Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας ,  εχω ενα θεματακι με ενα Dell XPS 13   και ηθελα την γνωμη σας προκειμενου να κανω μετα τις απαραιτητες ενεργειες.

Το μοντελο ειναι XPS  13   9370  4Κ    ,  και το κουφο  που μου κανει απο σημερα ειναι το εξη:

Με κλειστο το λαπτοπ  και μπαταρια εεε σχεδον να εχει αδειασει ,   οταν βαλω τον φορτιστη ( γνησιο Dell τον δικο του )   ΔΕΝ  ξεκιναει να φορτιζει   ( δεν αναβει καν και το Led απο κατω  της  φορτισης  )  ,      οταν πατησω το ΟΝ  να  ανοιξω το λαπτοπ  να μπει windows αρχιζει κανονικα και φορτιζει  ,  ολα μια χαρα. ( αμεσως  δηλαδη   , με το που παταω το ΟΝ  αρχιζει και φορτιζει )

Και το κουφο  ειναι οτι  μετα οταν κλεισω το λαπτοπ  ( κανω stutdown )    ΧΩΡΙΣ  ομως να  ξεσυνδεσω καθολου τον  φορτιστη συνεχιζει και φορτιζει αψογα !!    Αν  ομως βγαλω την πριζα του φορτιστη απο το ρευμα  (  η  την φυσα type C απο το λαπτοπ )    και την ξαναβαλω  παλι ΔΕΝ  ξεκιναει να φορτιζει !!

Υποψιν  δοκιμασα και καινουργιο φορτιστη  που πηρα πριν λιγο  ,  εναν xiaomi 65 watt.    ( οι φορτιστες δεν εχουν θεμα γιατι εχει και το XPS 13 9380  o αδελφος μου και παιζουν μια χαρα κει )

Η μπαταρια μου ειναι καπου στο 65%  υγεια ,  δεν ειναι τοσο καλα  !!

Τι μπορει να φταιει ?    Να ειναι μητρικη μου φαινεται λιγο δυσκολο ,  γιατι το λαπτοπ φορτιζει κανονικα και ενω ειναι στα windows αναμενο ,, αλλα και οταν το κλεισω και δεν βγαλω φορτιστη ,    ΜΟΝΟ  οταν ειναι σβηστο   και συνδεσω φορτιστη  δεν ξεκιναει φορτιση .

Πιστευετε για μπαταρια   η οχι ?    Γιατι εχω σκοπο καποια στιγμη να την αλλαξω.

Επεξ/σία από jimmisk1974

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...