Προς το περιεχόμενο

εκτυπωτής SAMSUNG ML-2525W δε φαίνεται το wireless λαμπάκι


johnyb98

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα.

Έχω ένα θέμα εδώ και 2-3 ημέρες με τον εκτυπωτή στο σπίτι, και το wireless. Πρόκειται για τον SAMSUNG ML-2525W.

Τον εχω από Απρίλιο τού 2012 από Amazon. Δεν τον πολυχρησιμοποιώ. Τον είχα προγραμματίσει wireless, και όλα αυτά τα χρόνια δούλευε καλά.

Τις τελευταίες 3 περίπου ημέρες, σε δύο υπολογιστές στο σπίτι (1 desktop και 1 laptop), άρχισε κατά διαστήματα να χάνει την wireless επικοινωνία, μέχρι που σήμερα, πριν λίγο, την έχασε εντελώς.

Σύνδεσα με USB και το wi-fi λαμπάκι να είναι αναμμένο, έτρεξα το πρόγραμμα της SAMSUNG για σετάρισμα wireless μέσω USB καλωδίου, τον βρήκε το πρόγραμμα (διότι το μπλε λαμπάκι για wi-fi που έχει επάνω ο εκτυπωτής άναβε), και δοκίμασα να αλλάξω ip (μήπως και κάποιος τριγύρω γείτονας μού έκανε κάτι με ip), αλλά τίποτα. Το πρόβλημα τώρα άλλαξε, διότι το μπλε wi-fi λαμπάκι δεν ανάβει. Τον ανοιγόκλεισα πολλές φορές, αλλά τίποτα.

Το πρόβλημά μου αυτή τη στιγμή είναι ότι δεν ανάβει το μπλε λαμπάκι wi-fi στον εκτυπωτή. Δε μπορεί βρε παιδιά να χάλασε έτσι έυκολα η wi-fi κάρτα τού εκτυπωτή. Μου φαίνεται λίγο δύσκολο. Πάρα πολλά χρόνια, και πολλούς εκτυπωτές wi-fi έχω δουλέψει, δε μου έχει τύχει χαλασμένη wi-fi στον εκτυπωτή. Πολλών ετών εκτυπωτής. Δε λέω. Αλλά η ασύρματη κάρτα του???

Τί να πω; Έχω ψάξει πάρα πολύ για να κάνω reset manually στον εκτυπωτή μήπως αυτό διορθώσει κάτι με τη wi-fi. Έχω ψάξει πολύ στο google, youtube, τίποτα. Ξέρει κάποιος τον συγκεκριμένο εκτυπωτή εάν μπορώ να κάνω reset με κάποιο συνδυασμό πλήκτρων στον άνοιγμα;

Ή κάποια άλλη βοήθεια;

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχεις κανει firmware update; Αν οχι, κανε μια δοκιμη μπας και... Δυνατοτητα hard reset στο συγκεκριμενο εκτυπωτη δε γνωριζω να υπαρχει.

 

https://drivers.softpedia.com/get/PRINTER/Samsung/Samsung-ML-2525W-Printer-Firmware-1xx0088.shtml

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...