jimmisk1974 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Γεια σας , εχω ενα θεματακι με ενα Dell XPS 13 και ηθελα την γνωμη σας προκειμενου να κανω μετα τις απαραιτητες ενεργειες. Το μοντελο ειναι XPS 13 9370 4Κ , και το κουφο που μου κανει απο σημερα ειναι το εξη: Με κλειστο το λαπτοπ και μπαταρια εεε σχεδον να εχει αδειασει , οταν βαλω τον φορτιστη ( γνησιο Dell τον δικο του ) ΔΕΝ ξεκιναει να φορτιζει ( δεν αναβει καν και το Led απο κατω της φορτισης ) , οταν πατησω το ΟΝ να ανοιξω το λαπτοπ να μπει windows αρχιζει κανονικα και φορτιζει , ολα μια χαρα. ( αμεσως δηλαδη , με το που παταω το ΟΝ αρχιζει και φορτιζει ) Και το κουφο ειναι οτι μετα οταν κλεισω το λαπτοπ ( κανω stutdown ) ΧΩΡΙΣ ομως να ξεσυνδεσω καθολου τον φορτιστη συνεχιζει και φορτιζει αψογα !! Αν ομως βγαλω την πριζα του φορτιστη απο το ρευμα ( η την φυσα type C απο το λαπτοπ ) και την ξαναβαλω παλι ΔΕΝ ξεκιναει να φορτιζει !! Υποψιν δοκιμασα και καινουργιο φορτιστη που πηρα πριν λιγο , εναν xiaomi 65 watt. ( οι φορτιστες δεν εχουν θεμα γιατι εχει και το XPS 13 9380 o αδελφος μου και παιζουν μια χαρα κει ) Η μπαταρια μου ειναι καπου στο 65% υγεια , δεν ειναι τοσο καλα !! Τι μπορει να φταιει ? Να ειναι μητρικη μου φαινεται λιγο δυσκολο , γιατι το λαπτοπ φορτιζει κανονικα και ενω ειναι στα windows αναμενο ,, αλλα και οταν το κλεισω και δεν βγαλω φορτιστη , ΜΟΝΟ οταν ειναι σβηστο και συνδεσω φορτιστη δεν ξεκιναει φορτιση . Πιστευετε για μπαταρια η οχι ? Γιατι εχω σκοπο καποια στιγμη να την αλλαξω. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2022 από jimmisk1974
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα