7nisiotis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 2 προτάσεις για να πάρετε φθηνά το Hades: Η " θέλω μόνο το Hades στα 5€ ΤΩΡΑ " οπότε προσθέτουμε κάτι πάνω από 1.35€ Και η " θέλω και το καλό AC2* που δε πρόλαβα πέρσι να τσιμπήσω τη δωρεάν περίοδο προσφοράς " για παράδειγμα ή κάτι άλλο από εδώ ( χαμηλή > υψηλή τιμή ) https://www.epicgames.com/store/en-US/browse?sortBy=currentPrice&sortDir=ASC&priceTier=tier0&count=40&start=80 * Ιστορικό χαμηλό κ στις 2 περιπτώσεις.
Witcher1st Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, darkwebpredator είπε δεν κανω πλακα απλα δεν γνωριζω την διαδικασια. και γι αυτο ρωταω Θελεις τουλαχιστον 5 ευρω στην καρτα σου.
ballin95 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Το κουπόνι είναι αξίας 10€ και η αγορά που πρέπει να κάνεις πρέπει να είναι τουλάχιστον 15€ (συνολικά , δλδ 1 η περισσότερα παιχνίδια ) Άρα πρέπει να έχεις τουλάχιστον 5-6€ και βάλε , αναλόγως τι θα πάρεις
lnoldori Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Αν κάνω unsubscribe τωρα και ξανα subscribe μπορώ να το πάρω το κουπονάκι? Έχω μόνο καμιά 300αριά παιχνίδια που δεν έχω παίξει ποτέ λόγω χρόνου, να πάρω λίγα ακόμα να τα κοιτάω.
virginkiller Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Στις 27/1/2022 στις 11:33 ΜΜ, ballin95 είπε 🙃 old school Ωραία βρήκα που θα πάει το κουπόνι
dinos234 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Μια ερώτηση να κάνω το κουπόνι είναι μόνο για μια φορά γιατί το είχα εξαντλήσει και θέλω ακόμη ξανά δύο παιχνίδια να πάρω και δεν μου ξανά βγάζει επιλογή για άλλο κουπόνι
jgeorgiou Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 18 λεπτά πριν, dinos234 είπε Μια ερώτηση να κάνω το κουπόνι είναι μόνο για μια φορά γιατί το είχα εξαντλήσει και θέλω ακόμη ξανά δύο παιχνίδια όσες φορές βολεύεσαι , αν θες ψωνίζεις και απο τον Σκαλβενίτη
dinos234 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε όσες φορές βολεύεσαι , αν θες ψωνίζεις και απο τον Σκαλβενίτη Κάποιες φορές έδινε πχ τα Χριστούγεννα είχα εξαντλήσει το κουπόνι και με ξανά έδωσε για όσα παιχνίδια πήρα.
jgeorgiou Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Αυτό λέμε στο θέμα ότι είναι το πρώτο που δίνει φέτος. Τέλος πάντων κάθε φορά δίνει 1 και το ανακοινώνει και το λέμε εδώ μέσα να το δουν και άλλοι
demian83 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Στις 27/1/2022 στις 8:01 ΜΜ, rofl είπε μια χαρα. το ειχα παρει τον οκτωβρη. σε καποια φαση εκανα unsubscribe, και τωρα το ξαναενεργοποιησα και ξαναπηρα . thanks TS οποιος δεν θελει να κανει subscibe/unsubscribe και ενεργη να ειναι η συνδρομη στα email παιρνεις καθε νεο κουπονι
EmpYristis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 28/1/2022 στις 2:20 ΜΜ, 7nisiotis είπε 2 προτάσεις για να πάρετε φθηνά το Hades: Η " θέλω μόνο το Hades στα 5€ ΤΩΡΑ " οπότε προσθέτουμε κάτι πάνω από 1.35€ Και η " θέλω και το καλό AC2* που δε πρόλαβα πέρσι να τσιμπήσω τη δωρεάν περίοδο προσφοράς " για παράδειγμα ή κάτι άλλο από εδώ ( χαμηλή > υψηλή τιμή ) https://www.epicgames.com/store/en-US/browse?sortBy=currentPrice&sortDir=ASC&priceTier=tier0&count=40&start=80 * Ιστορικό χαμηλό κ στις 2 περιπτώσεις. Θυμάμαι να έχουν δώσει το Assassins Syndicate (22/02/2020), όχι το AC2. Κατά τα άλλα για 2.99 ίσως αξίζει και το Rayman Origins αν υπάρχουν παιδιά σπίτι. Παίζει με έως 4 (τώρα το πως σε PC είναι άλλη ιστορία). Επίσης για όποιον δεν έχει Xbox Battlepass, αξίζει με το 1,κάτι ευρώ το Limbo. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2022 από EmpYristis
iaiwannis2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Με 5.99 και χρήση του κουπονιού μπορεί κανείς να πάρει το αριστουργηματικό Disco Elysium. 1
rofl Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 1/2/2022 στις 5:20 ΜΜ, dinos234 είπε Μια ερώτηση να κάνω το κουπόνι είναι μόνο για μια φορά γιατί το είχα εξαντλήσει και θέλω ακόμη ξανά δύο παιχνίδια να πάρω και δεν μου ξανά βγάζει επιλογή για άλλο κουπόνι μονο χριστουγεννα και στο sale του μαιου δινει κουπονι με καθε αγορα πανω απο 1 ποσο. αν το κανει ετσι οπως ειναι τωρα που μπαινει η εκπτωση και για περισσοτερα απο 1 παιχνιδια μικροτερης αξιας, και το μαιο με unlimited κουπουνια θα γινει ενας χαμουλης^^ Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2022 από rofl
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα