mpouris Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Έκανε αίτηση η μητέρα μου για ταμείο ανεργίας 61 μέρες μετά την απόλυση, δηλαδή για μια μέρα εκπρόθεσμη και απορρίφθηκε. Της είπαν από τον ΟΑΕΔ να κάνει ένσταση, τι πιθανότητες έχει να το πάρει; Γνωρίζει κάποιος;
livornian7 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 αν τις προηγουμενες 60 μερες ειχε καποιο θεμα υγειας και υπαρχουν αποδεικτικα απο νοσοκομειο θα το παρει,αν οχι νομιαω ειναι στην διακριτικη ευχερεια του εκαστοτε υπαλληλου...εγω θα την απερριπτα την ενσταση
Moderators Inuyasha Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 53 λεπτά πριν, mpouris είπε Έκανε αίτηση η μητέρα μου για ταμείο ανεργίας 61 μέρες μετά την απόλυση, δηλαδή για μια μέρα εκπρόθεσμη και απορρίφθηκε. Της είπαν από τον ΟΑΕΔ να κάνει ένσταση, τι πιθανότητες έχει να το πάρει; Γνωρίζει κάποιος; Σε κάποια θέματα είναι αρκετά ελαστικοί οπότε δεν χάνεις κάτι να την κάνεις
mpouris Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 31 λεπτά πριν, livornian7 είπε αν τις προηγουμενες 60 μερες ειχε καποιο θεμα υγειας και υπαρχουν αποδεικτικα απο νοσοκομειο θα το παρει,αν οχι νομιαω ειναι στην διακριτικη ευχερεια του εκαστοτε υπαλληλου...εγω θα την απερριπτα την ενσταση Και λόγω κορονοϊού νομίζω ότι πρέπει να είναι πιο ελαστικοί γιατί κάποιος μπορεί να μην ξέρει να κάνει την αίτηση ηλεκτρονικά και από κοντά είναι δύσκολο κάποιος να σε εξυπηρετήσει 11 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Σε κάποια θέματα είναι αρκετά ελαστικοί οπότε δεν χάνεις κάτι να την κάνεις Ναι σίγουρα θα την κάνουμε την ένσταση, νομίζω και λόγω κορονοϊού πρέπει να είναι πιο ελαστικοί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα