kostasfalcon Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, undone.m είπε κάτοχος εδώ και χρόνια htc m8-m10-u12+ είπα να πάρω xiaomi note 10 pro.παιδιά το τηλ είναι για τα σκουπίδια κολλάει απίστευτα,γενικά είναι ένα λογισμικό χάλια...αναγκάστηκα να παραγγείλω htc u20 5g από Αμερική.Σε 5 χρόνια μπορεί να αλλάξει η κατάσταση...ποιος ξέρει......... Ναι ε? Εμένα πάλι το poco f3 πετάει! Επίσης... Redmi note 3, Mi Max 1, MI Max3 πολύ ευχαριστημένος ποτέ κολλήματα... Τώρα εσύ πως τα κατάφερες εσύ ξέρεις... Και να φανταστείς ότι τα τηλ που είχα πλην του F3 που έχω τώρα ήταν όλα low mid και φορτωμένα με 170 apps Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2022 από kostasfalcon 9
Retromaniac Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Ε αφου θα υποστηριξει και συσκευες που δεν εχουν κλεισει χρονο, να λεμε και ευχαριστω. Απορω γιατι τα προτεινουν καποιοι ως vfm 51 λεπτά πριν, TaxiarhisGR είπε Mi 10 2021 Και δεν ειναι καν στην υποστηριξη απορω πραγματικα τι το πηρα. 42 λεπτά πριν, Atreidis είπε Δηλαδή το POCO F3 δεν θα την πάρει ποτέ; η κάποια στιγμή θα την πάρει; 24 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε 1
makis269 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 54 λεπτά πριν, TaxiarhisGR είπε Mi 10 2021 Και δεν ειναι καν στην υποστηριξη απορω πραγματικα τι το πηρα. Το πήρες για να πας σε αναβάθμιση miui 13 ?
GreekLegend2 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Όποιος θέλει γρήγορα updates στο android τότε πάει αποκλειστικά σε Samsung... Εμένα το α52s έχει ήδη πάρει android 12 με security patch Ιανουαρίου και τον επόμενο μήνα έρχεται και το one UI 4.1. Πριν αγοράσω το Samsung είχα και εγώ Xiaomi και το λογισμικό είναι πραγματικά μέρα με την νύχτα... 1
keysmith Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 οταν πήρα το mi note 10 (για τις απίστευτες κάμερές του) είχε miui 11 και android 9. Έπερνε τακτικά ενημερώσεις ώστε σήμερα να είναι miui 12.5 με android 11. Δεν ήταν ολες οι ενημερώσεις "καλές". Υπήρξαν άλλες "καλές" και άλλες.. "προβληματικές" μην πω τίποτα χειρότερο. Το πρόβλημα δλδ είναι κυρίως όχι να βγει νέα έκδοση αλλά να μην ήμαστε beta-testers της xiomi. Στην τελική όσοι θέλουν να είναι beta-testers το κάνουν εθελοντικά *υπάρχει community. Προσωπικά δεν είμαι ενημεροσολάγνος. Αν η rom μου δουλεύει καλά (όπως η 12.5/11 που έχω τώρα) λίγο με ενδιαφέρει και καθόλου δεν βιάζομαι να "αλλάξω". Πρώτα απ' όλα θέλω να είναι "σταθερή" και μετά όλα τα άλλα. Δεν λείπουν (τουλάχιστον σπουδαία) χαρακτηριστικά από τα σημερινά miui (κάθε άλλο) οπότε χαλαρώνουμε, περιμένουμε να δούμε τι θα πάθουν οι άλλοι που θα την περάσουν και μετά αποφασίζουμε για μας.. Πάντως η xiomi είναι από τις εταιρίες που δίνουν και σε πολύ παλιά κινητά ενημερώσεις και παλαιότερα το έκανε και για ακόμη παλαιότερα κινητά. Ρωτήστε και εμάς που είχαμε P9 huawei και μας παρατούσε κυριολεκτικά στον χρόνο πάνω η huawei (μας έταξε android 8 μας άφησε στο 7 από το 6 που είχε έρθει η συσκευή) τι θα πει "ξεχνάω" τον πελάτη και μάλιστα ναυαρχίδας. Η xiomi είναι από τις καλές αρκεί να μην βγαζει τις beta για κανονικές. 9
panos314 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 58 λεπτά πριν, Atreidis είπε Δηλαδή το POCO F3 δεν θα την πάρει ποτέ; η κάποια στιγμή θα την πάρει; Την έχει πάρει Ίδη miui 13
konakis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Κάτοχος Mi 11i απίστευτα ευχαριστημένος, δεν το περίμενα έτσι. Χαίρομαι που η συσκευή βρίσκεται στο πρώτο κύμα αναβαθμίσεων. Έχω επίσης το Mi 10 T 15 μήνες περίπου πρώτο χέρι φυσικά. Έχω περάσει όλα τα updates και είμαι επίσης απόλυτα ευχαριστημένος. Λίγες συσκευές στέκονται δίπλα του από θέμα μπαταρίας και επιδόσεων ταυτόχρονα. Πολύ καλό πάντρεμα 865 με 5αρα μπαταρία και φυσικά η συσκευή πάντα στα 144hz. Ίσως είμαι απ'τους λίγους τελικά που μου ταιριάζει γάντι το MIUI. 5
panos314 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε Ναι ε? Εμένα πάλι το poco f3 πετάει! Επίσης... Redmi note 3, Mi Max 1, MI Max3 πολύ ευχαριστημένος ποτέ κολλήματα... Τώρα εσύ πως τα κατάφερες εσύ ξέρεις... Και να φανταστείς ότι τα τηλ που είχα πλην του F3 που έχω τώρα ήταν όλα low mid και φορτωμένα με 170 apps Ναι πολύ καλό το poco f3 τώρα με την miui 13 2 πλασια ταχύτητα. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2022 από panos314 1
dtk-386 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 54 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε Μέχρι να το πάρω στην 3η φουρνιά (mi9T Pro) θα έχω πλεύσει προς Τσαμτσουγκ μεριά.😏 1
Waiss Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 22 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Μέχρι να το πάρω στην 3η φουρνιά (mi9T Pro) θα έχω πλεύσει προς Τσαμτσουγκ μεριά.😏 Και μέχρι να λύσει τα bugs της ΜΙΑΟΥΙ 13, θα έχουν περάσει άλλες δύο συσκευές μέχρι τότε από τα χέρια σου 😆 3
andreas1gr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Ότι χειρότερο... Παντού έχει διαφημίσεις... 7
TaxiarhisGR Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, makis269 είπε Το πήρες για να πας σε αναβάθμιση miui 13 ? Οταν παιρνεις ενα τηλεφωνο περα απο τα αλλα περιμενεις να εχει υποστηριξη λειτουργικου συστηματος 1
keysmith Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 12 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Ότι χειρότερο... Παντού έχει διαφημίσεις... βγαίνουνε/αφαιρούνται με μερικά κλικ.. (ρύθμιση - long press στην εφαρμογή ->info κλτ είναι λέγεται "προτάσεις" κάτι τέτοιο). Συμφωνώ ότι είναι απαράδεκτο να υπάρχουν αλλά τουλάχιστον αφαιρούνται εύκολα αμα ασχοληθείς λιγο. Δυστυχώς μολις πάρεις update της εφαρμογής πρέπει ΠΑΛΙ να το ρυθμίσεις να μη σου προτείνει (διαφημίσεις) 2
manolis940 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Κινητά 2+ ετών και θα πάρουν update. Με sony και samsung παλαιότερα έπρεπε να βάλω custom rom στο κινητό μου για να δω κάτι νέο να έρχεται μετά από 1 με 1.5 χρόνο 1 ώρα πριν, kostasfalcon είπε Ναι ε? Εμένα πάλι το poco f3 πετάει! Επίσης... Redmi note 3, Mi Max 1, MI Max3 πολύ ευχαριστημένος ποτέ κολλήματα... Τώρα εσύ πως τα κατάφερες εσύ ξέρεις... Και να φανταστείς ότι τα τηλ που είχα πλην του F3 που έχω τώρα ήταν όλα low mid και φορτωμένα με 170 apps Μάλλον δεν έχει πάρει το pro αλλά κάποιο με mediatek πχ 10S και τα μπερδεύει. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω πιάσει κάποιο mediatek μοντέλο που να μην κολλάει για τα δικά μου δεδομένα και δεν και κάνας χρήστης ναυαρχίδων. Redmi και Poco X3 παίζουν τα τελευταία χρόνια στα χέρια μου. Ωστόσο και πάλι ο Mediatek τρέχει πολύ καλύτερα σε Xiaomi από κάθε άλλη συσκευή. Κρατάω μια πισινή για τα Realme που δεν έχω εμπειρία. 10 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Ότι χειρότερο... Παντού έχει διαφημίσεις... Είπα και γω. Δύο σελίδες τώρα, δεν θα βρεθεί κάνα τρολ να πετάξει την συνηθισμένη κοτσάνα ; 6
kinitos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, jack124 είπε Αναμένουμε και τις υπόλοιπες συσκευές που θα λάβουν 😁 Δεν εχουν βγει ακομα. Και βασικο εγθνε οπως ολοι οι μεγακοι εκτος απλ υποστήριξη οσο μπορουν λιγότερο σε παλιοτεδα μοντέλα ωστε να αγοράζουμε καμια συσκευή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα