Προς το περιεχόμενο

Τα Windows 10 και 11 είναι εγκατεστημένα σε περισσότερες από 1.4 δισεκατομμύρια συσκευές

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Εγώ έχω βάλει τα 11 σε σύστημα που τα υποστηρίζει. Πολύ καλά μέχρι στιγμής, είναι πιο γρήγορα από τα 10. Κατά τα άλλα θέλει δουλειά ακόμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, Nakis93 είπε

"Πάνω από 200 εκατομμύρια αυτοκίνητα πούλησαν το 2021 Toyota και Bugatti."

Μιλαμε για marketing σε αλλο επιπεδο

11 λεπτά πριν, jack124 είπε

Εγώ έχω βάλει τα 11 σε σύστημα που τα υποστηρίζει. Πολύ καλά μέχρι στιγμής, είναι πιο γρήγορα από τα 10. Κατά τα άλλα θέλει δουλειά ακόμα.

τι διαφορες ταχυτητας ειδες δλδ?

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Μιλαμε για marketing σε αλλο επιπεδο

Είναι όλα πολύ πιο smooth και ανταποκρίνονται αμέσως σε αντίθεση με τα 10 και παρόλο που έχω m2. Επιπλόεν η Εκκίνηση και η επανεκκίνηση μου γίνονται πιο γρήγορα 
Σε δικό μου σύστημα βλέπω διαφορά στην ταχύτητα, αλλού δεν ξέρω

Ryzen 5 3600 - 16 ram

Επεξ/σία από jack124
  • Thanks 1

Μια χαρά είναι τα 11 βρε γκρινιάρηδες. Η μόνη ξεφτίλα τους είναι ότι απαιτούν σύγχρονο >2017 rig. Μια χαρά κάνουν τη δουλειά τους όμως.

H πλάκα που έχουν μερικοί που όταν είχαν βγει τα 10 έλεγαν εγώ μένω στα 7. Τώρα που βγήκαν τα 11 λένε ότι θα μείνουν στα 10. Αβυσσος η ψυχή κτλ κτλ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτα τα αρθρα ειναι καλα, για να καταλαβουν οι φανατικοι της Αππλε οτι ακομα αποτελουν μια πολυ μικρη μειοψηφια προνομιουχων καταναλωτων ή φιγουρατζηδων

Επεξ/σία από Dhmosios_Ypalilos
  • Like 1
  • Confused 1
  • Sad 3

3 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

H πλάκα που έχουν μερικοί που όταν είχαν βγει τα 10 έλεγαν εγώ μένω στα 7. Τώρα που βγήκαν τα 11 λένε ότι θα μείνουν στα 10. Αβυσσος η ψυχή κτλ κτλ.

Οι μερικοί με πτυχίο Microsoft σε διαβεβαιώ έχουν μείνει εκεί που αξίζει να μείνουν.

Τα στατιστικά Store Microsoft, δεν αντιπροσωπεύουν  ψήφους, απλά μια ροή εμπορικής κινητικότητας.

Υψώνουμε τα λάβαρα με τιμή και δόξα του τελευταίου λειτουργικού συστήματος υπολογιστή, που ένας έμπειρος τεχνικός μπορεί να το ρυθμίσει όπως θέλει.

.

7-back-box-2.jpg

7-front-box-1.jpg

• Like 1

17 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Γνωριζεις τον Κουμπαρο μου; Αυτος παντα τα νεα τα βγαζει αχρηστα και τα προηγουμενα ειναι καλυτερα α και το antivirus ειναι ο ιος. 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, evkar είπε

τα 11 είναι βαριά και ασήκωτα με άριστες σχέσεις με το ευγενές σπόρ του lagging 

Το teams επίσης βαρύ και δύσχρηστο

και το store αδιάφορο.

Ηθικό δίδαγμα : μένουμε στα δεκάρια και βλέπουμε.

Σιγα τα βαρια μεσο ορο 1,5gb τρωνε σε idle και τα δυο λειτουργικα δοκιμασμενα πανω σε συστημα με 4gb ram και 2,5gb σε συστημα με 8gb. Απο benchmarks στους καινουριους επεξεργαστες βγαζουν ελαχιστα καλυτερα score τα 11αρια και + οτι ειναι και ποιο ασφαλες λειτουργικα τα 11αρια λογο Sequre boot, TPM 2.0 και αλλα πολλα που δεν αναφερονται. 

Επεξ/σία από TaxiarhisGR
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, Dhmosios_Ypalilos είπε

Αυτα τα αρθρα ειναι καλα, για να καταλαβουν οι φανατικοι της Αππλε οτι ακομα αποτελουν μια πολυ μικρη μειοψηφια προνομιουχων καταναλωτων ή φιγουρατζηδων

Ναι στην Ελλάδα, στην Ινδία και σε όλες τις οικονομικά ασθενείς χώρες είναι σίγουρα μια μικρή μειοψηφία.

Στις ΗΠΑ είναι πλέον στο 30%. Και το 30% δεν το λες και μικρή μειοψηφία.

Πριν μια δεκαετία ήταν κάπου στο 15% και τα windows στο 90%. Τώρα το macos είναι στο 30% και τα windows στο 60%.

Και στις υπόλοιπες χώρες τύπου Αγγλίας, Γερμανίας κλπ έφτασαν στο 20%.

Μπορείς να δεις αναλυτικά και για πολλές χώρες τι παίζει στο statcounter.

Επεξ/σία από aypnia
  • Like 1

1 ώρα πριν, mants118 είπε

δε θα είχαμε αυτά τα νούμερα αν με το που άνοιγες το νέο pc σου έδινε επιλογές για λειτουργικά. Βέβαια πάλι μεγάλο ποσοστό θα διάλεγε windows...

Ναι πραγματικά, αφού έξω έχει κόσμο να κλαίει και να παρακαλάει να βρει κάποιον να του περάσει Linux. Δεν αντέχουμε λένε θέλουμε Linux επειγόντως..

• Like 1
  • Confused 1

51 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Στο δικό μου PC ( Ryzen 5 3600X - RTX 2070 - Samsung 970) τρέχουν τα 11 πιο smooth από τα 10. Στην εκκίνηση και στα προγράμματα - παιχνίδια που τρέχω. Επιπλέον, και το θεωρώ τρομερή αναβάθμιση σε σχέση με τα 10, δεν καταλαβαίνω πότε κάνει εγκατάσταση τα update. Ενώ βλέπω πως κάνει install updates εγώ προσωπικά δεν ενημερώνομαι ποτέ ούτε με ενοχλεί ούτε ειδοποιήσεις ούτε τίποτα. Μόνο στο loading screen το βλέπω για δευτερόλετα κυριολετκικά.

Κατά τα άλλα, θεωρώ πως είναι πολύ όμορφο λειτουργικό (ίσως για πρώτη φορά στην ιστορία δείχνουν σύγχρονα τα windows), και ετοιμάζει και άλλα πράγματα η Microsoft να κάνει implement τον επόμενο μήνα. Επίσης, τα δίνει και δωρεάν χωρίς να αναγκάζει κανένα να φύγει από 10 (υποστήριξη έως το 2025), οπότε ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το κράξιμο το οποίο 9 στις 10 περιπτώσεις υπάρχει για να υπάρχει.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, DrXavier είπε

οπότε ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το κράξιμο το οποίο 9 στις 10 περιπτώσεις υπάρχει για να υπάρχει.

δεν βλεπω και τοσο κραξιμο παντως...Ουτε εδω. Σε σχεση με το τι γινοταν παλιοτερα

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...