Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2 προτάσεις για να πάρετε φθηνά το Hades: 

Η " θέλω μόνο το Hades στα 5€ ΤΩΡΑ " οπότε προσθέτουμε κάτι πάνω από 1.35€ 

Screenshot_2022-01-28-14-14-36.jpg.f174069562f66812a0fff9e0185335d3.jpg

Και η " θέλω και το καλό AC2* που δε πρόλαβα πέρσι να τσιμπήσω τη δωρεάν περίοδο προσφοράς " για παράδειγμα 

Screenshot_2022-01-28-14-12-54.jpg.a99841ca4cf8b834a45eee430dea35b7.jpg

ή κάτι άλλο από εδώ ( χαμηλή > υψηλή τιμή ) https://www.epicgames.com/store/en-US/browse?sortBy=currentPrice&sortDir=ASC&priceTier=tier0&count=40&start=80 

*

Ιστορικό χαμηλό κ στις 2 περιπτώσεις. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, darkwebpredator είπε

δεν κανω πλακα  απλα δεν γνωριζω την διαδικασια. και γι αυτο ρωταω

Θελεις τουλαχιστον 5 ευρω στην καρτα σου.

Δημοσ.

Το κουπόνι είναι αξίας 10€ και η αγορά που πρέπει να κάνεις πρέπει να είναι τουλάχιστον 15€ (συνολικά , δλδ 1 η περισσότερα παιχνίδια )

Άρα πρέπει να έχεις τουλάχιστον 5-6€ και βάλε , αναλόγως τι θα πάρεις 

Δημοσ.

Αν κάνω unsubscribe τωρα και ξανα subscribe μπορώ να το πάρω το κουπονάκι? Έχω μόνο καμιά 300αριά παιχνίδια που δεν έχω παίξει ποτέ λόγω χρόνου, να πάρω λίγα ακόμα να τα κοιτάω.

Δημοσ.

Μια ερώτηση να κάνω το κουπόνι είναι μόνο για μια φορά γιατί το είχα εξαντλήσει και θέλω ακόμη ξανά δύο παιχνίδια να πάρω και δεν μου ξανά βγάζει επιλογή για άλλο κουπόνι 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, dinos234 είπε

Μια ερώτηση να κάνω το κουπόνι είναι μόνο για μια φορά γιατί το είχα εξαντλήσει και θέλω ακόμη ξανά δύο παιχνίδια

όσες φορές βολεύεσαι , αν θες ψωνίζεις και απο τον Σκαλβενίτη

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

όσες φορές βολεύεσαι , αν θες ψωνίζεις και απο τον Σκαλβενίτη

Κάποιες φορές έδινε πχ τα Χριστούγεννα είχα εξαντλήσει το κουπόνι και με ξανά έδωσε για όσα παιχνίδια πήρα. 

Δημοσ.

Αυτό λέμε στο θέμα ότι είναι το πρώτο που δίνει φέτος.

Τέλος πάντων κάθε φορά δίνει 1 και το ανακοινώνει και το λέμε εδώ μέσα να το δουν και άλλοι

Δημοσ.
Στις 27/1/2022 στις 8:01 ΜΜ, rofl είπε

μια χαρα. το ειχα παρει τον οκτωβρη. σε καποια φαση εκανα unsubscribe, και τωρα το ξαναενεργοποιησα και ξαναπηρα :P.

thanks TS

οποιος δεν θελει να κανει subscibe/unsubscribe και ενεργη να ειναι η συνδρομη στα email παιρνεις καθε νεο κουπονι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/1/2022 στις 2:20 ΜΜ, 7nisiotis είπε

2 προτάσεις για να πάρετε φθηνά το Hades: 

Η " θέλω μόνο το Hades στα 5€ ΤΩΡΑ " οπότε προσθέτουμε κάτι πάνω από 1.35€ 

Screenshot_2022-01-28-14-14-36.jpg.f174069562f66812a0fff9e0185335d3.jpg

Και η " θέλω και το καλό AC2* που δε πρόλαβα πέρσι να τσιμπήσω τη δωρεάν περίοδο προσφοράς " για παράδειγμα 

Screenshot_2022-01-28-14-12-54.jpg.a99841ca4cf8b834a45eee430dea35b7.jpg

ή κάτι άλλο από εδώ ( χαμηλή > υψηλή τιμή ) https://www.epicgames.com/store/en-US/browse?sortBy=currentPrice&sortDir=ASC&priceTier=tier0&count=40&start=80 

*

Ιστορικό χαμηλό κ στις 2 περιπτώσεις. 

Θυμάμαι να έχουν δώσει το Assassins Syndicate (22/02/2020), όχι το AC2.

Κατά τα άλλα για 2.99 ίσως αξίζει και το Rayman Origins αν υπάρχουν παιδιά σπίτι. Παίζει με έως 4 (τώρα το πως σε PC είναι άλλη ιστορία).

Επίσης για όποιον δεν έχει Xbox Battlepass, αξίζει με το 1,κάτι ευρώ το Limbo.

Επεξ/σία από EmpYristis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/2/2022 στις 5:20 ΜΜ, dinos234 είπε

Μια ερώτηση να κάνω το κουπόνι είναι μόνο για μια φορά γιατί το είχα εξαντλήσει και θέλω ακόμη ξανά δύο παιχνίδια να πάρω και δεν μου ξανά βγάζει επιλογή για άλλο κουπόνι 

μονο χριστουγεννα και στο sale του μαιου δινει κουπονι με καθε αγορα πανω απο 1 ποσο.

αν το κανει ετσι οπως ειναι τωρα που μπαινει η εκπτωση και για περισσοτερα απο 1 παιχνιδια μικροτερης αξιας, και το μαιο με unlimited κουπουνια θα γινει ενας χαμουλης^^

Επεξ/σία από rofl

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...