Figantu Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε H πλάκα που έχουν μερικοί που όταν είχαν βγει τα 10 έλεγαν εγώ μένω στα 7. Τώρα που βγήκαν τα 11 λένε ότι θα μείνουν στα 10. Αβυσσος η ψυχή κτλ κτλ. Αυτο ακριβώς ελεγα αλλα ακομα και σημερα τα 10 που φαινονται χειροτερα απο τα 7. Για τα 11 ουτε κουβέντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giem Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Πωλείται δισκέτα με windows 98, οποιος ενδιαφέρετε να μου στείλει pm, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
me00016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Win Xp στο ένα λαπτοπ με σειριακή επικοινωνία στο Korg σύνθι για την επεξεργασία των ήχων και των εφέ (100δες ώρες sound editing, 10δες αποθηκευμένες soundbanks). Συν BandInABox για ακκομπανιαμέντα μέσω midi keyboard. Αναπόσπαστος και μάλλον πολύτιμος εξοπλισμός στο home studio μου. Ubuntu στο άλλο λαπτοπ για τη ρομποτική (ROS, Gazebo, κλπ) και ό,τι έχει σχέση με μικροεπεξεργαστές (Arduino, Parallax, κ.ά.). Στο ROS το linux είναι 'σχεδόν' μονόδρομος, ιδίως αν θέλεις Real Time Kernel και έχεις επενδύσει σε ρομποτικές πλατφόρμες όπως το Turtlebot. Στο σαλόνι με velcro πίσω από την TV το raspberry διαχειρίζεται χιλιάδες retro παιχνίδια πάνω σε Retropie... Δεν είμαι δεινόσαυρος, χρήσιμες και πολλές φορές απαραίτητες είναι και οι μοντέρνες τεχνολογίες. Θέλω να πω ότι μερικές φορές ο υπολογιστής δεν είναι αναλώσιμο αλλά μπορεί να πάρει τη θέση του σε ένα setup ως εργαλείο για πολύ περισσότερο χρόνο χωρίς να απαξιώνεται από το πρόσφατο... 'update' της MS. Και αυτοί οι υπολογιστές θα μπορούσαν να είναι ένα μεγαλύτερο ποσοστό, αν δεν υπήρχε αυτό το παρανοϊκό ράλι αναβάθμισης του λογισμικού. Κάτι πάει να κάνει η κοινότητα ανοικτού λογισμικού αλλά για διάφορους λόγους οι προσπάθειες είναι αναιμικές. 4 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, MikeKata είπε Για να μην πω ότι κ αυτό το 4% unknown είναι Linux διανομές τύπου bedrock ή με κάτι αρχαίους kernel!! 😜 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeKata Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 12 λεπτά πριν, leonidas_ είπε Για να μην πω ότι κ αυτό το 4% unknown είναι Linux διανομές τύπου bedrock ή με κάτι αρχαίους kernel!! 😜 Αν φτάσω να δω και 1 στους 25 να τρέχει Bedrock, θα πάω να βάλω στον παππού στο χωριό LibreELEC να τρέχει KODI για τηλεόραση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markos9 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Giem είπε Πωλείται δισκέτα με windows 98, οποιος ενδιαφέρετε να μου στείλει pm, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Ντροπη σου! Κοροϊδεύεις τον κοσμακι. Παιδια, μην τον ακουτε, ελατε εδω, εχω τα 95 γνησια σε cd. Υ.γ. αστειευόμενος τα λεω αυτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kiriakos-GR Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 10 λεπτά πριν, markos9 είπε Ντροπη σου! Κοροϊδεύεις τον κοσμακι. Παιδια, μην τον ακουτε, ελατε εδω, εχω τα 95 γνησια σε cd. Υ.γ. αστειευόμενος τα λεω αυτα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markos9 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, Kiriakos-GR είπε Θεος! Ακριβως, για αυτο μιλάω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kiriakos-GR Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, markos9 είπε Θεος! Ακριβως, για αυτο μιλάω. 1996 πρώτη κυκλοφορία W95 στην Ελλάδα, είχα τότε επιχείριση στην Σκιάθο. Η έκδοση στα Ελληνικά βγήκε πολύ αργότερα. Από τότε που έκανα αυτήν την αρχή, δεν ακούμπησα ποτέ Ελληνικά Windows. Έγινα Αμερικάνος 🙂 Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2022 από Kiriakos-GR 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markos9 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, Kiriakos-GR είπε 1996 πρώτη κυκλοφορία W95 στην Ελλάδα, είχα τότε επιχείριση στην Σκιάθο. Η έκδοση στα Ελληνικά βγήκε πολύ αργότερα. Από τότε που έκανα αυτήν την αρχή, δεν ακούμπησα ποτέ Ελληνικά Windows. Έγινα Αμερικάνος 🙂 Και λογικα, και απο τους τυχερους. Γιατι θυμαμαι οτι ηταν λιγο δυσκολο στην αρχη για να τα βρεις. Τα πρωτα μου παραθυρα και τα πρωτα που εφτιαξα 😋 Τα δικα μου, ειναι απο τον ΟΤΕ. Την εποχη που εκανε την μεγαλη αναβάθμιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, Kiriakos-GR είπε Οι μερικοί με πτυχίο Microsoft σε διαβεβαιώ έχουν μείνει εκεί που αξίζει να μείνουν. Τα στατιστικά Store Microsoft, δεν αντιπροσωπεύουν ψήφους, απλά μια ροή εμπορικής κινητικότητας. Υψώνουμε τα λάβαρα με τιμή και δόξα του τελευταίου λειτουργικού συστήματος υπολογιστή, που ένας έμπειρος τεχνικός μπορεί να το ρυθμίσει όπως θέλει. . Αν ενας "εμπειρος" τεχνικος εχει μεινει 3 γενιες λειτουργικων πισω, καθε αλλο παρα εμπειρος ειναι. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dhmosios_Ypalilos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, aypnia είπε Ναι στην Ελλάδα, στην Ινδία και σε όλες τις οικονομικά ασθενείς χώρες είναι σίγουρα μια μικρή μειοψηφία. Στις ΗΠΑ είναι πλέον στο 30%. Και το 30% δεν το λες και μικρή μειοψηφία. Πριν μια δεκαετία ήταν κάπου στο 15% και τα windows στο 90%. Τώρα το macos είναι στο 30% και τα windows στο 60%. Και στις υπόλοιπες χώρες τύπου Αγγλίας, Γερμανίας κλπ έφτασαν στο 20%. Μπορείς να δεις αναλυτικά και για πολλές χώρες τι παίζει στο statcounter. τιμη mac book air Αμερικη 850$ (μαθητες/ φοιτητες 20-50% φθηνοτερα) με μεσο μισθο 80.000$ το χρονο τιμη mac book air ελλαδα 1250$ με μεσο μισθο 22.000$ το χρονο Μετα μην αναρωτιεσαι γιατι εχει πατωσει στις πωλησεις Ελλαδα κ στην Ινδια; Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2022 από Dhmosios_Ypalilos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Σα να λέμε εγω μαζί με τον Σπαλιάρα έχουμε πετσοκόψει 4.001 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftis95 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Εγώ μετά από χρόνια Windows, πήγα σε Linux (Pop OS) και έχω τρομερές εντυπώσεις. Βέβαια πήρε αρκετό getting used to, και θέλει να παίξεις και με terminal κάτι το οποίο τρομάζει πολλούς (κι εμένα πριν το δοκιμάσω). Επίσης θέλει ενίοτε λίγο ψάξιμο με drivers ή κάποια σκαλώματα με συγκεκριμένο hardware. Οπότε για τον γενικό πληθυσμό ακόμα τα linux δεν τα θεωρώ viable option 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mants118 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, SakafliaC είπε Ναι πραγματικά, αφού έξω έχει κόσμο να κλαίει και να παρακαλάει να βρει κάποιον να του περάσει Linux. Δεν αντέχουμε λένε θέλουμε Linux επειγόντως.. όχι βρε, δε το εννοώ ακριβώς έτσι!! χεχεχε!!! Στη μάζα των χρηστών pc αν τους δείξεις ένα μασκαρεμένο linux ή ένα εύκολο chrome os, λίγοι θα καταλάβουν τη διαφορά! Και θα το καταλάβουν και στη τσέπη τους. Αλλά ναι, όπως γράφω πάλι ένα μεγάλο ποσοστό θα επιλέξει έστω και μια home έκδοση των 10 ή 11!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα