AtiX Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Οκ βασίζεται σε υπάρχουσα τεχνολογία, να ρωτήσω και εγώ τώρα, γιατί τόσα χρόνια δεν το κάνανε? 1
mants118 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, jimgeroul είπε πραγματικά... μιλάμε για "είδηση".... Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2022 από mants118
nvel Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 19 λεπτά πριν, AtiX είπε Οκ βασίζεται σε υπάρχουσα τεχνολογία, να ρωτήσω και εγώ τώρα, γιατί τόσα χρόνια δεν το κάνανε? το κάνανε 2 1
TaxiarhisGR Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Κατι που κανω με το Samsung μου χρονια τωρα ηρθε η Apple να το παρουσιασει σαν καινοτομια. 3
AtiX Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, nvel είπε το κάνανε Άρα μας δουλεύουν οι της Hyatt…
magictoboggan Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δεν χρειάζεται καν να ξεκλειδώσεις το κινητό σου για να λειτουργήσει... έχουμε να δούμε πολλά ωραία... Το πόσο παραβιάζει την ιδιωτικότητα σου το να έχεις ένα κλειδί πόρτας στο κινητό σου δεν θέλω να το αναλύσω... 2
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, magictoboggan είπε Δεν χρειάζεται καν να ξεκλειδώσεις το κινητό σου για να λειτουργήσει... έχουμε να δούμε πολλά ωραία... Το πόσο παραβιάζει την ιδιωτικότητα σου το να έχεις ένα κλειδί πόρτας στο κινητό σου δεν θέλω να το αναλύσω... Σε τι διαφέρει απο την κάρτα που την προγραμματίζουν κάθε φορά που σου δίνουν δωμάτιο; Πως παραβιάζει ιδιωτικότητα ; Πραγματικά θα ήθελα να το αναλύσεις.
nvel Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, AtiX είπε Άρα μας δουλεύουν οι της Hyatt… όχι απαραίτητα, πρώτη φορά με wallet είπαν όχι πρώτη φορά με κινητό 1
AtiX Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, nvel είπε όχι απαραίτητα, πρώτη φορά με wallet είπαν όχι πρώτη φορά με κινητό Τότε γιατί βγήκαν όλοι και μάλιστα κράζουν την Apple?
cycomiko Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, pcos είπε αρκει να μπορει να ανοιξει σε διακοπη ρευματος, φωτια, σεισμο και αλλες καταστροφες και να μην κλειδωνεσαι μεσα! Απο πότε χρειάζεσαι κάρτα για να ΒΓΕΙΣ απο το δωμάτιο; Απλα γυρνασ το χερουλι και... ανοιγει η πόρτα! :) 1
magictoboggan Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 15 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Σε τι διαφέρει απο την κάρτα που την προγραμματίζουν κάθε φορά που σου δίνουν δωμάτιο; Πως παραβιάζει ιδιωτικότητα ; Πραγματικά θα ήθελα να το αναλύσεις. Καταρχήν πρέπει να συμφωνήσεις σε κάτι βασικό για να αποδεχτείς αυτό που λέω, διαφορετικά θα σου φανεί παράλογο. Αυτό που πρέπει να συμφωνήσεις είναι ότι το κινητό είναι μια συσκευή παρακολούθησης - κατασκοπίας. Την κάρτα όπου και να την κουβαλήσεις αν δεν την σκανάρεις σε άλλες συσκευές δεν γνωρίζει ο άλλος που είσαι, με ποιους - ποιες είσαι και τι κάνεις. Αν έχεις συνηθίσει να κουβαλάς το κινητό σου παντού είτε λόγω ανάγκης πχ. δουλειάς είτε λόγω προσωπικής επιλογής τότε η ιδιωτικότητά σου παραβιάζεται. 5 1
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, magictoboggan είπε Καταρχήν πρέπει να συμφωνήσεις σε κάτι βασικό για να αποδεχτείς αυτό που λέω, διαφορετικά θα σου φανεί παράλογο. Αυτό που πρέπει να συμφωνήσεις είναι ότι το κινητό είναι μια συσκευή παρακολούθησης - κατασκοπίας. Την κάρτα όπου και να την κουβαλήσεις αν δεν την σκανάρεις σε άλλες συσκευές δεν γνωρίζει ο άλλος που είσαι, με ποιους - ποιες είσαι και τι κάνεις. Αν έχεις συνηθίσει να κουβαλάς το κινητό σου παντού είτε λόγω ανάγκης πχ. δουλειάς είτε λόγω προσωπικής επιλογής τότε η ιδιωτικότητά σου παραβιάζεται. Οκ . Ναι είναι παράλογο. 1
TasMan Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Καλό και βολικό, δε λέω, το να χειρίζεσαι ΤΑ ΠΑΝΤΑ, από ένα κινητό, αλλά μόνο εμένα μου φαίνεται κάπως το ότι έτσι υπάρχει ένα και μοναδικό point of failure;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα