atheatos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, magictoboggan είπε Καταρχήν πρέπει να συμφωνήσεις σε κάτι βασικό για να αποδεχτείς αυτό που λέω, διαφορετικά θα σου φανεί παράλογο. Αυτό που πρέπει να συμφωνήσεις είναι ότι το κινητό είναι μια συσκευή παρακολούθησης - κατασκοπίας. Την κάρτα όπου και να την κουβαλήσεις αν δεν την σκανάρεις σε άλλες συσκευές δεν γνωρίζει ο άλλος που είσαι, με ποιους - ποιες είσαι και τι κάνεις. Αν έχεις συνηθίσει να κουβαλάς το κινητό σου παντού είτε λόγω ανάγκης πχ. δουλειάς είτε λόγω προσωπικής επιλογής τότε η ιδιωτικότητά σου παραβιάζεται. Το Apple Watch δηλαδή τι κάνει? Παρεπιπτόντως αν κατάλαβα καλά και αυτό θα είναι σε θέση να ξεκλιδωνει την πόρτα στο ξενοδοχείο. Θα πρέπει να μην φοράμε smart ρολόγια γιατί παραβιάζεται η ιδιωτικότητα?
magictoboggan Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 15 λεπτά πριν, atheatos είπε Το Apple Watch δηλαδή τι κάνει? Παρεπιπτόντως αν κατάλαβα καλά και αυτό θα είναι σε θέση να ξεκλιδωνει την πόρτα στο ξενοδοχείο. Θα πρέπει να μην φοράμε smart ρολόγια γιατί παραβιάζεται η ιδιωτικότητα? Ο καθένας κάνει τις επιλογές του
NotAliki177 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Έχω χάσει επεισόδια... πότε βάλανε τα iPhone nfc? 3 hours ago, TaxiarhisGR said: Κατι που κανω με το Samsung μου χρονια τωρα ηρθε η Apple να το παρουσιασει σαν καινοτομια. κλασικά. "το τελειοποιήσαμε". Είμαι σίγουρος ότι και χαρτί υγείας να πούλαγε η Apple "το τελειοποιήσαμε" θα έλεγε. Πλέον όσοι ξέρουν από τεχνολογία δεν εντυπωσιάζονται και είναι σε φάση "οκ ότι πεις, #νεξτ". 2 1 1
atheatos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, NotAliki177 είπε Έχω χάσει επεισόδια... πότε βάλανε τα iPhone nfc? Και τα Apple Watch….
pao13 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 5 ώρες πριν, Tenshi είπε θα πάς να μείνεις σε Hyatt και δέν θα έχεις κινητό της προκοπής;Δίκιο.Απόλυτο. θα πάς να μείνεις σε Hyatt και δέν θα έχεις κινητό Apple; Δίκιο.Απόλυτο μου επιτρέπεις να συμπληρώσω? 😀
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, magictoboggan είπε Δεν χρειάζεται καν να ξεκλειδώσεις το κινητό σου για να λειτουργήσει... έχουμε να δούμε πολλά ωραία... Το πόσο παραβιάζει την ιδιωτικότητα σου το να έχεις ένα κλειδί πόρτας στο κινητό σου δεν θέλω να το αναλύσω... Νομιζω οτι εισαι καπου λιγο λαθος, που λενε. Δεν σου εβαλε το μαχαιρι στο λαιμο για να το κανεις. (τουολαχιστον ετσι καταλαβα για το ξενοδοχειο). Αν το θες ειναι ενα εξτρα σερβις. Τωρα πως παραβιαζει την ιδιωτικοτητα σου μια λειτουργια που εσυ μονος σου θα βαλεις στο κινητο σου, εδω οντως θελει λιγο να το αναλυσεις.
kariolikos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 5 ώρες πριν, fmarkos είπε Το λένε nfc, υπάρχει σε όλες τις εταιρείες εδώ και τουλάχιστων 9 χρόνια και δεν καταλαβαίνω τι το εντυπωσιακό έχει αυτή η είδηση. Που να ανακαλύψετε ότι τα atm της eurobank δουλεούν με nfc και μπορείς να κάνεις ανάληψη μόνο με το κινητό χωρίς κάρτα. για πες για πες γιατι στης εθνκης το atm που εχει την ένδειξη nfc, προσπάθησα να κάνω συναλλαγή τελικά δεν έγινε τίποτα και στο τηλέφωνικό τους κέντρο ένας ασχετίδης πρώτη φορά το άκουγε
Fotis Deutschland Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Το λένε NFC και υπάρχει στην Samsung από το Galaxy s4 του 2013. 1
dieksodo Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 μια ερωτηση ρε παιδια χαθηκε ο κοσμος να προγραμματισουν και το ασανσερ να δουλευει ετσι και να μη χρειαζεται να πατησεις το κουμπι? .......λεω εγω τωρα 4 hours ago, magictoboggan said: Καταρχήν πρέπει να συμφωνήσεις σε κάτι βασικό για να αποδεχτείς αυτό που λέω, διαφορετικά θα σου φανεί παράλογο. Αυτό που πρέπει να συμφωνήσεις είναι ότι το κινητό είναι μια συσκευή παρακολούθησης - κατασκοπίας. Την κάρτα όπου και να την κουβαλήσεις αν δεν την σκανάρεις σε άλλες συσκευές δεν γνωρίζει ο άλλος που είσαι, με ποιους - ποιες είσαι και τι κάνεις. Αν έχεις συνηθίσει να κουβαλάς το κινητό σου παντού είτε λόγω ανάγκης πχ. δουλειάς είτε λόγω προσωπικής επιλογής τότε η ιδιωτικότητά σου παραβιάζεται. καταρχας πρεπει να συμφωνησεις στην παρακολουθηση απο την αππλ. αν δεν αποδεχτεις και ξερωγω κανεις disable ta location services δεν υπαρχει προβλημα θα σε σοκαρω αλλα υπαρχουν ανθρωποι που τους αρεσει να εχουν προσωποποιημενη πληροφορηση διαφημισεις ή ακομα και υπηρεσιες οπως αυτη και ασ χαιρεται η αππλ τα δεδομενα μου επισης θα σε σοκαρω αλλα αν καποιος εργαζομενος της αππλ μελετησει τα δεδομενα του κινητου μου δε θα πεσει η κυβερνηση
Chris_BMW Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 48 λεπτά πριν, Fotis Deutschland είπε Το λένε NFC και υπάρχει στην Samsung από το Galaxy s4 του 2013. Και στα I phone από το 2014! Και ; 2
invisiblesurfer Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Happy 2018 Apple! Random Android user
johnfree Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 13 ώρες πριν, TheGrisGrisMan είπε Αν δεν δουλέψει, υπάρχει πάντα και ο παραδοσιακός τρόπος… Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου 🤣😂 1
Fotis Deutschland Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Chris_BMW είπε Και στα I phone από το 2014! Και ; Χαλάρωσε δεν σου θιξαμε την Apple σου. Απλά η είδηση είναι άκυρη καθώς υπάρχει εδώ και χρόνια η τεχνολογία αυτή, με την Samsung να την εφαρμόζει πρώτη. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2022 από Fotis Deutschland
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 8 ώρες πριν, kariolikos είπε για πες για πες γιατι στης εθνκης το atm που εχει την ένδειξη nfc, προσπάθησα να κάνω συναλλαγή τελικά δεν έγινε τίποτα και στο τηλέφωνικό τους κέντρο ένας ασχετίδης πρώτη φορά το άκουγε Στης Eurobank δουλευει μια χαρά.Και με κάρτα και με κινητό.Απλά πλησιάζεις την κάρτα και σου βγαζει μενού για πιν κλπ. Και η Πειραιώς εχει ενδειξη αλλά μαλλον είναι κλειδωμένο όπως της Εθνικης 2
AtiX Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Εντέλει μερικοί δεν κατάλαβαν το διάλογο μου με τον nvel, συνεχίστε να εκτίθεστε…
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα