Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, jimgeroul είπε

πραγματικά... μιλάμε για "είδηση"....

Blown Away Mic Drop GIF by Rosanna Pansino

Επεξ/σία από mants118
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, AtiX είπε

Οκ βασίζεται σε υπάρχουσα τεχνολογία, να ρωτήσω και εγώ τώρα, γιατί τόσα χρόνια δεν το κάνανε?

το κάνανε

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δεν χρειάζεται καν να ξεκλειδώσεις το κινητό σου για να λειτουργήσει... έχουμε να δούμε πολλά ωραία...

Το πόσο παραβιάζει την ιδιωτικότητα σου το να έχεις ένα κλειδί πόρτας στο κινητό σου δεν θέλω να το αναλύσω...

• Confused 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, magictoboggan είπε

Δεν χρειάζεται καν να ξεκλειδώσεις το κινητό σου για να λειτουργήσει... έχουμε να δούμε πολλά ωραία...

Το πόσο παραβιάζει την ιδιωτικότητα σου το να έχεις ένα κλειδί πόρτας στο κινητό σου δεν θέλω να το αναλύσω...

Σε τι διαφέρει απο την κάρτα που την προγραμματίζουν κάθε φορά που σου δίνουν δωμάτιο;

Πως παραβιάζει ιδιωτικότητα ;

Πραγματικά θα ήθελα να το αναλύσεις.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, AtiX είπε

Άρα μας δουλεύουν οι της Hyatt…

όχι απαραίτητα, πρώτη φορά με wallet είπαν όχι πρώτη φορά με κινητό

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, nvel είπε

όχι απαραίτητα, πρώτη φορά με wallet είπαν όχι πρώτη φορά με κινητό

Τότε γιατί βγήκαν όλοι και μάλιστα κράζουν την Apple?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pcos είπε

αρκει να μπορει να ανοιξει σε διακοπη ρευματος, φωτια, σεισμο και αλλες καταστροφες και να μην κλειδωνεσαι μεσα!

Απο πότε χρειάζεσαι κάρτα για να ΒΓΕΙΣ απο το δωμάτιο; Απλα γυρνασ το χερουλι και... ανοιγει η πόρτα! :)

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Σε τι διαφέρει απο την κάρτα που την προγραμματίζουν κάθε φορά που σου δίνουν δωμάτιο;

Πως παραβιάζει ιδιωτικότητα ;

Πραγματικά θα ήθελα να το αναλύσεις.

Καταρχήν πρέπει να συμφωνήσεις σε κάτι βασικό για να αποδεχτείς αυτό που λέω, διαφορετικά θα σου φανεί παράλογο.

Αυτό που πρέπει να συμφωνήσεις είναι ότι το κινητό είναι μια συσκευή παρακολούθησης - κατασκοπίας.

Την κάρτα όπου και να την κουβαλήσεις αν δεν την σκανάρεις σε άλλες συσκευές δεν γνωρίζει ο άλλος που είσαι, με ποιους - ποιες είσαι και τι κάνεις.

Αν έχεις συνηθίσει να κουβαλάς το κινητό σου παντού είτε λόγω ανάγκης πχ. δουλειάς είτε λόγω προσωπικής επιλογής τότε η ιδιωτικότητά σου παραβιάζεται.

• Confused 5
  • Sad 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, magictoboggan είπε

Καταρχήν πρέπει να συμφωνήσεις σε κάτι βασικό για να αποδεχτείς αυτό που λέω, διαφορετικά θα σου φανεί παράλογο.

Αυτό που πρέπει να συμφωνήσεις είναι ότι το κινητό είναι μια συσκευή παρακολούθησης - κατασκοπίας.

Την κάρτα όπου και να την κουβαλήσεις αν δεν την σκανάρεις σε άλλες συσκευές δεν γνωρίζει ο άλλος που είσαι, με ποιους - ποιες είσαι και τι κάνεις.

Αν έχεις συνηθίσει να κουβαλάς το κινητό σου παντού είτε λόγω ανάγκης πχ. δουλειάς είτε λόγω προσωπικής επιλογής τότε η ιδιωτικότητά σου παραβιάζεται.

Οκ .

Ναι είναι παράλογο.

• Like 1
Δημοσ.

Καλό και βολικό, δε λέω, το να χειρίζεσαι ΤΑ ΠΑΝΤΑ, από ένα κινητό, αλλά μόνο εμένα μου φαίνεται κάπως το ότι έτσι υπάρχει ένα και μοναδικό point of failure;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...