xaraa Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, μπορειτε να μου προτεινετε καποιο laptop/netbook η οτιδηποτε για να βλεπω netflix στην δουλεια στο γραφειο, δεν χρειαζομαι μεγαλυτερη αναλυση απο hd γιατι εχω συνδρομη στο μεσαιο πακετο χωρις 4κ , δεν με ενδιαφερει να παιζω games, χρειαζομαι κατι ευκολο στην μεταφορα, και μια νορμαλ εικονα για ταινιες, μπαταρια δεν με νοιαζει ιδιαιτερα γιατι εχω μπριζα διπλα μου. οσο πιο budget καλυτερα. ευχαριστω πολυ! Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2022 από xaraa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianniz_k Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Στις 27/1/2022 στις 6:25 ΜΜ, xaraa είπε για να βλεπω netflix στην δουλεια στο γραφειο Που μπορούμε να στείλουμε βιογραφικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tol1as Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Για τι budget μιλάμε? Ο καλύτερος συνδιασμός επιδόσεων/οθόνης/τιμής αυτή τη στιγμή είναι το Lenovo 14alc6. 400-430€ σε αρκετά καταστήματα. Το συγκεκριμμένο εκτός από καλή οθόνη (IPS FHD) έχει σοβαρό επεξεργαστη (ryzen 3 5300U), 8 gb ram και 256gb ssd nvme (παιρνει και εξτρα ssd 2.5'') και θα πηγαίνει πολύ καλά και στα win10. Αν δε σε ενδιαφέρει καθόλου να έχεις windows και θέλεις κάτι πιο φορητό, σε αυτά τα λεφτά μπορεις να πάρεις ένα ipad 2021 που έχει καλές κριτικές και καλή οθόνη (10 ιντσες όμως) απ΄ότι βλέπω. Στα ~430€ επίσης υπάρχει και το samsung s7 στις 12.4 ίντσες. Γραψε budget και τι συσκευή/λειτουργικό προτιμάς. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2022 από Tol1as Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα