therock Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Φαινεται αξιοπιστο και εχει καλη ποικιλια και τιμες σαν το Asos. Εχει ψωνισει κανεις απο κει να μας πει εμπειρια, αν τηρουν ημερομηνιες, ποσο γρηγορα φτανουν τα δεματα, αν ειχαν προβλημα με επιστροφες σε ρουχα που δεν εκαναν, κτλ Εχω βρει καποια πραματακια σε εκπτωση που θελω να ψωνισω, και ειπα να κανω και ενα ερωτημα να δω τα παιδια εδω μεσα τι λενε
Bourdoulas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Είναι αξιόπιστο και συνήθως τηρεί τις ημερομηνίες. 1
therock Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Οκ και ξερουμε απο που φευγει και ποσες μερες κανει? Κατι πηρε το ματι μου, οτι τα κεντρικα ειναι Γερμανια αν δε κανω λαθος Μολις εστειλα τωρα τη παραγγελια, θα χει ερθει αραγε μεχρι μεσα της επομενης Εχω αγχος για το μεγεθος, γιατι ειχε εξαντληθει το νουμερο μου και το πηρα ενα μικροτερο και δε ξερω αν ειναι στενη γραμμη
UncleKim Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Στην ΓΤ Περιστερίου, εχθές παρελήφθησαν περίπου 1200 δέματα About You!!!! Μου το είπε γνωστός, μου ακούγεται ακραίο το νούμερο, αλλά όπως και να έχει, έπηξαν οι ΓΤ από About You.
KarlaDV Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Έχω παραγγείλει από About You και τουλάχιστον έτυχε να μείνω ευχαριστημένη. Τα προϊόντα ήρθαν σε τέλεια κατάσταση και έμοιαζαν πραγματικά με φωτογραφίες, περιγραφές, κλπ. Παρέλαβα σε τρεις εργάσιμες, όπως έγραφε το email (μένω Αθήνα) από την ημέρα αποστολής που ήταν δυο μέρες μετά την παραγγελία (συνολικά περίμενα μια βδομάδα) και πλήρωσα αντικαταβολή χωρίς έξτρα χρέωση. Προσωπικά θα ξαναψώνιζα.
Christos84# Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Εμένα πάντως αντί για μαύρο φούτερ gap που παρήγγειλα μου έστειλαν ενα ροζ και εντελώς διαφορετικό σχέδιο.Γνησιο μεν αλλά καμμία σχέση με το προϊόν που παρήγγειλα.Τωρα δυστυχώς πρέπει να μπω στη διαδικασία να το στείλω πίσω.
NikitasP! Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα , πριν λίγες μέρες γύρισα ένα τζιν και από τα λεφτά που μου επέστρεψαν κρατήθηκε προμήθεια από την Πειραιώς 4€ Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2022 από NikitasP!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα