Προς το περιεχόμενο

Share FIles Archer VR2800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο λαό!

Έχω στη κατοχή μου το συγκεκριμένο μοντερ-ρουτερ της TP-LINK το Archer VR2800 το οποίο πλέον χρησιμοποιώ μόνο σαν ρουτερ μιας που η γραμμή μου είναι VoiP

Το πρόβλημα είναι το εξής, έχω πάνω του 2 σκληρούς τους οποίους όσο το είχα συνδεδεμένο με καλώδιο τηλεφώνου έπαιρνε ip και μπορούσα να έχω share αρχεία σε ftp (via internet) αλλά και http (via internet)

Τώρα που η συσκευή δουλεύει σαν ρούτερ δεν μου δίνει την δυνατότητα για share συγκεκριμένα την Ip την έχει σαν https://0.0.0.0:8443.

Κάπου γίνεται μπέρδεμα προφανώς αλλά που;spacer.png

Τα φώτα σας

Δημοσ.

Από πού παίρνει σύνδεση και πως το έχεις ρυθμίσει στο WAN;

Σύμφωνα με την εικόνα που δίνεις δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, jkoukos είπε

Από πού παίρνει σύνδεση και πως το έχεις ρυθμίσει στο WAN;

Σύμφωνα με την εικόνα που δίνεις δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Ακριβώς, παρόλα αυτά στο wifi δίνει internet , επίσης έχω κόψει το DHCP απο το Archer και παίρνει απ το speedport του ΟΤΕ.

ΔΛΔ τώρα που σου γράφω ο υπολογιστής είναι συνδεδεμένος στο wifi του Archer με κανονικότατα δεδομένα...

Δημοσ.

Για να δουλέψει ως Router, πρέπει να το έχεις βάλει σε αυτή την κατάσταση στο operational mode και ταυτόχρονα συνδεδεμένο στην LAN4 θύρα που τώρα παίζει ως WAN. Παράλληλα να ρυθμίσεις κατάλληλα το Internet.

Προφανώς το έχεις συνδέσει σε άλλη θύρα και πιθανόν με άλλες ρυθμίσεις, ώστε τώρα παίζει ως απλό AP και Switch και όχι ως Router.

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, jkoukos είπε

Για να δουλέψει ως Router, πρέπει να το έχεις βάλει σε αυτή την κατάσταση στο operational mode και ταυτόχρονα συνδεδεμένο στην LAN4 θύρα που τώρα παίζει ως WAN. Παράλληλα να ρυθμίσεις κατάλληλα το Internet.

Προφανώς το έχεις συνδέσει σε άλλη θύρα και πιθανόν με άλλες ρυθμίσεις, ώστε τώρα παίζει ως απλό AP και Switch και όχι ως Router.

Ισχύει, ακόμα όμως και έτσι να το κάνω όπως αναφέρεις, στην καρτέλα του internet έχω ip 192.168.1.1 και δε μου δίνει Online ip για να μπορώ να παίξω δικτυακά τα αρχεία μου.

Έχω δοκιμάσει όλες τις επιλογές, αυτή τη στιγμή το έχω στο Dynamic IP αλλά και πάλι δεν παίρνω online ip για να μπορώ να δω τα αρχεία μου .

Δημοσ.

Δεν πρόκειται ποτέ να πάρει δημόσια ΙΡ από την στιγμή που το ίδιο δεν κάνει την κλήση ΡΡΡ, αλλά γίνεται από τον κύριο router που είναι συνδεδεμένος στην γραμμή.

Μπορεί να παίξει είτε με DMZ είτε με port forwarding των αντίστοιχων θυρών των υπηρεσιών που θέλεις να έχεις πρόσβαση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...