Periklis120 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 Περισσότερο από φόβο για την ζωή της κάρτας μου γράφω αυτό το topic. Ενεργοποίησα το reg tweak Coolbits με τον γνωστό τρόπο. Κατόπιν πήγα στα properties ---> clock frequencies και έκανα autodetect. Η κάρτα μου είναι η MSI GeforceFX 5900XT και το αποτέλεσμα που μου έδωσε ήταν core clock 405 και memory clock freq 733. Αποδεχόμενος αυτά τα settings βάζω σε κίνδυνο την κάρτα μου?(εννοείται χωρίς πρόσθετη ψύξη) .Τα default settings είναι core 390 και memory 700. Η αλήθεια είναι ότι είδα αμέσως διαφορά στο Farcry όπου παίζω με High στα settings του χωρίς κολλήματα( έχω μόνο 512MB ram) (refresh rate στα 60 και 56.63 drivers)
ata1983 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 Πολυ δυσκολο να παθει ζημια. Να αρχισεις να ανησυχεις αν δεις artifacts και κολληματα περιεργα τοτε να την επαναφερεις αλλα ειναι απιθανο για εμενα να παθει καποια μονιμη ζημια με τοσο συγκρατημενο oc. Παντως μπορεις να βαλεις με πολυ λιγα λεφτα ψυκτρουλες πανω στις μνημες η να βαλεις καποιο αλλο cooling kit μιας και ερχεται καλοκαιρι για να εισαι σιγουρος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.