Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήρθε και σε φίλο. Απάτη είναι. Είχε αποστολέα παράξενο email. Καλό θα είναι να μην πατήσεις οποιοδήποτε λινκ έχει μέσα. 

Επεξ/σία από TheoAlex50
  • Like 2
Δημοσ.

Νομιζω τα ups tracking numbers ειναι 18ψηφια, το email ειναι τελειως ακυρο, και αυτο με την επιβεβαιωση στοιχειων πολυ κλασσικο σκαμ

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Basilhs23___ είπε

Το δέμα έφτασε για "εθνική" παραδοση. 

Οδός Attilastra 42, 11250. Χμμμμ, ή  στραβά πάει ο γυαλος ή στραβά αρμενιζω. 

Επειδή είμαι από Αθήνα και ξέρω (....) η ανωτέρω οδός είναι κάθετη στην Λένορμαν πριν την πλατεία δίπλα από ένα μανάβικο απέναντι από έναν που πουλάει άλογα χωρίς πέταλα (επηρεασμένος από το Rdr 2). Για να μαθαίνετε και να μην αμφισβητείτε αμέσως ένα καλοπροαίρετο e mail...

Επιφυλάσσομαι μήπως λόγω του γνωστού και διάσημου ονόματός της υπάρχει και σε άλλη πόλη στην Ελλάδα.

Δημοσ.
12 hours ago, cumulus said:

Εντάξει φτηνοί είναι , με 1,99 ,άλλοι χρεώνουν περισσότερα 😝 Θα τους προτιμήσω.

λεει 1,99 οτι θα σε χρεωσει αλλα μαλλον θα δεις 199 πιο μετα:)

• Like 1
Δημοσ.

Εχω αρχισει να ζηλευω με ολα αυτα τα σκαμ που βλεπω εδω καθημερινα στο Ινσομνια. Μα κανενας να μην μου δινει σημασια?

Αναρωτιεμαι που εχετε κλικαρει, ή σε ποιο σαιτ βαλατε email τα οποια hackαριστηκαν/πουλησαν

Δημοσ.

να κάνω και μια σοβαρή ερώτηση επειδή περιμένω πακέτο.

τα ups στην ελλάδα τα μεταφέρουν τα ΕΛΤΑ η υπάρχει συνεργασία με κάποια courier?

Δημοσ.

Η UPS παραδίδει κανονικά στην Ελλάδα ή παραλαμβάνεις εσύ εάν σε βολεύει από την έδρα τους στο Κορωπί. 

• Like 1
Δημοσ.

Κάτι έχει συμβεί και τους τελευταίους μήνες γίνεται απίστευτο πάρτυ με τα scam mails που δέχομαι. Τα πιο πολλά είναι από την εθνική τράπεζα που υποτίθεται ότι η κάρτα μου ή ο λογαριασμός μου έχουν παγώσει και πρέπει να συνδεθώ για να ξεπαγώσουν.

Μιλάμε όμως για πολλές δεκάδες mails τους τελευταίους μήνες και με αρκετά διαφορετικά formats, στον τίτλο, στην διατύπωση κλπ. Μόνο λίγα από αυτά πάνε κατευθείαν στα spam, τα περισσότερα έρχονται κανονικά

Λιγότερα αλλά εξίσου τακτικά τον τελευταίο καιρό είναι από Paypal, Amazon, ebay και άλλες γνωστές εταιρείες που λίγο πολύ λένε το ίδιο ότι έχει παγώσει ο λογαριασμός και θέλουν τα στοιχεία.

Γενικά έχουν ξεφύγει τελευταία και δεν ξέρω γιατί. Παλιά παίζει να δεχόμουν το 1/20 από αυτά που έρχονται τώρα

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Εχω αρχισει να ζηλευω με ολα αυτα τα σκαμ που βλεπω εδω καθημερινα στο Ινσομνια. Μα κανενας να μην μου δινει σημασια?

Αναρωτιεμαι που εχετε κλικαρει, ή σε ποιο σαιτ βαλατε email τα οποια hackαριστηκαν/πουλησαν

Θυμάμαι email πριν 2 χρόνια από αυτά τα κλασσικά με τους Νιγηριανους πρίγκιπες. Ήταν τόσο αστεία γραμμένο που κράτησα screenshot. 

Τουλάχιστον κάτι τέτοια προσφέρουν τζάμπα κομωδια. Τώρα κάτι τέτοια scam δε λένε καθόλου... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...