάποιων "system apps" του MUI, ναι. Όχι σε τραγικό βαθμό, και σίγουρα μπορείς να βρεις εναλλακτικές εφαρμογές σε αρκετές περιπτώσεις. Γενικότερα, δεν θα σου πετάξει διαφήμιση ενώ χρησιμοποιείς browser ή τρέχεις κάποιο άλλο app. Είναι ενοχλητικό στις περιπτώσεις που συμβαίνει, αλλά περιορίζεται εκεί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα